Ako povoliť zvukovú kartu alebo čo s ňou vobec mám
Ako povoliť zvukovú kartu alebo čo s ňou vobec mám
Takže .... nejde mi nainštalovať zvukovú kartu na mojom počítači . Mám originál CD od zvukovej karty k mojmu PC . Nejde mi nainštalovať ako som už spomínal lebo vybehne neaká chyba . Myslím si že nemám povolenú zvukovú v BIOSE . no neviem aký mám bios , neviem tam nikde nájsť dačo o "sound card" ani nič podobné . Prosí pomožte mi 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak mas dosku s intel chipsetom tak moze byt problem s tym ze nemas nainstalovany isty intel driver ....
ja som minule instaloval jeden komp a vsetko bolo nainstalvoane len drivery na zvukovku mi nesli nahodit .. instalacka hlasila ze zvukovka neexistuje .... po istom hladani som na nete o tom nasiel daco ... bolo treba ten driver na audio bus (alebo take nieco) nainstalova a uz to islo v pohode
zadaj do googlu tu chybu co ti pise a urcite daco najdes
ja som minule instaloval jeden komp a vsetko bolo nainstalvoane len drivery na zvukovku mi nesli nahodit .. instalacka hlasila ze zvukovka neexistuje .... po istom hladani som na nete o tom nasiel daco ... bolo treba ten driver na audio bus (alebo take nieco) nainstalova a uz to islo v pohode
zadaj do googlu tu chybu co ti pise a urcite daco najdes