Zdar , moj problem spociva v tom ,ze zhruba pred tyzdnom som cestoval vlakom normalne som pocuval hudbu ipod som potom vypol odlozil vrecka , prisiel domov a ulozil do suflika nic som s nim uz potom nerobil , o dva dni som ho vybral ze tam nieco skopcim , zapojil som ho do notebooku a odbehol som si , ako som prisiel videl som ze ipod sa dako nezobudza a vsimol som si ze sa tam spravila vypuklina asi ako keby ste klincom klepli do plechu a z druhej strany ste mali od neho taky "odtlacok" alebo ako som to nazval ta vypuklina na tom mieste bol ipod strasne horuci ako fakt sa to dalo prirovnat k zehlicke , nechapal som ze co sa stalo .... ipod sa ani po opatovnych pokusoch nechcel spustit nepomahal ani restart , skusal som ho nabijat 24 hodin adapterovou nabijackou no bezuspesne , zachadzal som s nim setrne , viac bol v sufliku akoby som ho pouzival ...
stale mi nejde do hlavy ako z nicoho nic sa mohol pokazit rozmyslal som ci sa tam nahodou nemohol pretazit kondenzator alebo nieco spolocne s baterniou , ale ipod som stale v pohode napajal na notebook a neprekazalo mu to .... najhorsie je ze neviem ako vyriesit reklamaciu je totiz z USA brat mi ho poslal ako darcek takze nemam ziadne potvrdenia alebo zarucny list a pochybujem ze on to este bude mat ....
v Kosiciach som skusal servis kde opravuju notebooky,PDA-cka a podobne sracky (mali tam opravovat aj ipody) no chlapik mi vravel ze oprava ipodov sa riesi v Bratislave , kde budem musiet platit samotnu zasielku a vsetky tie spojene naklady + samotnu opravu
preto sa pytam ci ma zmysel ipod dat do opravy alebo rovno kupit novy
(popripade ak ma niekto podobne skusenosti s takymto technickym problemom , ze kde by mohla byt zhruba chyba .... )
dakujem za odpoved
btw ipod je 30Gb pridavam aj screen toho poskodenia (je to tam dost blbo vidno lebo som to fotil teraz vecer)
Nefunkcny ipod
Asi ti neporadim, ale osobne si myslim, ze si proste natrafil na vadny vyrobok. Muselo sa nieco stat vo vnutri. Ty s tym asi vela nespravis. Bud rekalamcia, ktora asi nieje v tvojom pripade mozna, alebo to posli niekde do opravy, sice nemyslim si, ze sa iPod nejak da opravit, ved to je asi len jedna mala tenucka dosticka so suciastkami a displayom. netusim...