Kto ma skusenosti s e-shop-ami?
-
JanikEskimacik
Amateur
Kto ma skusenosti s e-shop-ami?
Zatial som nic cez net nekupoval, takze toto bude asi 1-krat. Ide mi o e-shop http://www.nikita.sk, mate niekto s nim skusenosti, kupoval alebo reklamoval tam niekto nieco? Ak ano, mohol by napisat svoje dojmy-ci zle alebo dobre? Nerad by som tam nieco kupil a mal s tym problemy, ci pri reklamacii alebo inak....
-
JanikEskimacik
Amateur
http://nikita.sk/panasonic-dmc-tz5-strieborny-1.htmlrobeno napísal:ja skusenost nemam, ale kludne napis co chces odtial kupit, a mozno su znamejsie e-shopy kde to bude dokonca mozno aj lacnejsie
-
JanikEskimacik
Amateur
Menej znamy ale velmi spolahlivy, lacny a ustretovy e-shop je www.focus.sk
www.hej.sk su fajn (uz som u nich reklamoval) ale su aj dost drahy
www.pixmania.sk je veeelmi lacna, ale dobre si treba precitat obchodne podmienky
za najdrahsie e-schopy povazujem nayko a shark.
www.hej.sk su fajn (uz som u nich reklamoval) ale su aj dost drahy
www.pixmania.sk je veeelmi lacna, ale dobre si treba precitat obchodne podmienky
za najdrahsie e-schopy povazujem nayko a shark.
-
JanikEskimacik
Amateur
No a co hovorite na http://www.megafoto.sk/Panasonic/dmc-tz5e-k? Je to spolahlivy obchod?
V eshopoch nakupujem kazdu chvilku. Ci uz v slovenskych alebo v zahranici najma cez ebay. Nemal som nikdy problem. Maximalne tak co viem, ze kamosom zle identifikovali platbu v alze. Spravil to jeden mail a nejaky ten den oneskorenia..
Samozrejme netreba mat uplnu doveru, treba si vsimat pri hlavne neznamych eshopoch nejake znaky. Napr. ci su platcom DPH, maju odberne miesta, musi tam byt uvedeny riadny kontakt ako adresa sidla, telefon a v neposlednom rade, co hovori na tento eshop ujo google. ..
Samozrejme netreba mat uplnu doveru, treba si vsimat pri hlavne neznamych eshopoch nejake znaky. Napr. ci su platcom DPH, maju odberne miesta, musi tam byt uvedeny riadny kontakt ako adresa sidla, telefon a v neposlednom rade, co hovori na tento eshop ujo google. ..
Podla mna najlepsi SK obchod co sa tyka fotoaparatov, vyborne ceny, rychlost, profesionalnost. Bral som od nich raz davno a riesil som aj reklamaciu cez nich a bola bezproblemova.JanikEskimacik napísal:No a co hovorite na http://www.megafoto.sk/Panasonic/dmc-tz5e-k? Je to spolahlivy obchod?
Nechcem zakladat novu temu tak to supnem tu.. Ma niekto skusenosti s lacnypocitac.sk? mam vyhliadnuty jeden NB, ktory mi v dvoch predchadzajucich obchodoch vypredali, tu by vsak este mal byt na sklade. Chcem ho teda co najskor objednat, no neviem co si mam o tomto shope mysliet.. Preto ak by niekto z vas uz odtial objednaval, rad by som vedel, aky bol spokojny.. vopred thx
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Na slovensku síce menej známy ale v Košiciach najznámejší a podľa mojich skúseností vo všetkých smeroch naj. Zatiaľ som u nich nemal najmenší problém, a čo sa týka reklamácií, tak to je jedna báseň. Nikto sa na nič nepýta, zoberú, vymenia alebo opravia.begbeee napísal:Menej znamy ale velmi spolahlivy, lacny a ustretovy e-shop je www.focus.sk
Odporúčam: www.datacom-ke.sk
POZOR NA TUTO FIRMICKU, SU TO PODVODNICI JAK BRNO, PRED PAR DNAMI SOM U NICH KUPOVAL MOBIL ZA 270€ STRETNUTIE PRI TESCU, NA POHLAD BOL MOBIL OK ZACHOVALY, PRIDEM DOMOV A NEFUNGOVAL KONEKTOR NA PRIPOJENIE SLUCHATOK, VOLAM CHLAPIKOVI SPAT A ZIADAM O VYMENU ZA INY KUS/MALI V PONUKE/ A UZ TO ZACALO VYKRUCANIE ZE OPYTA SA SERVISAKA A OD DRUHEHO DNA MI NEDVIHA MOBIL PROSTE HRA NA MRTVEHO CHROBAKA. ASI TO BOLA AJ MOJA CHYBA MAL SOM VIAC PREKLEPAT MOBIL, SKUSENOST DO BUDUCNA. ALE AKO PISEM SU TO OJ...VACI JAK BRNO, DOPORUCUJEM VYHYBAT SA KUPE MOBILU CEZ TUTO FIRMU ABY VAS NENAMOTALI AKO MNA. JEDINE CO MI OSTAVA JE SIRIT IM VELMI ZLU REKLAMU NA FORACH A PO ZNAMYCH, CO UZ.Asus_ napísal:ludia aka je skusenost s Shopmobil.sk?
Jedna z moznosti je ze ked nieste si isty v eshope tak treba kuknut stranku http://www.orsr.sk/ je to obchodny register.. pokial sa tam obchodniik nachadza tak je normalne podnikatel, a nejake oblbovacky ze zaplatite a tovar nepride by sa NEMALI STAT.....ale plati to len pre slovenskych obchodnikov...
shopmobil.sk
Musim suhlasit s pouzivatelom predomnou, ze ak nechcete mat problemy ako ja s mobilom urcite nekupujte mobil z obchodu shopmobil.sk a ani nevolajte na cislo 0902404405, je to velmi neseriozna firma aj clovek. Aj ked navonok vyzera presvedcivo. Jedine co vie je oje....t, ked je problem nedviha telefony a ak dvihne tak sa vyhovara a slubuje hory doly ale skutek utek. Moja skusenost je velmi zla, pisem to preto aby neoj...l aj iných. Tak nech mate viacej stastia ako ja pri kupe mobilu.
Re: Kto ma skusenosti s e-shop-ami?
Fuha diki mooc, za prispevok, uz som rozmyslal, ze kupim s tohto shopu Iphone 3GS za 425€. Tak najskor ostava nejaky iny shop.
Re: Kto ma skusenosti s e-shop-ami?
Ahojte,
chcel yb som sa spytat ci mate konkretne skusenosti,samozrejme,mozete aj Vase nazory Smile ale naozaj by ma zaujimala realna skusenost nakupu mobilu zo zahranicia za nizke ceny. S tym, ze platite vopred cez western union a nalsedne vam poslu Vase ID do kurierskej sluzby ako Fed ex ci DHL. V jednom z tychto e-shopov su ochotni mi vystavit aj fakturur:co kupujem,kto predava a za kolko atd.
Nech sa paci,ocakavam Vase nazory....
chcel yb som sa spytat ci mate konkretne skusenosti,samozrejme,mozete aj Vase nazory Smile ale naozaj by ma zaujimala realna skusenost nakupu mobilu zo zahranicia za nizke ceny. S tym, ze platite vopred cez western union a nalsedne vam poslu Vase ID do kurierskej sluzby ako Fed ex ci DHL. V jednom z tychto e-shopov su ochotni mi vystavit aj fakturur:co kupujem,kto predava a za kolko atd.
Nech sa paci,ocakavam Vase nazory....