2012 koniec sveta?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo si o tom myslíte?

Verím tomu
97
13%
Neverím tomu
524
68%
Nezaujíma ma to
149
19%

Celkom hlasov: 770

Beybo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Beybo »

nhn
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Beybo napísal:konec sveta?:D dorba blbost ved ked bdue mat rpsit budeme o tom vedet o moc skor:D
aleboo tom nebudeme vedeit vobec ako dobre poznamenal mi chau
mi-chau napísal: Takze az to raz pride, nebude to vzruso a uz vobec sa nebudeme vsetci drzat za ruky a hladiet k nebesiam... niekto bude srat, niekto sa bude vrtat v nose... a zrazu cvak :wink:
jozotom
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozotom »

Skuliton napísal:Ježiš Kristus? nie Hóras? Staroegyptský boh?
Tak mi to pride ako s tou sliepkou a vajcom,bud sliepka alebo vajce.Bud Ježiš Kristus ktory je Boh stvoritel , alebo Horas pohansky boh,ktoreho vymyslel satan, aby zastrel pred nami Krista.Je len jedna pravda.Je to odveky boj medzi Kristom a satanom.Je to len na nas ,pre čo sa rozhodneme,bud večny život s Kristom ,alebo smrť.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

jozotom napísal:Tak mi to pride ako s tou sliepkou a vajcom,bud sliepka alebo vajce.Bud Ježiš Kristus ktory je Boh stvoritel , alebo Horas pohansky boh,ktoreho vymyslel satan, aby zastrel pred nami Krista.Je len jedna pravda.Je to odveky boj medzi Kristom a satanom.Je to len na nas ,pre čo sa rozhodneme,bud večny život s Kristom ,alebo smrť.
vysvetli mi niekto preco ma tento clovek karmu v kladnych cislach?
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

jozotom napísal:Tak mi to pride ako s tou sliepkou a vajcom,bud sliepka alebo vajce.Bud Ježiš Kristus ktory je Boh stvoritel , alebo Horas pohansky boh,ktoreho vymyslel satan, aby zastrel pred nami Krista.Je len jedna pravda.Je to odveky boj medzi Kristom a satanom.Je to len na nas ,pre čo sa rozhodneme,bud večny život s Kristom ,alebo smrť.
ja som svojim príspevkom myslel to, že Ježiš je Hórasovou kópiou, existuje ešte mnoho iných tzv. mesiášov, ktorí mali Hórasove, resp. Ježišove atribúty narodil sa z panny, bol ukrižovaný a po 3 dňoch vzkriesený

a ak kresťania nadávajú napohanské náboženstvá, mali by sa zamyslieť, pretože takmer všetko, čo je v kresťanských zásadách pochádza z pohanských náboženstiev

ale to bolo OT

no nepridáte tam možnosť "neviem sa rozhodnúť"? ale za súčasného svetového stavu v apokalypsu verím
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Nic takoveho se nestane. Je to jen dalsi fama "vymysl sileneho vedce tesne pred sebevrazdou". Ale jednou Nas stejne smete nejaky obrovsky meteorit a budeme mit vsichni po ptakach.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Skuliton napísal:ja som svojim príspevkom myslel to, že Ježiš je Hórasovou kópiou, existuje ešte mnoho iných tzv. mesiášov, ktorí mali Hórasove, resp. Ježišove atribúty narodil sa z panny, bol ukrižovaný a po 3 dňoch vzkriesený

a ak kresťania nadávajú napohanské náboženstvá, mali by sa zamyslieť, pretože takmer všetko, čo je v kresťanských zásadách pochádza z pohanských náboženstiev

ale to bolo OT

no nepridáte tam možnosť "neviem sa rozhodnúť"? ale za súčasného svetového stavu v apokalypsu verím
to mas urcite z toho dokazmi prespikovaneho filmu, ze?
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Len tak medzi nami....... Zeitgeist je možno zaujímavý, ale je tam kopa chýb........ Hlavne čo sa týka náboženstva a mytológie....... Porovnávanie Ježiša a Horusa je úplne absurdné...... Zeitgeistu v týchto veciach môže veriť len ten, kto o staroegyptskej mytológii nikdy nepočul......
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

si cisty???? :lol:

neverim zeby mal prist koniec v 2012ale kazdopadne som zvedavy na ten datum ze ci volaco neuvidime.....lebo co bolo na tej stranke co sem niekto hadzal link,tak pisali zeby sme mali vidiet nieco take ako polarna ziara......v podstate neexistuje koniec....vsetko je kolobeh
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

ta ziara to som len pisal pre skeptikov...ohladom solarnej burky ktora bude mat intenzitu v rokoch 2011-2012
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Pinhead napísal:Len tak medzi nami....... Zeitgeist je možno zaujímavý, ale je tam kopa chýb........ Hlavne čo sa týka náboženstva a mytológie....... Porovnávanie Ježiša a Horusa je úplne absurdné...... Zeitgeistu v týchto veciach môže veriť len ten, kto o staroegyptskej mytológii nikdy nepočul......
mno to vlastne je "príbeh" Slnka, resp. jeho "chovanie" počas zimného slnovratu, s reálnymi ľuďmi to nemá nič, tento príbeh odpozorovali už staroveké kultúry a vytvorili si podľa toho nejakého spasiteľa

tak napríklad ukrižovanie:

Slnko sa do zimného slnovratu pohybovalo stále na Juh, kým nedosiahlo najnižší bod, pričom tam zostalo 3 dni a bolo v blízkosti súhvezdia Crox, čo znamená
Ježiš bol ukrižovaný na kríži a zomrel na 3 dni

potom sa slnko o 1 stupeň pohlo=Ježiš vstal z mŕtvych

traja králi a hviezda na východe:
HNV je Sirius, ktorá jev noci z 24. 12 na 25. 12 viditeľná v línii s tromi hviezdami orionovho opaska: spoločne ukazujú na miesto, kde 25. 12. ráno vyjde Slnko, preto Traja králi nasledujú hviezdu, aby objavili zrod spasiteľa
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Skuliton napísal:mno to vlastne je "príbeh" Slnka, resp. jeho "chovanie" počas zimného slnovratu, s reálnymi ľuďmi to nemá nič, tento príbeh odpozorovali už staroveké kultúry a vytvorili si podľa toho nejakého spasiteľa

tak napríklad ukrižovanie:

Slnko sa do zimného slnovratu pohybovalo stále na Juh, kým nedosiahlo najnižší bod, pričom tam zostalo 3 dni a bolo v blízkosti súhvezdia Crox, čo znamená
Ježiš bol ukrižovaný na kríži a zomrel na 3 dni

potom sa slnko o 1 stupeň pohlo=Ježiš vstal z mŕtvych

traja králi a hviezda na východe:
HNV je Sirius, ktorá jev noci z 24. 12 na 25. 12 viditeľná v línii s tromi hviezdami orionovho opaska: spoločne ukazujú na miesto, kde 25. 12. ráno vyjde Slnko, preto Traja králi nasledujú hviezdu, aby objavili zrod spasiteľa
dobre, ved ja som ten film tiez videl, nemusis ho tu cely pretransformovat do pisomnej podoby. A podla mna je to taka ista blbost ako ten mail co koluje medzi blbcami uz od 2001 o dvojickach...ze ked napises Q11, co je oznacenie liatedla do wordu a zmenis pismo atd....je to LEN NAHODA!
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Grim-Reaperka napísal:dobre, ved ja som ten film tiez videl, nemusis ho tu cely pretransformovat do pisomnej podoby. A podla mna je to taka ista blbost ako ten mail co koluje medzi blbcami uz od 2001 o dvojickach...ze ked napises Q11, co je oznacenie liatedla do wordu a zmenis pismo atd....je to LEN NAHODA!
to bolo Q33NY a pravdou je, ze to lietadlo take oznacenie nemalo, da sa o tom docitat na hoax.cz :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Mek napísal:to bolo Q33NY a pravdou je, ze to lietadlo take oznacenie nemalo, da sa o tom docitat na hoax.cz :)
a tiez New York nema 11 pismen, ako sa tam pise. Cele je to fake.
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Earl_Simmons »

to nema byt koniec sveta ... mame prejst na vyssi level :D... myslim ze tomu hovoria "piate Slnko" ... ono ne zeby som tomu veril ale niektore proroctva mayov sa naplnily taze newem ... sak uvidime ... zatial som spokojny :D:D
jozotom
Light Star
Light Star

New Age a 2012

Príspevok od používateľa jozotom »

Zaujimave prednašky od Dr.Waltera Veitha na tu temu .Hlavne tie: New Age.
http://shop.awrstudio.cz/?go=8&kat=56&info=40
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

vyšší level, alebo "pretvorený človek" - vek vodnára povedané inými slovami. Udeje sa isto nejaká zmena (verím tomu), no dosť pochybujem, že v ten deň ľudstvo zanikne. Skôr sa udeje niečo, čo povedie k jeho zániku...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Ludia radi veria tomu, comu chcu uverit,ak hladaju fakty tak ich najdu ,ak ich je malo tak si ich vytvoria a upravia podla seba.
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

a co mna po tom kedy bude koniec sveta ? umrem ta budem mrtvy ... verit takym (ne)kravinam sposobi to ze cely cas by som uz bol vlasne zmiereny zo svojou smrtou .... lebsie umriet v nevedomosti ako z ocakavanim ze teraz do mna daco praskne ( sakra z omierkou :D ) ale ne vecina z vas si myslite asi ake fajne vediet kedy vas klepne pepka ale verte alebo nie ak by ste dostali datum napriklad 1.1.2012 ze skapete kolko z vas by zmenilo doterajsi sposob zivota ak ne tak klobuk dole ...
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

nemal som byt uz mrtvy ?

inak uz mam pripomienku v mobile :))
Napísať odpoveď