ale droboné chybičky ako napr jedno oko 2x väčšie ako druhé by som bral do pohody hehe
Chybicky krasy
najhorsia zrazka je zrazka s debilom.....ked si natolko natom zle ze potrebujes niekoho urazat na fore(co by si mi to zoci voci nepovedal )tak ta naozaj uprimne lutujem......no offence....vazne....ak mas este nejaky problem poved cez SS nechcem spamovat.Za to ze som inteligentny clovek co nejde len za kozami a super postavou tak co som hhned skaredy???Gangy napísal:Sorry kamo ale vobec som to nemyslel zo srandy.
Ale prosim ta, hod sem fotku a stavim sa o co chces ze sa moje slova potvrdia

//z temy rychle prachy
Tak potom neviem kto tu ma ake IQ (anonymny k-).
Chces cislo?Te-wei napísal:Mucko ty si krásny prekrásny?
//z temy rychle prachy
Pride sem 16rocny chalan a napise prispevok ake maju skaredi ludia ine a lepsie zmyslanie a ze jemu by nevadilo byt s takou babou spolu, tak je kazdemu jasne kde je asi pes zakopany. Za to ze ja si to dovolim napisat tak ma zozerteA7X napísal:....pytal som sa a ze momentalne su preplneni
roznasat by som roznasal ale nemam pale nemam moc prijemny vzhlad.....like a metal![]()
O striách z rýchleho rastu si nepočul? Aj ja som ich mal, ale už vybledli.Gangy napísal:Sa pri masturbacii bicujes?
A za druhé: plne sa staviam na stranu A7X a celkom sa statožňujem s jeho názorom (napr. moja holka má zopár kíl navyše ale vôbec mi to nevadí). Ak si myslíš,m že som škaredý, nemám problém ukázať sa ti. ale len tak dakde do diskusie svoje foto dávať nechcem, čojaviem, príde mi to trochu weird.
ach ty si fakt loloGangy napísal:Ale prosim ta, hod sem fotku a stavim sa o co chces ze sa moje slova potvrdia![]()
Pride sem 16rocny chalan a napise prispevok ake maju skaredi ludia ine a lepsie zmyslanie a ze jemu by nevadilo byt s takou babou spolu, tak je kazdemu jasne kde je asi pes zakopany. Za to ze ja si to dovolim napisat tak ma zozerteTak potom neviem kto tu ma ake IQ (anonymny k-).
no chcem tim povedat ze tieto rozhovory su uplne na nizkej urovni.....nebudem ti vysvetlovat rozdiely medzi peknymi babami bez chybiciek a babami s chybickami...........inak pises tu ako keby si bol casanova a ako keby si bol najkrajsi na svete.....je to moj nazor tak mi ho neber a nepresviedcaj ma o opaku......
Dnes som videl jedno dievca(mali sme spolu vytvarnu na ZUSke) no a som nanu pozeral ze aka to je kocka este aj vtipna inteligentna gymplacka azrazu vytiahne barlu a dotacka k voziku....velmy ma to prekvapilo lebo vyzera ako modelka....pkne dlhe nohy,prsia akurat,v tvary pekna......proste necakal som to....inak by ma zaujimalo GANGY....aj tuto by si odpisal???
A7X to nie je take jednoduche. Gangy ma svojim sposobom pravdu. Aj ked to divne vyjadruje. To ze je dievca pekne tak neznamena ze je sprosta a naopak. Ten kto vravi ze miluje niekoho len kvoli vnutrajsku klame. To sa neda. Vzdy tam musia byt aj fyzicke sympatie. (samozrejme kazdemu sa paci nieco ine a tak sa nemusia sympatie zhodovat s vacsinou. Ale nikdy nelubis len podla vnutra to je hlupost.). Osobne sa stotoznujem s nazorom ze ta osoba musi zaujat aj fyzicky aj psychicky. Bez toho to nejde.
A ta tvoja otazka na Gangyho je odveci. Myslim ze nikto na to nevie takto zfleku odpovedat. Sam si pisal ze ta zaujala aj vyzorom ... to ci sa dokazes prisposobit tomu ci je vozickarka ... myslim tym prisposobit tomu zivot pretoze si myslim ze ked uz s niekym takym si tak je jasne ze sa musis v urcitych veciach prisposobit a obmedzit je zase individualne na kazdom cloveku.
A ta tvoja otazka na Gangyho je odveci. Myslim ze nikto na to nevie takto zfleku odpovedat. Sam si pisal ze ta zaujala aj vyzorom ... to ci sa dokazes prisposobit tomu ci je vozickarka ... myslim tym prisposobit tomu zivot pretoze si myslim ze ked uz s niekym takym si tak je jasne ze sa musis v urcitych veciach prisposobit a obmedzit je zase individualne na kazdom cloveku.
-
Royalflush
Guru wannabe
presne tak ... k+ za vystizny prispevokWaldo napísal:A7X to nie je take jednoduche. Gangy ma svojim sposobom pravdu. Aj ked to divne vyjadruje. To ze je dievca pekne tak neznamena ze je sprosta a naopak. Ten kto vravi ze miluje niekoho len kvoli vnutrajsku klame. To sa neda. Vzdy tam musia byt aj fyzicke sympatie. (samozrejme kazdemu sa paci nieco ine a tak sa nemusia sympatie zhodovat s vacsinou. Ale nikdy nelubis len podla vnutra to je hlupost.). Osobne sa stotoznujem s nazorom ze ta osoba musi zaujat aj fyzicky aj psychicky. Bez toho to nejde.
suhlasim stebou.......sympatie musia byt aj k vyzoru....ale co som chcel povedat je-prednost ma vnutrajsok.....ale suhlasim stebou.....a ak gangy myslel to co ty no tak sory ale napisal si to strasne retardovanou formouWaldo napísal:A7X to nie je take jednoduche. Gangy ma svojim sposobom pravdu. Aj ked to divne vyjadruje. To ze je dievca pekne tak neznamena ze je sprosta a naopak. Ten kto vravi ze miluje niekoho len kvoli vnutrajsku klame. To sa neda. Vzdy tam musia byt aj fyzicke sympatie. (samozrejme kazdemu sa paci nieco ine a tak sa nemusia sympatie zhodovat s vacsinou. Ale nikdy nelubis len podla vnutra to je hlupost.). Osobne sa stotoznujem s nazorom ze ta osoba musi zaujat aj fyzicky aj psychicky. Bez toho to nejde.
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
mňa musí žena zaujať aj fyzicky aj mentálne,, pekná baba čo mi trapoší pri obede s rečami, ja nič nechcem, to je fuj a pak sa hrabe v tom taniery ako hydina, tak ako dovidenia,,, ale zasa ak je škaredá a nevie mavzrušiť tak je to o čom? aj keď si s ňou rozumiem, to sapak hodí skorej na moju naj kamošku, nie?
//autoeditácia príspevku ( 16 Oct 2008, 21:08 )
//autoeditácia príspevku ( 16 Oct 2008, 21:08 )
Možno mucko,,,Gangy napísal:Chces cislo?
Bohužiaľ, nevidím žiadny súvis medzi týmto, čo si napísal (a s čím viac-menej aj súhlasím) a s čímkoľvek, čo napísal gangy na poslednej strane. Jeho posty boli:Waldo napísal:A7X to nie je take jednoduche. Gangy ma svojim sposobom pravdu. Aj ked to divne vyjadruje. To ze je dievca pekne tak neznamena ze je sprosta a naopak. Ten kto vravi ze miluje niekoho len kvoli vnutrajsku klame. To sa neda. Vzdy tam musia byt aj fyzicke sympatie. (samozrejme kazdemu sa paci nieco ine a tak sa nemusia sympatie zhodovat s vacsinou. Ale nikdy nelubis len podla vnutra to je hlupost.). Osobne sa stotoznujem s nazorom ze ta osoba musi zaujat aj fyzicky aj psychicky. Bez toho to nejde.
1.-A7X je škaredý a preto sa pozerá na vnútro (pričom A7X sa ani raz nevyjadril v zmysle že ho zaujíma IBA vnútorná krása-dobre to vystihol te-wei nadomnou, hovoril o chybičkách-o tom je predsa celý toppic)
2.-ja som krásny cassanova a vy ste všetci škaredí sopliaci.
3.-po tretie nie je, to jue všetko.
Nechcem sa tu nikoho priveľmi zastávať, no v tomto mi to nedalo. Jeden napíše celkom fajn vec a druhý ho začne nezmyselne zhadzovať (alebo sa o to snažiť). Osobne mám pocit, že ten škaredý (a preto kvalitne zakomplexovaný) je tu Gangy, alebo sa aspoň tak vyjadruje.
Tvoje argumenty su ubohe. Ja netvrdim ze musim chodit s modelkou, akurat ze s niekym kto ma nejake vacsie chybicky krasy nie. Nemam rad sliepky ktore si opisoval v prvom odstavci ale ak mas pocit ze vsetky pekne dievcata maju v hlavach nasrate asi o zenach vela nevies. A ano, odpisal by som ju a nehambim sa za to, mas s tym problem? Ja tu zo seba samaritana robit nemusim, tebe to vsak zda sa robi dobre.A7X napísal:ach ty si fakt loloten prijemny vzhlad som myslel:ze nevyzeram elegantne....nechytaj sa prosim ta slovicok...a preco maju lepsie zmyslanie(v urcitich veciach)?vezmi si nejake pipky co sedia na lavicke najvecsie kocky v meste a ich rozhovor:"ty pocuvaj ja som sa tak najeba*a ze to neni mozne.....tam sme isli aj s petom na zachody a..........."
no chcem tim povedat ze tieto rozhovory su uplne na nizkej urovni.....nebudem ti vysvetlovat rozdiely medzi peknymi babami bez chybiciek a babami s chybickami...........inak pises tu ako keby si bol casanova a ako keby si bol najkrajsi na svete.....je to moj nazor tak mi ho neber a nepresviedcaj ma o opaku......
Dnes som videl jedno dievca(mali sme spolu vytvarnu na ZUSke) no a som nanu pozeral ze aka to je kocka este aj vtipna inteligentna gymplacka azrazu vytiahne barlu a dotacka k voziku....velmy ma to prekvapilo lebo vyzera ako modelka....pkne dlhe nohy,prsia akurat,v tvary pekna......proste necakal som to....inak by ma zaujimalo GANGY....aj tuto by si odpisal???
A naozaj neviem kde som ti bral tvoj nazor a presviedcal ta o opaku
Sepiroth napísal:Bohužiaľ, nevidím žiadny súvis medzi týmto, čo si napísal (a s čím viac-menej aj súhlasím) a s čímkoľvek, čo napísal gangy na poslednej strane. Jeho posty boli:
1.-A7X je škaredý a preto sa pozerá na vnútro (pričom A7X sa ani raz nevyjadril v zmysle že ho zaujíma IBA vnútorná krása-dobre to vystihol te-wei nadomnou, hovoril o chybičkách-o tom je predsa celý toppic)
2.-ja som krásny cassanova a vy ste všetci škaredí sopliaci.
3.-po tretie nie je, to jue všetko. Confused
Nechcem sa tu nikoho priveľmi zastávať, no v tomto mi to nedalo. Jeden napíše celkom fajn vec a druhý ho začne nezmyselne zhadzovať (alebo sa o to snažiť). Osobne mám pocit, že ten škaredý (a preto kvalitne zakomplexovaný) je tu Gangy, alebo sa aspoň tak vyjadruje.
Minule si ma tam pripity chcel vyfajcit a teraz to takto vykryvas?mi-chau napísal:No ale moment, to je fotka este zpred nehody..
A ked ta potom pohladkala po tej jazve na temene tak si to stale nepochopil? Tomu vravim autosugescia, keby si nemal taky velky nos tak ti okuliare padaju do strany.mi-chau napísal:Tu nehodu nezahras do outu... konecne sme nasli jeden bar kde ti naleju bez toho ze by sa casnicka rozplakala..
-
Te-wei
Medium Professional
Páni krása je relativná,,, to koho vy považujete za škaredého, nie je škaredý pre každého. môže byť škaredý pre väčšinu, ale stáoe nie pre všetkých,,,
A ďalšia vec,,, ja som opeknel a dosť a môžem povedať, že tak pred dvoma rokmi, ked som nosil okuliare 8- a jeden čas popolniky origoš, učes ako z 70rokov a na oblečení som si tiež nepotrpel som mal nejaký väčší uspech u báb a namotaval som dve baby, jednu som dostal, druhú skoro a neboli to žiadne šeredky, ale ozaj srny a teraz,,, (btw: tema dve ženy, ale tá tu už asi nebude) nemôžem si nájsť poriadnu babu, pritom nosím pekné inteligentne okuliarky, dobre sa obliekam, mám nove image učes a potrpím si na svojom vizore, okrem toho som vtipný a prijemný spoločník.
A tiež ma vytáča ked sa s krásnou babou spaja hluposť a slepičnosť a neviem čo myslím tým, že každy hovorí, že radšej bude mať skaredu dobru mudru babu ako by mala byť krasna ale hlupa? WTF?!!! ja chcem krasnu inteligentvu vtipnu babu,,, čo to je nerealne?
A ďalšia vec,,, ja som opeknel a dosť a môžem povedať, že tak pred dvoma rokmi, ked som nosil okuliare 8- a jeden čas popolniky origoš, učes ako z 70rokov a na oblečení som si tiež nepotrpel som mal nejaký väčší uspech u báb a namotaval som dve baby, jednu som dostal, druhú skoro a neboli to žiadne šeredky, ale ozaj srny a teraz,,, (btw: tema dve ženy, ale tá tu už asi nebude) nemôžem si nájsť poriadnu babu, pritom nosím pekné inteligentne okuliarky, dobre sa obliekam, mám nove image učes a potrpím si na svojom vizore, okrem toho som vtipný a prijemný spoločník.
A tiež ma vytáča ked sa s krásnou babou spaja hluposť a slepičnosť a neviem čo myslím tým, že každy hovorí, že radšej bude mať skaredu dobru mudru babu ako by mala byť krasna ale hlupa? WTF?!!! ja chcem krasnu inteligentvu vtipnu babu,,, čo to je nerealne?
-
triple
Guru wannabe
no jo te-wei asi to bude nereálne hehe.. tomu sa ja hovorím ideálna ženská.. tie bohužiaľ neexistujú a ked aj hej tak sú to mýty a ak to predsa len niesú mýty tak sú zadené a sú nešťastne zaľúbené do totálnych debilov čo ich podvádzajú .. je to tak no čo už..
ale more je plné rýb a v niečom treba poľaviť - u niekoho je práve tá krása a u niekoho (kto rozmýšľa svojim pélem) to je zas tá inteligencia
ale more je plné rýb a v niečom treba poľaviť - u niekoho je práve tá krása a u niekoho (kto rozmýšľa svojim pélem) to je zas tá inteligencia
-
Te-wei
Medium Professional
ja práve na jednej takej pracujemtriple napísal:no jo te-wei asi to bude nereálne hehe.. tomu sa ja hovorím ideálna ženská.. tie bohužiaľ neexistujú a ked aj hej tak sú to mýty a ak to predsa len niesú mýty tak sú zadené a sú nešťastne zaľúbené do totálnych debilov čo ich podvádzajú .. je to tak no čo už..
keby som si mal vybrat skaredu babu-inteligentnu a peknu babu inteligentnu tak jasne ze zoberem tu krajsiu.....ale nazov temy je CHYBICKY KRASY,nie chodenie s ozrudami....uvedomte si ze laska nie je o krase....Gangy:to mi chces povedat ze keby si mal teraz krasnu inteligentnu kocku a dajme tomu bude v horiacom aute a jej tvar bude cela zhorena atd.. tak co pustits ju kvode???no offence len sa pytam lebo ma zaujima tvoj nazor....aj napriek tomu ze si ma urazil ze som skaredy....zato ze si za pocitacom a je to tu anonymne tak si nemysli ze nejaku uctu nebudes dodrzovat......Sme spolu husy nepasli
........a nehodil som vsetky kocky do jedneho vreca......TO SA ZASE PONIEKTORY CHYTATE SLOVICOK
Ano. Rozisiel by so som sa s nou nech by som ju akokolvek miloval. Ja chcem mat priatelku s ktorou mozem spolocensky zit, pri ktorej si nebudem musiet kupovat viagru a cvicit sebazaprenie na to aby sme viedli aspon nejaky sexualny zivot a tiez chcem aby si ludia povedali "pekny parik" ked pri nich nebudem, a nie "to s nou ako moze byt?!". Mam predstavu ako ma moj zivot vyzerat a ta je nad vsetkym.
cize si egoista?
ved v pohode tvoj bordel......ja ked niekoho lubim tak lubim....proste niesom zamilovany len do vyzoru.....ANO vyzor rozhodne pri vela veciach ale tak aby som nechal svoje dievca (ktore naozaj milujem) koli nejakej vade,,uraze,atd...tak to nie je pekne odomnaa....ale tak samozrejme zeby som snou nechodil z lutosti....
ved v pohode tvoj bordel......ja ked niekoho lubim tak lubim....proste niesom zamilovany len do vyzoru.....ANO vyzor rozhodne pri vela veciach ale tak aby som nechal svoje dievca (ktore naozaj milujem) koli nejakej vade,,uraze,atd...tak to nie je pekne odomnaa....ale tak samozrejme zeby som snou nechodil z lutosti....