zníženie pozorovacích uhlov monitora

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
josefs
Medium Star
Medium Star

zníženie pozorovacích uhlov monitora

Príspevok od používateľa josefs »

Ahojte,
Dajú sa nejakym sposobom znizit pozorovacie uhly monitora tak aby osoby vedla nemali moznost vidiet, co sa deje na obrazovke mimo fyzickej prekazky?
U nas v robote manazer pocas pracovnej smeny nema co robit, tak aspon kontroluje, co robia ini a to tak ze cumi druhym na monitory ci nahodou nie su na webe. Je nejaka moznost ako znizit vyzarovaci uhol monitora tak aby bolo na neho vidiet len ked sa sedi pred monitorom?
Dik za rady
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

to uz zalezi od daneho monitoru, ak sa da da sa ak sa neda neda sa, tam sa nemusi nic menit
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Neda sa to, pozorovaci uhol je dany konstrukciou displeja a tu uz nemozes menit. Musis si kupit iny monitor :)
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

mne sa zda ze nejaka taka folia co sa da na monitor na to je ... aspon sa mi cosi take mari ....
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

gwixt napísal:mne sa zda ze nejaka taka folia co sa da na monitor na to je ... aspon sa mi cosi take mari ....
To je pravdepodobne(na prvykrat mi to nenapadlo, ale malo by nieco take byt, kedze je to len o lome svetla a roznych folii je vela :) ), ale v praci by mu to asi nepreslo, zvlast ked monitor predtym isiel ako ma. Pri podrobnejsom skumani by to mohlo vyjst najavo.

//autoeditácia príspevku ( 25 Oct 2008, 11:42 )
Tak dnes som to nahodou nasiel: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=60589
Napísať odpoveď