Trhali mi zub, lekar mi tam dal gazu..

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
existpierre
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Trhali mi zub, lekar mi tam dal gazu..

Príspevok od používateľa existpierre »

Zdravim,

mam taku otazocku. Dneska mi trhal zubar zub mudrosti. Dal mi tam dezinfekcnu gazu. No a povedal aby som prisiel zajtra o 1530 na kontrolu. Bud to vytiahne alebo da novu. To som ale nevedel ze sa mi plany zmenia a ze nutne zajtra potrebujem do BB a chcel by som sa spytat. ze ci nevadi, ked je tam ta gaza o den dlhsie. Pytam sa preto, ze ked tam uz zubar bude, ja budem v BB, takze ak mi odpovie negativne, bude asi neskoro alebo sa budem musiet vratit.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked mi trhala zubarka stolicku ci co to bolo pred asi 10-timi rokmi, tak mi tam tiez dala gazu, poriadne som si vtedy par hodin necitil ani tu cast ust okolo stolicky, ale po par hodinach som si to vybral a bolo v pohode. Ako to tam mas??? Vsak to mas len vlozene v tej casti a nic viac alebo mi nieco unika???
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

to je to ze neviem ako mi to tam dal, a ako si to vytiahnem, kedze je to uplne vzadu a mam tam uz teraz trosku zapal, co mi ten zub tlacil na licnu kost a srpavil problemy. Ale uz to neboli tak ako rano, pred a po trhani
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Podla mojho nazoru to je cisto len gaza napustena dezinfekcnou a umrvujucou tekutinou, navyse si neviem predstavit sposob uchytenia, cize tam bude zrejme len natlacena a mala by ist normalne vybrat. Co tak skusit zavolat rano zubarovi a popytat sa ho co a ako???
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

hmmm su to zuby mudrodti.....tam by som eriskoval....to nie je ako hojkove stolicky......ja by som isiel za zubarom a BB pocka
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

A7X napísal:hmmm su to zuby mudrodti.....tam by som eriskoval....to nie je ako hojkove stolicky......ja by som isiel za zubarom a BB pocka
A zub mudrosti je co? Ocny zub?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ak sa nemylim, tak zadnym osmickam sa hovori zub mudrosti, ci nie? :) lebo potom by som mal byt mudry jak svina, kedze ma vsetky 4 :lol:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Mne tam dávala zubárka taký dezinfekčný drén.. teda gázu uspôsobenú a napustenú presne na to.. s tým môžeš jesť a nevypadne ti to, ak je to to, čo si myslím.. Malo by sa to meniť, ale nič sa nestane, ak to budeš mať v ústach aj dva dni.. Ono ti to crháni a dezinfikuje to miesto.. Ale opakujem, ak je to to, čo si myslím.. najlepšie však bude, ak zavoláš zubárovi.. :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Kibo napísal:ak sa nemylim, tak zadnym osmickam sa hovori zub mudrosti, ci nie? :) lebo potom by som mal byt mudry jak svina, kedze ma vsetky 4 :lol:
tak jest :wink:
autor: nepovedal ti lekar ci si tu gazu mas vybrat sam, alebo mas prist ty?
ked nepovedal nic, chod radsej zanim, aj ked pisat ti to dnes asi bude ako prist s krucifixom po funuse...
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

dneska som mu volal, vravel nech si to vytiahnem, zajtra tam idem na kontrolu, bo ma to zacalo nejak boliet. jj je to ten dren :) , dezinfekcny. Po tom zube musi byt velka diera, ked som z tadial vytiahol pekny kus gazy :D . Len mam obavy z toho co sa zubarovi stalo, mozno ma to preto este tak boli... prerazil mi pri umrtvovani plexus (zhluk nervov)... vravel ze sa mu toto nestalo za 15 rokov ani raz, ma vystrasil, ...sak som potom 5 min len krv vypluval :D ale tak hadam sa to upokoji. dik

a ani neviem preco sa to vola zub mudrosti,... asi preto ze sa hovori ze ked clovek vela rozmysla, boli ho hlava,... ked zub zacne robit neplechu a boli to, tiez sa potom rozboli cela hlava... podobne :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

sry za ot ale neda mi: ten tvoj zubar neni bohvieco ked ti po vytrhnuti zubu tam da akurat nejaku gazu....mne ked trhal zub tak mi rovno zasil dasno takze som sa nemusel srat s nicim v hube akurat som dosiel o tyzden vybrat stehy...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

a co ked mal v dasne daky zapal a bolo potrebne ho najprv preliecit? mozno ho nemohol hned zasit :wink:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Kibo napísal:a co ked mal v dasne daky zapal a bolo potrebne ho najprv preliecit? mozno ho nemohol hned zasit :wink:
mnoo aj to je mozne, aj ked trhanie zubu mudrosti byva skor bezna rutina
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

odpoved je asi tu :)
existpierre napísal:prerazil mi pri umrtvovani plexus (zhluk nervov)... vravel ze sa mu toto nestalo za 15 rokov ani raz, ma vystrasil, ...sak som potom 5 min len krv vypluval :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Schyzo mne trhali stolicku minimalne trikrat (mozno aj viac, stratil som prehlad asi po stvrtom zube - sli von kvoli strojceku :) ) a nezasivali mi to nikdy a furt OK. Nalomenu cast sanky mi bud odrezala zubarka hned po trhani alebo mi to po kratkom case odpadlo samo a diera po zube zarastla bez problemu makkym dasnom.
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jednak koli tomu plexusu a koli zapalu asi :) .. uz je to ok, neboli, nezavadzia, konecne ulava :P
Dežko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Dežko »

Dnes mi vytrhli zub. Lenže ona ho nevládala vytrhnúť a trhala ho cez 10 minút, ja som sa asi aj pocikal, tiekli mi slzi, potil som sa, proste hrôza. Celí triaslaví som sa vrátil na internát, celý deň som ležal v posteli... O 10:00 mi vytrhla zub a odvtedy mi krváca rana!!!! Asi to je problém a nie je to normálne. Už som shltol tolko krvi, že je mi na zvracanie, bolý ma hlava...Dúfam že do rána nevikrvácam.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Hltat krv? Ti na to snad nedala tampon? Keby ti to tieklo tak jak pises tak musel byt nasiaknuty za chvilku, ze by videla ze je neco spatne..
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

nastrihaj si kusky gazy a kazdu chvilu to men ale vzdy si to tam dobre pritlac ked to budes robit tak hodinku dve tka by to mohlo prestat a rana sa zacelit. ak nie tak zajdi za nou
existpierre
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

odporucam ti na to si zohnat taku zahnutu pinzetu, co trosku pripomina hokejku, s nou sa to lahko vybera a aj vklada
Napísať odpoveď