nazdar ludia preinstaloval som win a zabudol som si zapisat heslo od steamu.ked som nahodil steam nahodil som login ale heslo som si nevdel spomenut skusil som ze nech mi posle na mail verifoval som ho z mailu lenze pytal odomna secret asnwer a to si uz vobec nepamatam..cize viem svoj nick mail ale heslo a secret asnwer neviem .Na stranke som sa docital ze pokial chcem resetovat heslo musim odfotit krabicu a podobne veci ale ja som to dostal ako gift od kamarata cez net mam dokonca na maile prijaty mail o tom ze som dostal gift ze mam potvrdit na steame...viete niekto pomoct?dik
P.S : skusal som aj googlit neco nasiel som podobne otazky ale nikto nevedel odpovedat alebo daj nejaky rozumny navod
SSemteXX napísal:sak napís do valve comunity,ze ti ukradli steam,odfot si krabicu,napís im prihlasovací nick,a oni ti poslu mail
dOg napísal:Na stranke som sa docital ze pokial chcem resetovat heslo musim odfotit krabicu a podobne veci ale ja som to dostal ako gift od kamarata cez net mam dokonca na maile prijaty mail o tom ze som dostal gift ze mam potvrdit na steame...
ak v tom maily pise cislo kreditky atd. cez ktoru to bolo kupovane tak im to napis niekde na ich stranke maju zoznam udajov co chceju a ti vygeneruju nove heslo a poslu na mail co im das (uz som malemu bratovi tak resetoval heslo )
Ja mam podobny problem, asi mi niekto zmenil prihlasovacie udaje aj email.
Ked sa pokusam prihlasit do steamu mi napise:
Steam Error
Login to steam failed.
Either the specified account does not exist, or the password was wrong.
Please check your account name and password and try again.
LubosZ napísal:Ja mam podobny problem, asi mi niekto zmenil prihlasovacie udaje aj email.
Ked sa pokusam prihlasit do steamu mi napise:
Steam Error
Login to steam failed.
Either the specified account does not exist, or the password was wrong.
Please check your account name and password and try again.
to robilo aj mne ale to mi spravilo valve pretoze mi ukradli steam a kymsa to neviriesilo tak ho blokli potom ho znova pustili a vsetko slo
Dnes sa stala podobna vec kamosovi. Poslali sme maila tak uvidime ako to dopadne. Rad by som ale vedel ako postupovat ak mate na Steame ale cca 20 hier
Dedomil napísal:Dnes sa stala podobna vec kamosovi. Poslali sme maila tak uvidime ako to dopadne. Rad by som ale vedel ako postupovat ak mate na Steame ale cca 20 hier
To si treba prihlasovacie udaje zapisat na papier a ulozit na bezpecne miesto, kde na nich nezabudnes