Rozhodujem sa medzi Nexus 4 a Xiaomi Mi2. Mám už nájdené nejaké plusy a mínusy pri oboch, ale stále sa neviem rozhodnúť.
(Tu je porovnanie špecifikácií: http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5048)
Tak, od začiatku... Nexus 4 je novší ako XMi2, ale myslím, že to je úplne jedno. Nexus 4 je pochopiteľne väčší, lebo má aj väčší displej, ale mne by vôbec neprekážalo ani keby bol displej veľký iba 4.3 palca aj keď väčší, by mohol byť lepší. Čo sa týka toho displeju, XMi2 chýba ochranné sklo GG2, čo si myslím, že je dosť nepraktické (aj keď fóliu budem určite používať) keďže môj terajší mobil je Motorola Defy
Preto by som bol rád, ak by sa našiel niekto, kto by dokázal objektívne porovnať tieto dva kusy, ktorý sa napríklad lepšie drží, lepšie vypadá alebo sa lepšie správa... Takisto môže napísať aj niekto kto v živote nedržal ani jeden kus, čo si myslí, čo by si kúpil.
Vopred za uľahčenie rozhodovania Ďakujem
//Ešte malý dodatok. Našiel som aj Xiaomi Mi2s, ale neviem kde alebo ako to dostať na Slovensku. Tak by to bola jednoznačná voľba.