Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
mulatt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Príspevok od používateľa mulatt »

Oba modely su velmi podobne, ak neriesis 70€ a velkost, tak chod do g3. Ja som mal oba ale uz by som do lg nesiel. Fotky krasne, displej nadherny, vydrz vyborna ale na zadne tlacitka som si vobec nezvykol, stale som behal prstom po sosovke fotaku a nadstavba je zalagovana. Hruby vykon je fajn ale otvaranie zakladnych app (dialer, galeria, app z lockscreenu) je pomalsie ako na desireX :) Ale ak neriesis nejaku sekundu cakania alebo konstrukciu, tak chod do toho :) Za tu cenu je to v pohode
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Ja som si na zadok zvykol rýchlo, ... :) Teraz som sa pristihol ze na mojom Note 2 sem tam poklepem po displeji , že ho chcem odblokovať, keď chem len tak nazrieť koľko je hodín.
Taktiež mám ten smart kryt s tým kruhovým výrezom (neviem názov :)) ale som s tým nadmieru spokojný.

Taktiež aj mne príde konštrukčne viac prémiová G3 oproti G2, aj keď sprvu sa mi viac páčila G2. No teraz by som nemenil. primárne som inak hľadal G2ky na bazoši, no kedže ich bolo minimum a našiel som G3 za veľmi dobrú cenu, nebolo nad čím rozmýšlať :)

//autoeditácia príspevku (04 Máj 2015, 23:25)
Zatiaľ som nepostrehol žiadne lagovanie ani prehrievanie ale to bude možno tým, že ešte mám minimum app a hry ani nehrávam.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

Nejaké lagy boli na pôvodnom fw a hlavne na lg nadstavbe. Na custom rom s nova launcherom a s vypnutými prechodovými efektami ide všetko svižne a hladko ako malo ktorý fon.. Pri väčšej zaťaží sa kus aj zohreje, ale nič dramatické.. Hlavne keď je na nabijacke a zaťažuješ ho....foťák je o malinko lepší bys som povedal, hlavne v tme, ale aj g2 ma vynikajúci.. V displeji rozdiel tak isto je.. Pri drobných veciach na obrazkoch, alebo velmi malých písmenach to vidieť..aspoň ja som . .no ale aj g2 ho má špičkový..
Vzhľad je otazkou v kusu, ale G3 ako tu už odznelo je asi kus luluxusnejšia aj ked biela g2 ma očarila na prvý pohľad:-)
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

mulatt: Tak 70e neni az tak vela, za 32gb model cize mas aj 3gb RAM. Co sa velkosti tyka to prave neviem, G2 som v ruke nemal a aj kvoli tomu som z vyberu najprv vyradil G3, kvoli velkosti a cene. No ked si tak porovnas nejaky extra velky rozdiel to neni aspon na papieri ale neviem ako to bude v ruke.

A ako by si ich porovnal? Velkost a vydrz ma hlavne zaujima :)
Kvoli tlacidlam ci hlavne nadstavbe? Myslel som ze LG ma prave celkom rychlu nadstavbu a nic sa neseka.

Lubenečko: Tiez si myslim ze sa na to da v pohode zvyknut :D A na knock on sa tesim uz od kedy som sa zacal obzerat po G2. Mne sa tiez zapacila hned G2 a stale sa mi paci, G3 som doteraz ani velmi nerisiel. Za kolko si kupil? :)

Yogi120: A nevies ci to opravili aktualizacie? Ja by som isiel hlavne na stock. Fotak maju super oba, akurat G3 asi rychlejsie ostri. A aj FHD by bolo viac nez dost, teraz idem na 320x240 na 3.2" a zijem :D G3 ma taky dospelejsi vzhlad by sa dalo povedat, ale aj mna hned ocarila biela G2, a hned som vedel ze bielu budem mat. A ako by si porovnal velkost a vydrz?

Este jednu vec, mate 32gb ci 16?

Inak G2 za 330, vedel by som zobral a vyskusat nech viem porovnat, potom popr. vratit.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

Čo či vyriešila aktualizacia? Ja do každého fonu dávam hneď custom rom, keďže viem aký je to veľakrát rozdiel a do g2 by som už vonkoncom dal.. Konkrétne od optima a to port z g3 ..fon sa správa veľmi svižne a máš všetko čo v g3
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ja osobne by už šiel asi do G3. Baterka o trošičičku horšia, ale keď si to tak vezmem, ráno vyberám svoju G2 z nabíjačky a večer, keď ju dávam do nabíjačky, mávam okolo 30-50%. S G3 by som mal večer možno 10-30%, čo by bolo pre mňa stále prijateľné..

A potvrdzujem, že OptimusG3 a CloudyG3 sú top romky pre G2. Sám som na Optimuse od januára a maximálna spokojnosť bez akejkoľvek chyby a sekania. Len škoda, že sú to všetko stále len 4.4.2 verzie. Káre ma vyskúšať Lolipop, čiže teraz niekedy sa chystám nahodiť nejakú oficiálnu G2 romku s lízatkom. Uvidíme pokrok.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

A na G3 sa robia ešte tie praskliny ?
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Sh4d0W Ja som kúpil G3 za 240€, rok a pol ešte v záruke, + dáke obyč kryty a jeden ten smart kryt.
Mobil v top stave, bez jediného škrabančeka :)
NIRNEN
Novice
Novice

Príspevok od používateľa NIRNEN »

Caute, ma cenu cakat na galaxy s6 mini? Isiel som kupit z3c, ale spomenul som si na samsung. Galaxy s6 celkom vysla a tak si vravim ci bude aj mini verzia a ci sa nanu opati pockat...
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Yogi120: Myslel som tie lagy na stock romke, popr. ine problemy ak boli. Ja som zase este nic neflashoval ani nic a mne by vyhovovala viac stock, kde si mozem vsetko mozne prisposobit popr. by som pockal na 5.0 nech mam to vylepsene UI ake je na G3.

brm: Silno o tom uvazujem, vydrz by teoreticky pri mojom pouzivani nemusela byt taka zla, ten 1-2 dni keby to vydrzalo tak by to bolo v pohode, oproti tomu co mam teraz bude vsetko lepsie. Ty nemas obe nahodou nie? A official lollipop by uz mal byt ci? :)

K-u-b-i-a-k: Ake myslis, okolo infraportu?

Lubenečko: Tak to je top cena, ale 16gb nie? A vydrz vsetko v pohode?

Inak bol som sa dnes pozriet na G3, displej mi prisiel fakt ako len maketa, brutalne to vyzera ostrost aj farby vsetko, a neni az taky velky, myslim ze by sa to dalo nejak aj ked ovladanie jednou rukou nehrozi. Len som nemal vela casu skumat.

Btw pouzivate wireless charging ci nie? To by mohlo byt dalsie + pre G3.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Áno presne tam. Čítal som pár článkov no a mňa osobne by to nepotešilo :shock:
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Pani otec zhana telefon s co najvacsou bateriou (vydrzou) uhlopriecka max 5.5 mna napadlo zatial len lenovo p90. Mate este nejake tipy?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Sh4d0W.. nie, mám iba G2, stále iba s Optimusom, čiže 4.4.2 Ale cez predĺžený víkend skúsim nahodiť oficiálnu 5ku (určenú pre iný región). Na G3 je 5ka už od decembra...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Sh4d0W áno, 16gb verzia. ale teraz aj 64gb kartu už kúpiš za pár šupiek, tak som to vôbec neriešil :)

Veľkosť posúdiť nejak objektívne neviem. Ja som primárne používal Note 2 a ten má tiež 5,5 palcový displej ale omnoho väčšie okraje. Takže G3 mi príde taká fajn do ruky. Nemám veľké laby no ovládať mobil viem jednou rukou - celý displej. Možno to chce nejaký krkolomnejší úchop ale naučíš sa :D

Displej je fakt pekný :) pre mňa to bola veľká zmena, kedže ja som mal len HD displej. Tí čo už majú FHD asi rozdiel nepocítia nejaký značný.

Čo mi však chýba (na všetkých týchto telefónoch) sú tie tlačidlá dotykové ako majú Samsungy. Preto som ešte zvažoval aj Note 3.
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

K-u-b-i-a-k: No to ani mna, kto vie ci sa to spravi len tak samo od seba ale celkom dost som o tom pocul tiez.

brm: Skus a daj vediet :) Nevedel som ze uz tak dlho, nahodou nevies ci sa chysta 5.1 ak uz nie je?

Lubenečko: To hej, ja kartu asi ani nevyuzijem ale pri 32gb mas uz 3gb RAM, co by sa oplatilo, len kvoli vacsej pamati by to nikto nekupil :D
Ja tiez nemam velke laby, ale este asi mensie nez ty lebo jednou rukou by som ho vedel ovladat jedine ked budem prehmatavat :D
Hej hej displej vyzera jak obrazok :D Pre mna by aj HD bola velka zmena :D Aj ked ja by som bol radsej keby tam bol "len" FullHD namiesto QHD.
Preco? Softwarove su zle?
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

Sh4doW co ty vkuse riesis?nevravel si ze mas kupenu g2 ? Uz niekolko krat ti mala prist a stale nic... neviem co riesis ked to aj tak kupovat nejdes..
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Rok riešil/objednával G2,nakoniec mu aj došla, ale vrátil ju lebo to bola EU distribúcia [emoji1] [emoji1]... Teraz tu bude 2 roky riešiť G3..
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

A najhorsie ze G4 uz klope na dvere :D
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Fuuu, tak to tu ešte bude špekulovania [emoji1]
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Sphinx: Odpovedal ti tyler

tyler91: Ked G3 tak uz 3 roky

A chlapci mohli by sme riesit telefony a nie mna? Ja viem co som hovoril, a nemyslim si ze ostatnych to zaujima. G4 nechcem, vyberal som medzi G2 alebo G3.
Napísať odpoveď