kolko je tych zbytocne vyhodenych penazi? 8€ oproti najlacnejsim 1333 kingstonom?
niekto ti nieco napise a teraz tu budes citovak kazdy jeo prispevok a hladat chybicky?
si ubohy...
Ja viem že nedáva, no taká bola jeho požiadavka, preto som sa to snažil nejako poskladať, no furt som bol nad limitom a aj keby bral z lacnejšieho obchodu, pod 620€ by sa asi nedostal.
Je to tých +/- 60€ naviac ale určite to odporúčam.. Na hry je to oveľa lepšie
Ramky je prakticky jedno aké zoberieš, stačia hociaké 2x4GB 1.5v od corsairu, kingstonu alebo crucialu
Zdravim chcel by som poprosit ci by mi vedel niekto pomoct s vyberom PC cisto na gaming v hodnote do 1300e.
Hlavne nech je rychly a vykonny.
Kupovat budem v UK cize asi z tadeto http://www.eclipsecomputers.com/ maju tam celkom dobre veci len uz som z toho mimo par rokov tak by som bol radsej ak by niekto poradil.
Vopred Dakujem.
Intel core i5 4670k
ASUS MAXIMUS VI HERO
Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Vengeance Pro
MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming (alebo MSI N760 Hawk / Hawk LE, zober najlacnejšiu verziu)
Fractal Define R4 Black Pearl
Seasonic G Series 550W
Noctua U14S
Western Digital Caviar Black 1000GB/2000GB (zober podľa tvojich požiadaviek na veľkosť)
Scythe Himuro
Intel 520/530 120GB (vyber podľa dostupnosti, 520 je rýchlejšia ale nemusia ju mať všade) http://www.alza.sk/noctua-nf-a14-uln-d395092.htm 4x
Dokonalý, tichý a výkonný PC. Maximálne kvalitný a spoľahlivý
Trochu som zvýšil rozpočet... v novembri by mohli snáď pritiecť nejaké peniaze tak by som to zobral, nech to mám čím skôr...
Momentálne výber, spolu 634 eur.
Zobral som si k srdcu nejaké rady z minula, dal som tam seasonic zdroj, 500w nech je rezerva, GTX 650 Ti Boost, case sa mi coolermaster 371 páčil, ale nemá usb3.0...
Kód Názov produktu Výrobca Status Dostupnosť ks Cena bez DPH Cena s DPH Celkom s DPH
156542
MB ASRock Z77 PRO3 / Z77 (1155)
ASROCK skladom 60.50 72.60 72.60 € odstranit produkt z košíku
Keby si miesto vymýšľania čo za peetchoviny písať radšej čítal na čo odpovedáš.
Že nechcem haswell som písal minule, skriňa nemá usb 3.0 = nevyhovuje, zdroj, za a ti neverím že 400w bude stačiť, za b keby aj hej, mám aspoň rezervu.
RAM má 1.5V.
Čo sa týka dosky, nebudem príplacať zbytočne o tretinu viac, keď aj na tento asrock sú hodnotenia dobré.
GK no nech. Vyzerá trochu lepšie chladená. Tak povedzme ze hej, ak bude rozdiel do 10€
Nejde len o chladenie ale o 40% výkon pri tej grafike.
400w to potiahne bez najmenších problémov
Prečo preboha nechceš haswell?
Povedz mi, ktorá doska nemá na alze dobré hodnotenia?