Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
LG zaujimavy kusok od LG ,... no vela som toho o nom nepocul
k630 a 660 je podla mna to iste cize tam podla dizajnu ...
//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2008, 14:10 )
Ja osobne by som zobral K660i - Dizajn vyhral , funkčne bude podľa mňa vyššie ako to LG ... predsa na ňom bude veľa múch lebo je to podľa mňa od LG ako keby pokus ako sa bude niečo také predávať
//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2008, 14:10 )
Ja osobne by som zobral K660i - Dizajn vyhral , funkčne bude podľa mňa vyššie ako to LG ... predsa na ňom bude veľa múch lebo je to podľa mňa od LG ako keby pokus ako sa bude niečo také predávať
LG s QWERTY klávesnicou za pár tisíc korún...to sme tu ešte nemali.
a neporadite mi nieco lacnejsie?nemusi mat bluetooth,staci farebny dysplej a hlavne,nech sa s neho da lahko volat a dost hlasity reprakstejko napísal:chcel by som kupit ocovi nejaky mobil "pod stromcek".ale musi byt jednoduchy;mat dost hlasite zvonenie,samozrejme rychlu volbu,nejake jednoduche prijatie hovoru,zablokovanie klavesov...skratka nejaky taky jak pre dochodcov,hlavne nech je jednoduchy,a nech stoji ta okolo 1000Sk.
-
Palito&LilDevil
Light Expert
co poviete na tento? mate s nim niekto nejake skusenosti?
Kód: Vybrať všetko
http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=multifunkcne-zariadenia&follow=%3F1842%26parent%3D128%26section%3D1&partner=c1somarina (i ked viem, ze este ked som mal 6600vku, tak som videl nejaku aplikaciu k fotaku, ale na kvalite to urcite nepridalo)Beybo napísal:a pocul som ze sa da aj fotoaparat vylepsit v zaloznach napr z 2 megapixelov na 3 megapixle a podobne? za kolko sk/eur?:D
co je podla teba sikovna? do 5000 sk kupis napr. N80, N95, N73 (nie moc mala, taktiez dost pomala),