Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem
-
Misco13
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem
uz som to nasiel....ja sm to hladal pod ulicami a ono je to ze v river parku...kto to ma vedet
...ved cem tam zajst ale otvaracie hodiny som zistoval....
-
_hOOk!_
Medium Expert
Tak nakoniec som sa rozhodol pre http://www.laptopsdirect.co.uk/Asus_G53 ... on.asp#top
Díki za rady .
Díki za rady .
Chcel by som sa ešte opýtať ale len v tej cene 1000€ z alza.sk nejaký podobný notebook od inej značky ako HP
(pozrite predošli príspevok)
ďakujem
(pozrite predošli príspevok)
ďakujem
Dobry vecer, chcem si kupit novy notebook do ceny okolo 500E (vyuzitie na vysku prednasky a tiez hry a tak), aby dobre vyzeral a mal lepsiu vydrz mam vyhliadnuty Asus K53SV-SX786 ktory splna vsetko a chcem sa opytat ci sa oplati pockat do decembra lebo zatial cena sa pohybuje okolo 550-600E pripadne ci je nejaky podobny notebook za menej penazi. A este ten notebook ma grafiku GT540M vo verziach 1 a 2GB je v tom velky rozdiel lebo som cital ze ta 1GB ma vraj lepsie vysledky.
-
Runes
Addict
chlapi definitivne rozhodnutie zobrat toto ??? http://www.alza.sk/asus-k53sv-sx786v-hnedy-d259954.htm alebo daco lepsie v tejto kategorii +- 20€
podla mna je cena 620E dost, 100E naviac iba za 2GB grafiku, namiesto 1GB ?
Neoplati sa to, ta karta podla mna nevyuzije ani 1 GB pamate.
-
guess.whoo
Redeemer
tak veru, reklamne tahy s 2 a 3GB pamate pri grafickych kartach. radsej nieco s rychlejsim diskom
-
Runes
Addict
tak ale daco poradte omg
to je bratovi ne mne
proste idealna cena 600€ vyuzitie viacmenej kancelarske sem tam daky filmik hudba a raz za uhorsky rok hra kedze on je XBOX hrac, ma 30 ma vlastny byt odpalil sa mu book a potrebuje na dacom akurat cekovat net a sem tam daco do prace a ked dade na cestu sluzobnu abo chatu tak kuknut film ci pustit hudbu
Ja ti poradim len klasicky - hlavne hladaj notebook so 7200 otackovym diskom, to bude na vykone pri spominanych aplikaciach vidiet najviac. Graficka nemusi byt nic extra, pretoze ked ma xbox, tak si na notebooku hru neuzije a je zbytocne kvoli "raz za uhorsky rok" priplacat za lepsiu kartu, radsej nech sa zmieri s tym, ze na notebooku narocnejsie hry hrat nebude 
-
guess.whoo
Redeemer
ked uz taka cenova hranica tak nech zoberie nejake sony alebo dell co vydrzi vela
co hovorite na tento notebook ?
Kód: Vybrať všetko
http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-z570-cerny-d271895.htm-
Runes
Addict
to je darcek takze on sa s tym zmierovat ani nemusi co sa mu kupi to bude matGothaR napísal:Ja ti poradim len klasicky - hlavne hladaj notebook so 7200 otackovym diskom, to bude na vykone pri spominanych aplikaciach vidiet najviac. Graficka nemusi byt nic extra, pretoze ked ma xbox, tak si na notebooku hru neuzije a je zbytocne kvoli "raz za uhorsky rok" priplacat za lepsiu kartu, radsej nech sa zmieri s tym, ze na notebooku narocnejsie hry hrat nebude
-
javatar
Hardcore addict
lidicky - priatelka potrebuje notebook, hlavne na pisanie prac, trosku surfovanie netu, obcas ten film a tak - jej slovami "Aby mi to nesekalo ked tam budem mat otvorenych 5 wordov."
A kedze APU sa celkom vydarili (na rozdiel od bulldozera) tak sa pytam na viac nazorov na tento model - http://www.alza.sk/hp-635-d236876.htm#popis
pripadne dalsie odporucania, vdaka (K+ ista)
PS: windows vdaka MSDN-AA ma legalny zadarmo a vraciat OEM licenciu sa mi velmi nechce tak by bolo dobre volba bez OS/linux
A kedze APU sa celkom vydarili (na rozdiel od bulldozera) tak sa pytam na viac nazorov na tento model - http://www.alza.sk/hp-635-d236876.htm#popis
pripadne dalsie odporucania, vdaka (K+ ista)
PS: windows vdaka MSDN-AA ma legalny zadarmo a vraciat OEM licenciu sa mi velmi nechce tak by bolo dobre volba bez OS/linux
-
Misco13
Expert
Poradte:
Dell XPS L502x (8GB RAM, i5 2410, full HD, GT 525 1GB) alebo Asus N55SF-SX017 (4GB RAM, i5 2410, GT 555M 2GB)
mam dilemu...chcem aby to spustilo aj nove hry a mozno hry co vydaju dalsi rok dva (netreba full detaily len nech sa daju vcelku hrat...) bude tam moc citti rozdiel tych grafik? Trosku ma trapi aj num klavesnica ze na DELL neni. Laka ma full HD neviem preco....keby bol ASUS N55SF-S1207V s fullHD matnym displejom cenovo dostupny mojmu rozpoctu uvazujem aj o nom....
Zalezi mi aj na prislusenstve ako webcam, audio system ale tie maju v podstate porovnatelny ci? JBL / Sonic Master so subwooferom. No a kvalita prevedenia (šasi, displej, materialy...kvalita ako taka), k tej sa vyjadrit neviem, nemam zatial s notebookami skusenost....
Dell XPS L502x (8GB RAM, i5 2410, full HD, GT 525 1GB) alebo Asus N55SF-SX017 (4GB RAM, i5 2410, GT 555M 2GB)
mam dilemu...chcem aby to spustilo aj nove hry a mozno hry co vydaju dalsi rok dva (netreba full detaily len nech sa daju vcelku hrat...) bude tam moc citti rozdiel tych grafik? Trosku ma trapi aj num klavesnica ze na DELL neni. Laka ma full HD neviem preco....keby bol ASUS N55SF-S1207V s fullHD matnym displejom cenovo dostupny mojmu rozpoctu uvazujem aj o nom....
Zalezi mi aj na prislusenstve ako webcam, audio system ale tie maju v podstate porovnatelny ci? JBL / Sonic Master so subwooferom. No a kvalita prevedenia (šasi, displej, materialy...kvalita ako taka), k tej sa vyjadrit neviem, nemam zatial s notebookami skusenost....
-
guess.whoo
Redeemer
-
Misco13
Expert
preco?
potrebujem argumenty ktore mi vymazu z hlavy ten ASUS 
Ja to zas vidim tak, ze ked chces notebook na hry, tak neber full HD. Vzdy je totiz lepsie hrat v nativnom rozliseni a pri tej grafickej karte bude lepsie, ked bude rozlisenie nizsie. A z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze na pracu sa full HD rozlisenie hodi iba pri uhlopriecke 22 a viac palcov, na mensom monitore su uz pismenka mensie a znizuje sa efektivita. Na 15ku notebook sa hodi rozlisenie 14xx*xxx.
-
Misco13
Expert
Priorita neni na hry ale desktop je uz stary a ten aspon dva roky sa menit nebude tak nech zatial cosi utiahne ten notebook.
Napr toto o fullHD som nevedel. Na co potom je dobre fullHD na 15.6" displeji? Filmy? Lebo hry by tam neutiahla ta grafika....
Napr toto o fullHD som nevedel. Na co potom je dobre fullHD na 15.6" displeji? Filmy? Lebo hry by tam neutiahla ta grafika....
No mas jemnejsi obraz, napriklad ked sa pozries na notebook s rozlisenim 1280x800 a full HD, tak rozdiel uvidis, full HD ma vyhodu aj v tom, ze pismo moze byt mensie a teda na obrazovku dostanes viac okien. Problem nastava v tom, ze je to na malej ploche a teda pismo je fakt male a tazsie citatelne. Samozrejme sa pismo da zvacsit a citatelnost ostane zachovana, no ja by som za to rozhodne nepriplacal, pretoze tym ziskas iba jemnejsi obraz a nevelku prakticku vyhodu.