Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 20 Jan 2017, 6:46



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 11409 ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 571  Ďalšia

Choď na stránku
Potrebujete poradiť s kúpou PC | návrh zostavy | tuning
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 7.3.2005
Príspevky: 2643
Karma: Level +4
Príspevok Potrebujete poradiť s kúpou PC | návrh zostavy | tuning
Zostavy co tu vidite su zamerane na herny vykon - dnes patri medzi najnarocnejsie hry Crysis. Preto aj tieto zostavy su poskladane tak, ze pri pouziti konkretnych komponentov zvladaju tuto hru v rozliseni 1280x1024 - high/medium detailoch. V zostavach od 20 000 hore si tuto hru vychtnate naplno



DO 12 000 SK
CPU AMD Athlon 64 X2 5000+ (AM2) Windsor BOX (65W) 1676,-
2GB DDR2-800MHz Kingston CL5 kit 2x1GB 904,-
GIGABYTE M57SLI-S4 Gb LAN NF570 SLI 1921,-
HDD 250GB WD2500AAKS 16MB SATAII/ 300 7200rpm, 3RZ 1368,-
DVDRW Sony NEC AD-5200A 690,-
ATI Sapphire HD3850 512MB DDR3 2568,-
Fortron 400W/ LN/ 12fan/ PFC/ P4/ 20+4PIN, ATX-400PNF 1129,-
Skrinka ATX 771,-

11027,- s dph


DO 15 000 SK
CPU AMD Athlon 64 X2 6000+ (AM2) BOX 2502,-
2x1GB DDR2-800MHz Kingston HyperX Low Lat. CL 4-4-4 2x660
GIGABYTE M57SLI-S4 Gb LAN NF570 SLI 1921,-
HDD 320GB WD3200AAKS 16MB SATAII/ 300 7200rpm 3RZ 1453,-
DVDRW/ RAM Sony NEC AD-7201S LS 12x12x20x20x SATA 752,-
Leadtek Winfast PX9600GT 512MB 3808,-
Fortron Blue Storm II 500W, PFC, FSP500-GLN 1840,-
Skrinka ATX 1000,-

14596,- s dph




DO 25 000 SK
CPU INTEL Core 2 Duo E8400 BOX 4501,-
2x1GB DDR2-800MHz Kingston HyperX Low Lat. CL 4-4-4 2x660
GIGABYTE EP45-DS5 5588,-
HDD 320GB WD3200AAKS 16MB SATAII/ 300 7200rpm 3RZ 1453,-
DVDRW/ RAM Sony NEC AD-7201S LS 12x12x20x20x SATA 752,-
ATI Sapphire HD4870 512MB DDR5 2xDVI HDMI 7391,-
Fortron Blue Storm II 500W, PFC, FSP500-GLN 1840,-
SKrinka ATX 1500,-

24345,- s dph






DO 35 000 SK
CPU INTEL Core 2 Duo E8400 BOX (3GHz) 4501,-
2x2GB DDR2-800MHz Kingston CL5 2x922
GIGABYTE EP45-DS5 5588,-
HDD 150GB WD1500HLFS VelociRaptor SATAII, 10k, 5RZ 4987,-
HDD 250GB WD2500AAJS SATAII/ 300 7200rpm, 3RZ 1312,-
DVDRW/ RAM Sony NEC AD-7201S LS 12x12x20x20x SATA 752,-
ATI Sapphire HD4870 X2 2GB DDR5 2xDVI HDMI 13 479,-
Fortron Blue Storm II 500W, PFC, FSP500-GLN 1883,-
Skrinka ATX 1500,-

35796,- s dph


Aktualizacia k 4.10.2008 ceny su s dph...


07 Dec 2006, 22:03
Profil  ICQ  
Admin
Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.6.2004
Príspevky: 18045
Bydlisko: Martin SR, Brno CZ
Karma: Level +6
Príspevok 
si asi prvy clovek na svete ktory navrhol zostavu s 3ks RAM :D Navyse TU kazdy mesiac vychadza clanok o cenovo vyhodnych pocitacov, ktory pisu daleko vacsi odbornici ako si ty ;-)

aktualna cast: Průvodce koupí cenově výhodného počítače pro měsíc listopad

neviem preco zase zmizla FAQ tema - uz druhykrat :roll:


08 Dec 2006, 2:20
Profil  WWW
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 7.3.2005
Príspevky: 2643
Karma: Level +4
Príspevok 
1 Gb je bohuzial malo


08 Dec 2006, 2:58
Profil  ICQ  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 7.11.2005
Príspevky: 3036
Bydlisko: :-)
Karma: Level +2
Príspevok 
t0m4s3 píše:
si asi prvy clovek na svete ktory navrhol zostavu s 3ks RAM :D Navyse TU kazdy mesiac vychadza clanok o cenovo vyhodnych pocitacov, ktory pisu daleko vacsi odbornici ako si ty ;-)

aktualna cast: Průvodce koupí cenově výhodného počítače pro měsíc listopad

neviem preco zase zmizla FAQ tema - uz druhykrat :roll:
mozno bude odpisovat odtial tie zostavy :D


mystique píše:
1 Gb je bohuzial malo
1 GB ramky je malo,treba sa aj pozriet naco ten dotycny ten komp chce


08 Dec 2006, 3:52
Profil  ICQ  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 7.3.2005
Príspevky: 2643
Karma: Level +4
Príspevok 
Citácia:
mozno bude odpisovat odtial tie zostavy

taky chudak niesom
Citácia:
1 GB ramky je malo,treba sa aj pozriet naco ten dotycny ten komp chce

A precitaj si prvy prispevok temy, v prvom odstavci posledna veta :wink:


08 Dec 2006, 4:02
Profil  ICQ  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.8.2006
Príspevky: 125
Karma: Level +1
Príspevok 
Ja mam len jeden dotaz ze s kadial beries ceny??? Kazdy nema pristup do najlacnejsich PCSkladov maly by si sa nad tym zamysliet nemyslis? Z aten prvy komp by v obchode pytaly aj 32000 sk


15 Dec 2006, 19:54
Profil  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 7.3.2005
Príspevky: 2643
Karma: Level +4
Príspevok 
command píše:
Ja mam len jeden dotaz ze s kadial beries ceny??? Kazdy nema pristup do najlacnejsich PCSkladov maly by si sa nad tym zamysliet nemyslis? Z aten prvy komp by v obchode pytaly aj 32000 sk

:lol: a to mas skade - mozes mi povedat z coho vychadzas? Ja vychadzam s agemu.sk a karmanu.sk, niekedy pozrem ceny od kolegov z ciech a nasobim ich najaktualnejsim kurzom NBS - v pripade agemu davam do ceny este 19 percentne DPH a karman ma ceny uz aj s dph :wink: akurat pozeram ze aj ten seagate vyjde o dve kila lacnejsie :)
Aaa uz si na teba spominam, ty si ten s tou temou na win xp, vies co, zbehni si do najblizsieho pc obchodu po cennik a potom mi tu prid pisat o cenach, dobre ?


16 Dec 2006, 22:24
Profil  ICQ  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.2.2005
Príspevky: 598
Karma: Level +2
Príspevok 
nie je 420W zdroj troska slaby na 8800GTS ? :D


18 Dec 2006, 8:36
Profil  ICQ  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.1.2006
Príspevky: 3831
Bydlisko: Zapad
Karma: Level +4
Príspevok 
skura3 píše:
nie je 420W zdroj troska slaby na 8800GTS ? :D

nieje pretoze spomynany zdroj je znackovy a aj tak nvidia doporucuje pre verziu gts 400w zdroj takze bohate staci nieje gtx pozor :!:


18 Dec 2006, 10:57
Profil  ICQ  Skype  Pokec  Facebook  WWW
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.2.2005
Príspevky: 598
Karma: Level +2
Príspevok 
INDIGOcorp. píše:
nieje pretoze spomynany zdroj je znackovy a aj tak nvidia doporucuje pre verziu gts 400w zdroj takze bohate staci nieje gtx pozor :!:
no ale su tam aj dva hdd...a tiez neni dobre ked je zdroj zatazeny na 100%


18 Dec 2006, 11:49
Profil  ICQ  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 7.3.2005
Príspevky: 2643
Karma: Level +4
Príspevok 
skura3 píše:
no ale su tam aj dva hdd...a tiez neni dobre ked je zdroj zatazeny na 100%
iba jedna taka poznamka, kensfield (4jadro), s 2b ram a 8800GTX cucal v zatazi 270watt :wink:
jeden disk mas maximalne tak 13watt


18 Dec 2006, 11:54
Profil  ICQ  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.2.2005
Príspevky: 598
Karma: Level +2
Príspevok 
mystique píše:
iba jedna taka poznamka, kensfield (4jadro), s 2b ram a 8800GTX cucal v zatazi 270watt :wink:
jeden disk mas maximalne tak 13watt
okej uz som v obraze ale aj tak tomu dajak neverim :D


18 Dec 2006, 12:16
Profil  ICQ  
Professional
Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.9.2005
Príspevky: 1430
Bydlisko: BA [28]
Karma: Level +3
Príspevok 
skura3 píše:
okej uz som v obraze ale aj tak tomu dajak neverim :D
omg samozrejme ze zdroj staci...

@all clovek chce spravit pre druhych nieco dobre, a nevracia sa mu ziadna vdaka za namahu ktoru si s tym dal...osobne by ma to nasralo...
hlavne ked kazdy desiaty thread je....pomozte mi so zostavou do25k, 35k...

@mystique dobra praca... :wink:


25 Jan 2007, 17:52
Profil  
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.10.2006
Príspevky: 148
Karma: Neutrál
Príspevok 
este tu chyba jedna verzia nieco ako ultra high end...proste take co ma nejaku 8800gts alebo vyssi conroe potom to bude uplnee :)


09 Feb 2007, 13:59
Profil  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 7.3.2005
Príspevky: 2643
Karma: Level +4
Príspevok 
rastignac píše:
este tu chyba jedna verzia nieco ako ultra high end...proste take co ma nejaku 8800gts alebo vyssi conroe potom to bude uplnee :)
take nieco je zbytocnost a vyhodene peniaze :wink:


09 Feb 2007, 14:24
Profil  ICQ  
Admin
Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.6.2004
Príspevky: 18045
Bydlisko: Martin SR, Brno CZ
Karma: Level +6
Príspevok 
mystique píše:
take nieco je zbytocnost a vyhodene peniaze :wink:
mozno pre teba ;-)


09 Feb 2007, 15:25
Profil  WWW
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 7.3.2005
Príspevky: 2643
Karma: Level +4
Príspevok 
t0m4s3 píše:
mozno pre teba ;-)
otazka pre t0m4s3ho, stoji mi 5000 za to aby som mal v oblivione v rozliseni 1920x1200 pri max. deatiloch o 20fps viac od uplne plynulych 56 ????
http://bgb.blog.cz/0612/geforce-8800gtx-vs-8800gts (ak mi najdes aplikaciu ktoru 8800gts nezvladne plynule pri 1280x1024 namaxovanu tak sa s tebou nebudem o tom hadat a verejne sa ti v tejto teme ospravedlnim za sirenie bludov, plati to samozrejme s adekvatnym zvyskom zostavy...) :wink:
Stoji mi za to kupit C2D E6700 za 17300sk ked mozem mat E6300 za 6200sk a prevysit vykon dokonca 6800??? viewtopic.php?t=64521&start=75


09 Feb 2007, 15:37
Profil  ICQ  
Guru wannabe
Guru wannabe
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.7.2006
Príspevky: 2424
Bydlisko: Bratislava
Karma: Level +4
Príspevok 
dakujem za aktualizaciu,,len by som chcel vediet ze aj teraz po tejto aktualizaci si pozeral ceny z agemu a karmanu...


09 Feb 2007, 16:42
Profil  ICQ  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 7.3.2005
Príspevky: 2643
Karma: Level +4
Príspevok 
reno23 píše:
dakujem za aktualizaciu,,len by som chcel vediet ze aj teraz po tejto aktualizaci si pozeral ceny z agemu a karmanu...
80 percent cien je z karmanu, zvysok agem


09 Feb 2007, 17:19
Profil  ICQ  
Admin
Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.6.2004
Príspevky: 18045
Bydlisko: Martin SR, Brno CZ
Karma: Level +6
Príspevok 
mystique píše:
otazka pre t0m4s3ho, stoji mi 5000 za to aby som mal v oblivione v rozliseni 1920x1200 pri max. deatiloch o 20fps viac od uplne plynulych 56 ????
http://bgb.blog.cz/0612/geforce-8800gtx-vs-8800gts (ak mi najdes aplikaciu ktoru 8800gts nezvladne plynule pri 1280x1024 namaxovanu tak sa s tebou nebudem o tom hadat a verejne sa ti v tejto teme ospravedlnim za sirenie bludov, plati to samozrejme s adekvatnym zvyskom zostavy...) :wink:
Stoji mi za to kupit C2D E6700 za 17300sk ked mozem mat E6300 za 6200sk a prevysit vykon dokonca 6800??? viewtopic.php?t=64521&start=75
Nie kazdy hra oblivion ;-) To je pomerne nenarocna hra ;-) A 1280x1024 zacina byt v dnesnej dobe smiesne rozlisenie. Vies nie kazdy doma cuci do starej 15tky CRT a existuju aj 20+'' monitory kde chces hrat 1600x1200 navyse AA,AF, HDR apod.

Ano, niekomu stoji si priplatit za 4MB cache u E6600, takisto mu stoji za to si priplatit za vyssiu taktovatelnost a takisto si niekto priplati za 8800GTX, pretoze je vela hier ktore 8800GTS nezvladne plynulo. (priemer fps 40 neznamena, ze hra ide plynulo, nehovori totiz nic o min. fps, ktore su dolezite)

edit: http://www23.tomshardware.com/graphics. ... &chart=219

priemerne 24fps? Nehratelne.


09 Feb 2007, 17:25
Profil  WWW
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 11409 ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 571  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.142s | 12 Queries | GZIP : On ]