Potyčka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Potyčka

Príspevok od používateľa hughito »

Tebe qwerty by som nedal ani pištol na vodu do ruky.

K téme: ako napísal gogo, tá postava, resp. celková veľkosť spraví asi 80 % prvého dojmu. Ja som sa nebil už tri roky a to len preto, lebo vyzerám ako vyzerám. Jednoducho aj takí, čo by ma zbili, resp. ich bolo viac si zrátajú, že by to nebolo jednoduché a hrozili by nejaké šrámy aj im - a pokiaľ nejde fakt o niečo vážnejšie, tak vás nechajú tak.

Zato kamoš, čo má 70 kg, ale biť sa celkom vie, sa bije každú diskotéku. Plno vyrývačov si doňho hneď dovolí, lebo zbadajú - menší, chudý = ľahký terč. Zdanie však niekedy klame. :)

javatar: Moc nesúhlasím s tým, čo píšeš. Tá hranica sa tak ľahko nikdy neposunie, lebo predsa len, na to treba niečo robiť a trvá to nejaký čas a to veľa ľudí robiť nebude. :sly:

Ďalej, rešpekt spravia aj zbrane. Príhoda: do baru, kde sme chodili, raz prišla cez koncert skupina asi cca 6 chlapov (od 30 do 40 rokov) a začali tam robiť problémy, chytať ľudí pod krky, prehadzovať cez stolíky atď. Ten jeden aktívny týpek sa dostal aj po mňa, ale mne nič nespravil. Vyšiel som von, rýchlo zohnal pár "bojaschopných," zbehol domov (cca 2 minúty odtiaľ) pre nádobičko. Čiže, dvaja sme mali teleskopy, dvaja baseballky a ešte 1-2 boli s nami. V tej dobe sme mali cca 16-17 rokov, podľa toho kto ! Vrátili sme sa späť, to už bol celý klub posrato vyprataný vonku a oni si tam sami pili na bare kávičku. Vyprovokoval som ich von, vyšli von a keď zbadali, že máme "zbrane," tak už nemali takú chuť ako predtým - príčina ? Myslím, že určite by nás premohli, ale zrátali si, že dostať teleskopom po hlave tiež nie je zrovna príjemná vec a nestálo im zato. Nakoniec došli policajti, s tými sa samozrejme poznali a išli doprdele.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:D hej hej, rambo hughito . . .
semhamforas
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa semhamforas »

zachoval si sa dobre. Radšej ich ignorovať veď proti 4 ľuďom by si veľa šancí nemal. Osobne som kľudný človek a potýčke sa radšej vyhnem aj keď viem že by som pravdepodobne mal navrch. Bitie na ulici je pre sedlákov, ľudia na úrovni si zoberú rukavice a pôjdu sa vymlátit niekam na tréning. Ak by sa mi už vážne nedalo vyhnúť bitke a išiel by po mne nejaký ožran prípadne dvaja asi by som sa nebránil žiadnymi údermi na tvár. Ja nepotrebujem riskovať svoje zranenie. Čiže by som takého agresora zrejme kopol do rozkroku a udrel na hrtan, je to síce nečestný boj no každý by si mal môcť vybrať či výzvu na bitku prijme. Ak by ma náhodou niekto normálne vyzval že mám ísť "von" tak by som takúto taktiku určite nezvolil. No na debilou na ulici je to myslím najlepšie riesenie a hlavne najbezpečnejšie.
Raizen914
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Raizen914 »

Neznasam konflikty a ludi ktori ich vyvolavaju. Uz len to, ze boli 4. a dovolovali si dokazuje vela o ich inteligencii. Stale ale mozes byt rad ze ostali len pri nadavkach a inych slovnych napadnutiach. Si predstav keby sa do vas s priatelku pustili a ublizili vam obom. Spravil si dobre, ze si ich napoprvy krat uplne ignoroval a vdaka tomu si ani jednoho zvas neohrozil. Kebyze som na tvojom mieste a idem domov tak by som sa snazil obist nejako miesto kde boli aby sa domna nakoniec nepustili.
Permonik1998
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Permonik1998 »

do mna tiež skáču len kvoli mojej postave...no ja by som rozhodne neutekal... ked sa ideš byť nemožež myslieť nato že či dostaneš, vštci frajery čo sa robia na velkych gangsterov sa ani poriadne nevedia byť.. možno dostaneš na hubu ale odideš s hrdosťou...nikto neni s ocele alebo že je nezničitelný,, proste ked sa do teba začne hned zautoč a ak na teba ich ide viacej tak chyť do ruky nejaku palicu alebo ak maš vreckovy nož ako ja tak ho vytiahni a hned sa doseru do mna sa zacinal jeden chlapec ktory mal rešpekt pred ostatnymi... už dlhšie sa mi vysmival no a raz mi povedal ty bu*erant... skocil som donho a do dneska sa ma boji... ked do mna skocil jeden cigan tak som sa nedal , som mu povedal : ty špina, hajzel, smeti... ťa rozkopem jak smeti ty čierna huba... no a potom si sice zavolal viac ciganov a uz sa chystali ze ma zbiju ale vitiahol som na nich nož konkretne tento typ : http://www.polovnictvoterem.sk/index.ph ... uemart&Ite ... je pekelne drahy ale ak na to máš tiež si kúp... len ho vytiahneš a sa doseru
boris.mode
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa boris.mode »

no pre niekoho je útek lepší výber, ale rozhodne súhlasím s permonikom.... ja hovorim že nikto neni silnejší ako ja alebo vy všetci. ked sa do teba niekto začne a ty sa necháš tak vie že sa ho bojíš a bude ta možno aj byť a vysmievať. nehovorim ze kazdy moze byt frajer a nezlakne sa,, ale naozaj sa nemozez nechat od niekoho urazat a ze ho obísť treba aby ta nevidel alebo treba utekať :D ja som mal dobrého kamoša, Jano sa volal no a donho stale zacinali dvaja 19 ročný cigáni... raz sme boli spolu s Janom pri paneláku no a zase prišli.. jano sa bal a vravel ze podme prec a ja som vravel ze co sa ich bojis, no a prisli k nam a dali janovi facku ze coje janko hovienko.. a potom ten druhy zacal mne nadavat. Leo sa volal ... povedal ze co je ti ko*ot .... ja som donho skocil ,, chytil som ho za krk a je*ol som ho dobre o stenu... dal som mu kolenačku do brucha no a sotil som ho na zem... ten druhy mu pomohol vsať a išli do riti... nabuduce uz si s janom ruky podavali a pekne sa mu omluvali... takze kazdy ma strach a priznam sa ze aj ja mam s toho druheho strach ale ten strach musis porazit,, potom si ziskas respekt a uz do teba nikto nebude pi*****

//autoeditácia príspevku (09 Sep 2011, 21:49)
nehnevajte sa ale ako tu citam tak vy ste same chudinky... ved nechat sa slovne urazat to je premna utok a ked ma strci tak mne je jedno co bude potom ale idem donho... mozno neuvazujem inteligentne ale len díky tomu som frajer a o kočkách už ani nehovorim.... a teraz ma napadol teiz jeden pripad ked som isiel so svojou krasnou kočkou Luciou a zacali do mna hustiť ze co je do geco jedno, vsak ta rozkopeme a tvoju frajerku dobre poje****.... Lucia vravela nech sa nejdem byť ale ja som hned skočil , jednemu som kopol poriadnu do chodidla, ten už ani nevstal zo zeme a druhemu som dal lakťov do huby.... ja som ich uz viac nevidel, ale obranil som česť svojej frajerky a aj svoju.... normalne sa mi ani citat neche tie komentare , ze dobre si spravil ja by som tiez utiekol.. netreba sa ich vsimat a podobne ko*ot, to su same chu****... a raz som jedneho velmi dobil ,, to bolo vecer isiel som domov.. lebo vsak s kamaratom sme hravali Baseball no a taky frajer isiel ale opity jak kamaratova manželka na svadbe :D no a zacinal do mna ale sral som nato,, zrazu vytiahol taky kuchynsky nož a išiel ku mne,, ja som uz chcel zdrhnut ale ako sa kumne blížil povedal mi niečo na rodinu a vtedy som sa otočil , som mu po tych paznechtoch udrel.. nož mu odletel.. potom som mu po nohach je*ol a na zemi som ho este asi trikrat pohladkal s basebollkou.... mozno som mal len stastie ze som mal tu basebollku ale dal som...
senator8008
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa senator8008 »

Inak odporúčam vám prečítať tento článok http://www.poradnakk.sk/sikanovanie_a_agresivita.html .
Napísať odpoveď