Povedať, či nie..?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
L.E.n
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Povedať, či nie..?

Príspevok od používateľa L.E.n »

Problém,- čo ak som práve zistil, že sa jej niekto páči? (nepoznajú sa, nechodia spolu) To už nie je najlepšia príležitosť...
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

L.E.n napísal:Problém,- čo ak som práve zistil, že sa jej niekto páči? (nepoznajú sa, nechodia spolu) To už nie je najlepšia príležitosť...
To ešte nemusí nič znamenať, jednoducho to skús, lebo keď to neskúsiš, si to možno budeš vyčítať, keď ju bude vodiť za ruku práve on.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

už si to skúsil? na čo ešte čakáš?
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:už si to skúsil? na čo ešte čakáš?
Na príležitosť... a kým mi napadne kam ísť... keďže kino je vylúčené... :D
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

L.E.n napísal:
Na príležitosť... a kým mi napadne kam ísť... keďže kino je vylúčené... :D
Jejda, toto nie. Čo myslíš, čo ti napadne? Zober ju kľudne len na prechádzku mestom alebo kde to bývate, to je jedno, pokiaľ má prebehnúť iskra, tak prebehne, či už vonku alebo niekde vnútri.
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

eldzi napísal: Jejda, toto nie. Čo myslíš, čo ti napadne? Zober ju kľudne len na prechádzku mestom alebo kde to bývate, to je jedno, pokiaľ má prebehnúť iskra, tak prebehne, či už vonku alebo niekde vnútri.
No tak ale niekam treba, pochybujem že by šla von keby sa jej len tak medzi rečou spýtam či nepôjde LEN TAK von sa poprechádzať... povie že nemá čas alebo tak... teda možno... :D
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

L.E.n napísal: No tak ale niekam treba, pochybujem že by šla von keby sa jej len tak medzi rečou spýtam či nepôjde LEN TAK von sa poprechádzať... povie že nemá čas alebo tak... teda možno... :D
Ja som s mojou terajšou priateľkou tak prakticky začal. Sedeli sme tak 15 minút v nejakej kaviarni a strašná nuda, nechápal som. Potom mi ten čerstvý vzduch akokeby prerazil hlavou a hneď som sa cítil lepšie, aspoň z môjho uhla pohľadu sú prechádzky na úvod celkom dobré :roll:
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

eldzi napísal: Ja som s mojou terajšou priateľkou tak prakticky začal. Sedeli sme tak 15 minút v nejakej kaviarni a strašná nuda, nechápal som. Potom mi ten čerstvý vzduch akokeby prerazil hlavou a hneď som sa cítil lepšie, aspoň z môjho uhla pohľadu sú prechádzky na úvod celkom dobré :roll:
No veď ja mám prechádzky rád, ale zo skúsenosti z minulosti sa to dievčatám nejako veľmi nepáčilo... A ak nebude o čom sa rozprávať? Aj také totiž už bolo...
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

L.E.n napísal: No veď ja mám prechádzky rád, ale zo skúsenosti z minulosti sa to dievčatám nejako veľmi nepáčilo... A ak nebude o čom sa rozprávať? Aj také totiž už bolo...
Tak také to trápne ticho je záležitosť sama o sebe. Ale spočiatku by moc nastávať nemuselo, predsalen sa nejako extra nepoznáte, tak myslím, že vždy sa bude dať čo opýtať. A niekedy ani také ticho nemusí byť až také zlé, ale to skôr až potom, kebyže ten vzťah nejako pokročí, teraz by som sa snažil kecať, ale nie príliš sprostosti :D
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

eldzi napísal: Tak také to trápne ticho je záležitosť sama o sebe. Ale spočiatku by moc nastávať nemuselo, predsalen sa nejako extra nepoznáte, tak myslím, že vždy sa bude dať čo opýtať. A niekedy ani také ticho nemusí byť až také zlé, ale to skôr až potom, kebyže ten vzťah nejako pokročí, teraz by som sa snažil kecať, ale nie príliš sprostosti :D
Pokúsim sa... skúsim ju teda zavolať von... ale vážne tomu neverím..:)
Každopádne ďakujem všetkým.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

L.E.n napísal:Problém,- čo ak som práve zistil, že sa jej niekto páči? (nepoznajú sa, nechodia spolu) To už nie je najlepšia príležitosť...
Nehovor ze som ta nevaroval! :wink:
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:
Nehovor ze som ta nevaroval! :wink:
No dobre, ale to bolo včera a v ten istý deň som sa to aj dozvedel :|
Rachman
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Rachman »

Najhorsie co moze byt, ked sa snazis nejakej babe povedat to co chces, ale cakas na vhodnu chvilku. A medzi tim sa ona zacne s nejakym druhym stykat.... . Mne sato osobne stalo a proste pokazilo sa to medzi nami vtedy, a po case som zistil ze medzi nimi nic nebolo a ja som sa zbytocne tak sprosto spraval a pokazil som si to sam
S 3097
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S 3097 »

ešte ku tomu toľko všade zmieňovanému "trápnemu tichu"
nieje trápne keď je chvíľu ticho, určite je lepší úsmev,pohľad ako
nejaké trepanie o ničom.

PS: trápne je len to, že keď už nastane to ticho tak sa začneš rozpačito hrať s telefónom,kľúčami a pod. aby si zakryl že ty nie si "v koncoch" ale len máš niečo iné na robote :|
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

S 3097 napísal:ešte ku tomu toľko všade zmieňovanému "trápnemu tichu"
nieje trápne keď je chvíľu ticho, určite je lepší úsmev,pohľad ako
nejaké trepanie o ničom.

PS: trápne je len to, že keď už nastane to ticho tak sa začneš rozpačito hrať s telefónom,kľúčami a pod. aby si zakryl že ty nie si "v koncoch" ale len máš niečo iné na robote :|
Niečo podobné som si myslel aj ja :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

praveze ak si aspon trochu komunikativny, tak prechadzky su to najlepsie.. O niecom sa budete bavit, niekde si sadnete na lavicku,skontrolujes co ma pod trickom a inde- a tak cas ubehne ze sa ani nenazdas :D :) Odporucam nalejlepsie niekde kde nechdoi prilis vela ludi a da sa zvalit do travy, treba vsak este chvilku pockat, ked bude zem rozohriata a slniecko svietit aby ste neprechladli :smt006
tomasoo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tomasoo »

napípš ako to dopadlo :)
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

No nijak, stále sa rozprávame a ja neviem nájsť odvahu...
... a možno je to takto lepšie. Rád sa s ňou rozprávam a asi aj ona so mnou,- vždy diskusiu začína ona (dokonca mi píše aj keď nie som na nete), takže ju nejako zúfalo neotravujem či dačo podobné :D
Nedávno keď sme sa stretli sa na mňa stále usmievala... špeciálne ma pozdravila... :D :D Ja neviem, divné mi to je.. :)
tomasoo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tomasoo »

ty si,ale trkwas ! Veď o teba má zaujem ty musíš byť fakt slepý dievčatá v 95% prípadoch čakajú kým napíše chalan. Je im to trápne napísať ako prvé - majú pocit,že sa vtierajú...a táto ti píše, usmieva sa na teba čo viac chceš ? Šup šup ju niekde pozvať kým ju to neprestane baviť si len písať..
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

tomasoo napísal:ty si,ale trkwas ! Veď o teba má zaujem ty musíš byť fakt slepý dievčatá v 95% prípadoch čakajú kým napíše chalan. Je im to trápne napísať ako prvé - majú pocit,že sa vtierajú...a táto ti píše, usmieva sa na teba čo viac chceš ? Šup šup ju niekde pozvať kým ju to neprestane baviť si len písať..
Tak ale keď ona dosť často píše o iných chlapcoch. Aj keď to niekedy vyzerá akoby sa snažila nech ma to naštve / príp. aby som žiarlil (ale to si asi len namýšľam :D)... Naposledy sa jej vraj páči niekto na V... nechcela povedať viac... ale na V som aj ja.. ;D
Pozri, ja tomu proste stále nemôžem uveriť, že by dievča ako ona mala záujem o mňa...
Napísať odpoveď