Power saving mode

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
4GOD
Novice
Novice

Power saving mode

Príspevok od používateľa 4GOD »

Zdravim, mam problem s PC. Ked spustim nejaku hru tak mi monitor za par sekund prejde do "power saving mode" a mam ciernu obrazovku. Neda sa nijak prebudit iba restartom. Robi mi to iba pri hrach. Pokial mam spustene bezne aplikacie (corel,word...) vsetko je ok ale ako nahle spustim nejaku hru dostname power saving mode :( Vo widnowse mam vsetky nastavenia na vypnutie monitora vypnute. Preinstaloval som ovladace, vycistil som cely pc, stale nepomohlo.
Pouzivam win xp, grafika ati hd 2900 xt, MB p5w dh deluxe,
Vsimol som si pri cisteni PC ze medzi chladicom a procesorom mam malo pasty. Moze to byt aj tym?

Dakujem za pomoc
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

tou pastou asi skor nie pretoze to by sa ti pocitac vypol aj pri aplikaciach a zacal by pipat ze sa prehrieva skor by som pozrel v nastavenieach monitora ale teraz nemyslim nastavenie cez vin ale priamo cez monitor ci tam nie je nastavene nejake auto vypnutie
4GOD
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 4GOD »

Sphinx napísal:tou pastou asi skor nie pretoze to by sa ti pocitac vypol aj pri aplikaciach a zacal by pipat ze sa prehrieva skor by som pozrel v nastavenieach monitora ale teraz nemyslim nastavenie cez vin ale priamo cez monitor ci tam nie je nastavene nejake auto vypnutie
Dakujem za odpoved
Skusil som zapojit iny monitor a robi to stale. Zrejme je nieco s grafikou... :(
Napísať odpoveď