Pozeranie sa pod sukňu
-
Red-Hawko
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pozeranie sa pod sukňu
Urcite je zaujimavejsi lebo nikdy nevies co vlastne pod tou suknou najdes.
-
spaWner
Amateur
ABSOLUTNU pravdu mas na 1 000 000% s tebou suhlasim. Nemam co dodatLord PROXI napísal:A ved co je skrite to je sexi,nie???![]()
ved keby si mal na stole zensku hore-dole bez tak by si sa ozrel a hmmmmm pekne.Ale ak by bola z casti zahalená tak by si si iba domyslal co tam moze mat,a viac by ta to rajcovalo.
Nemám pravdu???![]()
![]()
x
Mna najviac rajcuje pekne tvarovaná ryťka, to ma vie vždy dostať do varu.
A najviac sa mi to paci ked uz ide leto ako teraz a ja mam plnu skolu bab, tak sa nestiham otacat za zenskymi, lebo tu mam same mrchy, ved chodim na odevnu, hehe.
Tak akoze podobna prihoda: V nemenovanom supermarkete ideme pomedzi regalmi 3kamarati chceme neco si kupit a vidime zensku v minisukne ..... ideme okolo a ona sa prave zohynampo konzervu alebo neco take no asi sme sa nepozreli jej na zadok ... urcite nie
a co sme videli si uz domyslite .... ale bola dost umela akoze cela .....
...umele barbyny to nemusim
Re: x
Samuell napísal:Mna najviac rajcuje pekne tvarovaná ryťka, to ma vie vždy dostať do varu.![]()
A najviac sa mi to paci ked uz ide leto ako teraz a ja mam plnu skolu bab, tak sa nestiham otacat za zenskymi, lebo tu mam same mrchy, ved chodim na odevnu, hehe.
hmm... aspon nejake nice??? alebo nejake co im trcia susne z nosa???
-
audiotrack
VIP
-
canopus
Addict
nikdy nezabudnem,este na zakladnej skole na hodine dejepisu sme mali bohynu ucitelku,stale minisukna,cierne pancuchace (zeby podvazkove?boh ho vie), my so spoluziakom v strednom rade,ona prelozene nohy stale prehadzovala,nase hurky hned stupali hore,vajcia plne,toto nebola hodina dejepisu,ale hodina sexualneho vzrusenia,toto boli moje zazitky z dejepisu
keby som bol vtedy starsi tak ju hned fiknem
keby som bol vtedy starsi tak ju hned fiknem
Kód: Vybrať všetko
http://freevideo.cz/57/-
Colortraincleaner
Medium Star
dobre nazory !
uz som videl aj peknu babu v McDonalde v mini a bez, ale raz sa mi stalo v MHD, ze som stale za sebou pocul ako sa dvaja caparti rozpravaju o tom ake ma kusok od nich pekne dievca gatky, tak mi to o chvilu nedalo a ze sa pozriem,
no a tak som kusok odklonil hlavu do smeru dievcata, zisiel som ocami dole k jej rozkroku a ked som ich zdvihol na jej tvar zistil som ze si moje pocinannie celkom uvedomuje, tak som sa zaklonil zpet a bol nasraty ze sa vobec pozeral lebo sme boli jediny dvaja co na dalsej vystupovali a dokazete si predstavit ten jej pohlad na mna ... 
uz som videl aj peknu babu v McDonalde v mini a bez, ale raz sa mi stalo v MHD, ze som stale za sebou pocul ako sa dvaja caparti rozpravaju o tom ake ma kusok od nich pekne dievca gatky, tak mi to o chvilu nedalo a ze sa pozriem,
-
Colortraincleaner
Medium Star
heh, to mohol, ale vies ako sa tomu hovori vo Francii? DUCH SHODOV !madonna1 napísal:si jej mohol s usmevom povedat:
Aaaa ved naco mame oci
strucno vysvetlim preco ... predstav si ze si dakde v klube kde sa pred zrakom kopy ludi hadas s nakym kktom, ktory Ta zotre nakou hlaskou a teraz ked vsetci cakaju co mu na to povies, trepnes tu najvecju somarinu a ked z klubu o par minut odchazas tak Ta na schodoch napadne najlepsia hlaska ktorou by si mu vytrel zrak tak ze by isto radsej utiekol, ale Ty uz v tejto fazi stojis na shodoch a mas smolu ...