Kód: Vybrať všetko
http://freevideo.cz/57/Kód: Vybrať všetko
http://freevideo.cz/57/
heh, to mohol, ale vies ako sa tomu hovori vo Francii? DUCH SHODOV !madonna1 napísal:si jej mohol s usmevom povedat:
Aaaa ved naco mame oci
Tak toto by som nechcel.Colortraincleaner napísal:dobre nazory !
uz som videl aj peknu babu v McDonalde v mini a bez, ale raz sa mi stalo v MHD, ze som stale za sebou pocul ako sa dvaja caparti rozpravaju o tom ake ma kusok od nich pekne dievca gatky, tak mi to o chvilu nedalo a ze sa pozriem,no a tak som kusok odklonil hlavu do smeru dievcata, zisiel som ocami dole k jej rozkroku a ked som ich zdvihol na jej tvar zistil som ze si moje pocinannie celkom uvedomuje, tak som sa zaklonil zpet a bol nasraty ze sa vobec pozeral lebo sme boli jediny dvaja co na dalsej vystupovali a dokazete si predstavit ten jej pohlad na mna ...
Vzdy som sa tesil, ked moja sexi spoluziacka nosila kratsie sukne do skoly. Sedela za mnou, tak som stale hadzal veci na zem, aby som sa mohol pozriet na jej sexi srdieckove tangace.stynx napísal:sukna je very good je strasne rajcov na
ked je moznost preco nie???Linkman napísal:Viem, táto téma je zdanlivo "len pre pánov" ale nie je to tak - veď v Škótsku je sukňa bežnou výbavou mužských šatníkov.
Čo vo vás vyvoláva pohľad pod sukňu? Veď na kúpaliskách bikiny zakryjú oveľa menej než suknička a aj tak - podľa mňa a iných zdrojov - je pohľad pod sukňu oveľa erotickejší a zaujímavejší.![]()
HAHA... poznám veľmi dobre...Rafmartin napísal:Vzdy som sa tesil, ked moja sexi spoluziacka nosila kratsie sukne do skoly. Sedela za mnou, tak som stale hadzal veci na zem, aby som sa mohol pozriet na jej sexi srdieckove tangace.
Sukne su super
är4wMUnt34q napísal:Ked som bol v kvarte, mal som 14 rokov a nasa trieda bola blizko pri schodoch, tak sme vzdy cez prestavku, hlavne v lete, "nenapadne" stali pod nimi a ked isla nejaka sukna, tak sme vsetci behli co najblizsie ku nim a pozerali sme
.. Uz to pre mna nie je nic moc, ked viem, ze nic nove neuvidim
.. A na nete je tooolko fotiek