Pozeranie sa pod sukňu
-
r4wMUnt34q
Star
Ked som bol v kvarte, mal som 14 rokov a nasa trieda bola blizko pri schodoch, tak sme vzdy cez prestavku, hlavne v lete
, "nenapadne" stali pod nimi a ked isla nejaka sukna, tak sme vsetci behli co najblizsie ku nim a pozerali sme
.. Uz to pre mna nie je nic moc, ked viem, ze nic nove neuvidim
.. A na nete je tooolko fotiek 
är4wMUnt34q napísal:Ked som bol v kvarte, mal som 14 rokov a nasa trieda bola blizko pri schodoch, tak sme vzdy cez prestavku, hlavne v lete, "nenapadne" stali pod nimi a ked isla nejaka sukna, tak sme vsetci behli co najblizsie ku nim a pozerali sme
.. Uz to pre mna nie je nic moc, ked viem, ze nic nove neuvidim
.. A na nete je tooolko fotiek
je ich dost ja mam iba 13 a nezaujimaju ma 20 rocne kundy
-
r4wMUnt34q
Star
jj newem co tu chlapec robi.r4wMUnt34q napísal:... Sry ze OT, ale pri registracii si suhlasil, ze mas viac ako 13, takze..
mali by dat 18+ a rodicia davat pozor
btw. ja mam 16
ale tak kto sa pod suknu potajomky nepozrie?
no newem ale ja keby som bol holka ( pekna a ne dajaka skapa )
tak mosim minisukne aj v zime a rake vystrihy ze mi kozy kukaju na okoloiducich a vyzival by som sa v tych pohladoch
nene nesom vadny nebojte ale mysim ze su dajake holky co sa v tom vyzivaju
Re: Pozeranie sa pod sukňu
..neviem co je na nom azujimavejsie:))ale asi preto, lebo osm baba:)ale ked sa skusim vzit do situacie chlapov..tak by mi asi bolo jedno ako sa na tie baby pozeram, ze ci su v bikinacha alebo v sukni..ved baba , ktora je naozaj pekna..tak vyzera dobre vo vsetkom..a jej vnady takisto vyniknu vo vsetkom:)Linkman napísal:Viem, táto téma je zdanlivo "len pre pánov" ale nie je to tak - veď v Škótsku je sukňa bežnou výbavou mužských šatníkov.
Čo vo vás vyvoláva pohľad pod sukňu? Veď na kúpaliskách bikiny zakryjú oveľa menej než suknička a aj tak - podľa mňa a iných zdrojov - je pohľad pod sukňu oveľa erotickejší a zaujímavejší.![]()
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kwetinka, ale tvoje prsia budú inak vizerať v sexy pradielku a inak v roláku.Kwetinka napísal:..neviem co je na nom azujimavejsie:))ale asi preto, lebo osm baba:)ale ked sa skusim vzit do situacie chlapov..tak by mi asi bolo jedno ako sa na tie baby pozeram, ze ci su v bikinacha alebo v sukni..ved baba , ktora je naozaj pekna..tak vyzera dobre vo vsetkom..a jej vnady takisto vyniknu vo vsetkom:)
-
mathev
Star
no sama si napisala ze si baba tak sa ti tazko vzije do nasej situacieKwetinka napísal:..neviem co je na nom azujimavejsie:))ale asi preto, lebo osm baba:)ale ked sa skusim vzit do situacie chlapov..tak by mi asi bolo jedno ako sa na tie baby pozeram, ze ci su v bikinacha alebo v sukni..ved baba , ktora je naozaj pekna..tak vyzera dobre vo vsetkom..a jej vnady takisto vyniknu vo vsetkom:)
ja uplne nevladzem z nejakej sexi nahodnej situacie ked sa mozem kuknut koleginke do vystrihu alebo nebodaj si prisunie stolicku ku skrini a vytahuje v najmensej minisukni spis co je niekde fakt velice vysoko
keby som ju mal cely den pred sebou v bikinach bol by to kapor
-
Supertrdlo
Amateur
Ja dnes na kupku po dlhšej dobe bez priateľky, jak taký plážový terminátor....
A to čo ťa napadlo oživiť tak starú tému, takou "trefnou" odpoveďou? 
ono to ozivil niekto iny trefnou poznamkou ze sa dnes pozeral tusim krsnej pod suknu a rozpisoval na 4 riadky co tam vsetko videl, lenze niekto to zmazal 
Aha, máš pravdu, niečo také som tu čítal. Sorry begbeee, si v tom nevinne 
-
TommyHot
Addict
Na zakladnej moja ucitelka hudobnej a zaroven aj druzinarka nosila mini sukne a samozrejme na ostro. Velmi casto mi cez hodinu padali ceruzky na zem
hlavne ked som sedaval uplne v predu...