pozrite si teplotu desky
pozrite si teplotu desky
nechapem ako to je mozne stale mi ukazuje taku velku teplotu desky ako je to mozne a je to nova deska asi tak 3 tyzdne stara
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Šu-Do
Redeemer
HH.. teplotne cidlo popripade program ti teplotu dosky ukazuje zle...
dalej... ak mas taku teplotu HDD tak ako bolo pisane... bye bye HDD.. dlho ti nevydrzi.. budes sa mozno neskor cudovat ci mas virus alebo daco ked ti budu miznut data popripade ti nanho nepojde zapisovat...
CPU... dost nizke teploty... chladis vodou ? alebo mas v izbe okno dokoran ?
priloha
Temp 3 je CPU
chcel som len poukazat na tie HDD... len ten HDD0 je chladeni aktivnym chladicom.. druhy nie je...
bez fanu na HDD je teplota max 38 niekedy pri plnej zatazi na 40°C
FAN1 CPU
FAN2 Pridavny chladic pripojeny na doske
FAN3 Zdroj
dalej... ak mas taku teplotu HDD tak ako bolo pisane... bye bye HDD.. dlho ti nevydrzi.. budes sa mozno neskor cudovat ci mas virus alebo daco ked ti budu miznut data popripade ti nanho nepojde zapisovat...
CPU... dost nizke teploty... chladis vodou ? alebo mas v izbe okno dokoran ?
priloha
Temp 3 je CPU
chcel som len poukazat na tie HDD... len ten HDD0 je chladeni aktivnym chladicom.. druhy nie je...
bez fanu na HDD je teplota max 38 niekedy pri plnej zatazi na 40°C
FAN1 CPU
FAN2 Pridavny chladic pripojeny na doske
FAN3 Zdroj
hmm
tak si tam dam pridavny chladic na disk ale ja us tak chodim na tom disku 2.5 roka a ide ako divi chudak.a ten procesor normalne vzduchom este dokonca je to dole v pc stolliku ja som si robil skladacku a este si idem teras na vianoce kupit grafiku toto je us moja ale 4 skladacka vzdy menim len deska ,procak,ram,a niekedy zdroj a samozrejme grafika!!!!!
heh skoro cely komp
heh skoro cely komp
-
Šu-Do
Redeemer
romerot napísal:Ja mam SATA II Hitachi a teplota je 40-50 normal cize preco by mu mal odist?uz ide viac ako rok
http://www.svethardware.cz/art_doc-3DDE ... 6CFCC.htmlpod 40 stupňů - vhodná teplota, ale málokdy dosažitelná bez aktivního chlazení
nad 40 stupňů - snesitelné, pokud disk není používán nepřetržitě nebo na ukládání cenných dat
nad 45 stupňů - již znatelné riziko
nad 50 stupňů - velké riziko poškození disku
nad 60 stupňů - často nastává chyba čtení / zápisu, selhává elektronika, neodpovídá provozním specifikacím drtivé většiny disků
Preto sa nikdy nedrzim tabuliek lebo iny PC iny vykon ... ja som len napisal ze nemusi mu odist moze ale nemusi - ma to iste ako ja uz rok aj nieco mam 50 stupnovy disk a v pohodeŠu-Do napísal:http://www.svethardware.cz/art_doc-3DDE ... 6CFCC.html