Praca - Orange, T-Mobile, O2 ...
Praca - Orange, T-Mobile, O2 ...
Mam otazocku: Pracujete niekto (pripadne znamy a pod.) pre niektoru z tychto firiem? Presnejsie, uvazujem o pozicii technika pre prevadzku a udrzbu siete, vystavbu, planovanie... Rad by som sa poinformoval skor, ako zacnem rozosielat CVcka... Dakujem
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tak kamoš robil pre T-Mobile, ale robil ako predajca produktov, no proste ten s kým uzatváraš zmluvu o pripojení. Po pol roku odišiel a že nikdy viac
Ďalšia kamarátka už asi štvrtý rok robí v T-Mobile, vždy keď ju stretnem sa mi sťažuje na podmienky aké v práci majú, ako musia plniť normy atď atď. Tiež by rada odišla, ale bojí sa že si nenájde inú prácu a v dnešnej dobe je to s robotou dosť blbé.
Takže asi len toľko.
Ďalšia kamarátka už asi štvrtý rok robí v T-Mobile, vždy keď ju stretnem sa mi sťažuje na podmienky aké v práci majú, ako musia plniť normy atď atď. Tiež by rada odišla, ale bojí sa že si nenájde inú prácu a v dnešnej dobe je to s robotou dosť blbé.
Takže asi len toľko.
Pracoval som v Orange, skusenost dobra ale poznam aj lepsie pracovne pozicie za porovnatelny plat. Myslim si ze k6 by chcel vediet skor nieco viac ohladom ludi ktory pracuju v technickej sfere operatorov ako nejake bludy od predajcov produktov a sluzieb pripadne telemarketingovych pracovnikov 
Poznam jedneho chalana co pracuje ako technik v T-come. Ma na starosti urcitu cast regionu o ktoru sa stara co viem pracuje asi tak ze ludia vyvolavaju ohladom nefungujucich telefonov a routrov ci nefunkcneho pripojenia dajme tomu cely pondelok. On v utorok rano pride do prace pozbiera si papiere pre svoju oblast nejak rozumne si to posklada aby nelietal z jednej strany okresu na druhu a vopred si zavola ci bude niekto doma a tak...potom pride k dotycnemu vybavi co treba ak to opravil alebo zmontoval tak ako to bolo potrebne po tom co sa vrati do sidla firmy vyplni papier ze to bolo vybavene a odovzda to na spracovanie. Ak problem nebol odstraneny hlada sa chyba a vyrazi k dotycnemu zase o 24hodin. Vyhodou je ze to nie je jednotvarna praca, ale ako vravel nevyhodou je stres ktoremu musis celit, je to praca aj s ludmi takze chodi obcas dost nabruseny z prace. K nevyhode mozno zaradit aj to ze sluzobne auto nemoze bravat domov ale musi ho vozit do centraly
K vyhodam mozno zaradit to ze ma sluzobny fon, rozne benefity a zlavy na sluzby.
Poznam jedneho chalana co pracuje ako technik v T-come. Ma na starosti urcitu cast regionu o ktoru sa stara co viem pracuje asi tak ze ludia vyvolavaju ohladom nefungujucich telefonov a routrov ci nefunkcneho pripojenia dajme tomu cely pondelok. On v utorok rano pride do prace pozbiera si papiere pre svoju oblast nejak rozumne si to posklada aby nelietal z jednej strany okresu na druhu a vopred si zavola ci bude niekto doma a tak...potom pride k dotycnemu vybavi co treba ak to opravil alebo zmontoval tak ako to bolo potrebne po tom co sa vrati do sidla firmy vyplni papier ze to bolo vybavene a odovzda to na spracovanie. Ak problem nebol odstraneny hlada sa chyba a vyrazi k dotycnemu zase o 24hodin. Vyhodou je ze to nie je jednotvarna praca, ale ako vravel nevyhodou je stres ktoremu musis celit, je to praca aj s ludmi takze chodi obcas dost nabruseny z prace. K nevyhode mozno zaradit aj to ze sluzobne auto nemoze bravat domov ale musi ho vozit do centraly
Juicy: Dik, toto je presne to, comu sa chcem velkym oblukom vyhnut. Robit tzv. udrzbara ma nebavi, toho som si uz cosi uzil. Prave preto sa zaujimam skor o usek vystavby siete, instalacie radiovych spojov, udrzbe jednotlivych stanic a pod. Otazne je, do akej miery sa tam vobec da normalnemu cloveku (myslim bez extra kontaktov) so zaujmom a aj urcitym prehladom v danej tematike dostat.