praca - pc
praca - pc
zdravim, hladam nejaku pracu popri skole - najlepsie poobede alebo obcas cez vikeny - nieco ohladom pc, programovania a podobne. neviete o niecom? nejaka dobra stranka? som student zatial bez maturity, ale hadam mi tento rok vyda 
Re: praca - pc
No neviem aku pracu chces,ja si zarabam tak 100 dolacov,ze kliknem par stranok,alebo si nahodim banner,to tiez nieco vynesie a este sa aj pobavim.rackom napísal:zdravim, hladam nejaku pracu popri skole - najlepsie poobede alebo obcas cez vikeny - nieco ohladom pc, programovania a podobne. neviete o niecom? nejaka dobra stranka? som student zatial bez maturity, ale hadam mi tento rok vyda
Ja som si to aj myslel,no neviem ti pomoct,to budes musiet pockat na maturu,a urcite este nejake skusky,bo tu na Slovaci,tazko zarobis v IT.rackom napísal:co ja viem, chapes 100dolacov co je tak 2000sk (66.38eur) za to ze klikas na reklamy ... no neviem ... skor som myslel aspon nieco ako prepisovanie textov, ked uz ... pripadne tvorba tenkych app (html, php) alebo hrubych (C#, visual basic, pascal) ... to by bolo skor nieoc pre mna ...