Pracovna agentura

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Johny.pea
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pracovna agentura

Príspevok od používateľa Johny.pea »

Chcel by som poradit....agentura Universal Consulting s.r.o. mi ponukla pracu a chcem vediet ci nahodou niekto nema nejaku skusenost prave s touto agenturou. Budem vdacny za kazde info.

Ak mate nejaku spolahlivu agenturu tiez by som ocenil keby ste mi ju sem napisali. dakujem velmi pekne :D
agy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agy »

Ja sa chcem opytat na XAWAX. Cz :roll:
Johny.pea
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

praca

Príspevok od používateľa Johny.pea »

o tej hore spominanej som sa nedozvedel moc chvaly. Skor ,ze nic nezozenu a este aj nechaju v zahranici a v stychu....

odkazy na dve fora:

Kód: Vybrať všetko

http://forum.londyn.sk/viewtopic.php?t=5573 a http://forum.londyn.sk/viewtopic.php?t=1010
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Pracovna agentura

Príspevok od používateľa citizen »

Zdravim viete o nejakej serioznej agenture ktora zaobstara v podstate vsetko:ubytovanie, pracu, cestu tam a naspet?Ak taka existuje neviem nezistoval som hlbsie.praca v zahranici kde pomne nebude aegntura chciet perfekt anglictinu..Za vsetky rozumne rady vopred vdaka.
fox111fox
Expert
Expert

Príspevok od používateľa fox111fox »

Ono vsetky slovenske agentury vas po podpisani zmluvy predaju zahranicnej agenture. Co sa tyka Universal Consulting, nieje moc spolahliva. Dalsie info najdete na fore profesia.sk, tam je ohladne Universal Consulting popisaneho vela zleho.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Nikto nic?
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

http://www.studentagency.sk/ celkom seriozna agentura akurat musis platit nejake poplatky(co je pi*ov*** a imho v erozpore so zakonom)...mas na ich stranke kontakt tak si zavolaj alebo mail.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Nechcem ta akoze odradit, ale precitaj si toto:
http://www.komunita.exil.sk/pracovne-ag ... -t617.html
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Ist na vlastnu pest nechcem neovladam dobre cudzie jazyky a druha vec tak ako su na tom ludia ktory idu cez agenturu a v pohode ziju?Student niesom tak neviem neviem ci ta student agency
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

ved si prestuduj ich stranku alebo im napis mail....ale tusim aj nestudenti mozu ist...a keby si vedel po nemecky(co asi nie) tak sa staci obratit na urad prace v mieste tvojho bydliska
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

VYborne hovoriacich dneska chcu vsade.Som zarazeny ze do blbej kancelarie chcu zrazu spickovych ludi co maju pomaly mat IT vzdelanie jazyky uz aj madarcina je IN.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

A ma teraz este napadlo, ze co sa Universal Consulting s.r.o tyka, tak som videla v spravach minimalne 2 reportaze, kde oklamali ludi, zhrabli poplatky, nalozili do autobusu, vylozili v Anglicku a bud nebolo roboty, alebo aj robotu dostali, ale nikto im nezaplatil, tak sa nakoniec vratili domov. Nehovorim, ze tak dopadne kazdy, ale ked agentura raz take nieco spravi, uz je tam riziko, ze sa to moze kedykolvek zopakovat.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Teda nejaku normalnu serioznu okrem student agency?
jarinho411
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jarinho411 »

Nejaka aktualna skusenost s Universal Consulting? V januari mam ist cez nich do Nemecka, tak by som potreboval cim viac info..
Vraj su seriozni, ale ked som brazdil netom, tak ani v OR nie su zapisani :roll:
Dik ak niekto poskytne akekolvek info
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Podla toho by som sa asi neriadil, tie datumy sudost stare..moj znamy ide s nimi a vraj pytaju 100 ecok vopred, a este potom dakolko z vyplaty..asi by som nesiel :nono:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak to by som nesiel isto..Ked chcu prachy vopred bez zmluvy a akejkolvek zaruky, tak v dnesnej dobe nehrozi...Clovek bude robit a oni prachy inkasovat..Pri takej firme by som si potom aj zmluvu radsej celu precital :)
Nihat87
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Nihat87 »

dajte si pozor na tie pracovne agentury...tu je o tom dobry clanok http://romanbendik.blog.sme.sk/c/289017 ... nosti.html
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Universal Consulting
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Universal Consulting »

Dobrý deň z Universal Consulting,

ide o starší príspevok, ktorý sme nezaevidovali, pretože zvykneme reagovať na všetky komenty, aj tie anonymné :) Žiadne príspevky nemažeme, neskrývame, snažíme sa k nim vyjadriť.

Čítame tu rôzne správy, podnety, pre nás nové :) a prekvapujúce...

Uchádzač o prácu má v dnešnej dobe neľahkú úlohu, pokiaľ sa chystá do zahraničia. Veľa ponúk, veľa agentúr, veľa informácií, ešte viac "tých zaručených" anonymných :)

Reportáži bolo o našej spoločnosti niekoľko, pravidelne sme oslovovaní aj printovými médiami, kde nás ako stabilnú spoločnosť žiadajú o názor v rámci pracovného trhu.

Reportáž však, že sme niekde mali akože ľudí naložiť do autobusu a vyložiť bez práce... prepáčte, takúto reportáž sme nevideli, a už sme vôbec takúto situáciu nespôsobili. Autobusové zájazdy sme neorganizovali nikdy :) Je však možné, že užívateľ menom Pryja si našu spoločnosť pomýlil.... Aj to sme už zažili :)

Usmiali sme sa nad info, že údajne nie sme zaregistrovaní v obchodnom registri.... Užívateľ Jarnho411 zrejme nemá moc skúseností s overovaním spoločností :) alebo overoval inú agentúru... http://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=104870&SID=2&P=0

Ide síce o staršiu tému, nie moc navštevovanú, ale napriek časovému sklzu sme zareagovali. Ľudia nás môžu kedykoľvek navštíviť, predsa len osobný kontakt je najlepší a rozumný človek, si vždy spraví svoj názor na základe toho, čo vidí, osobne skúsil.... Recenzie ľudí, ktorých cez nás cestovali sú neustále k dispozícii na YouTube, alebo našom FB https://www.facebook.com/pg/universalco ... e_internal

Tento rok sme získali ocenenie Recruit Rank, vďaka uchádzačom o prácu. Ľudí, s ktorými sme reálne pracovali.

Ako jedna z mála spoločností vlastníme vôbec licencie vydané zahraničnými úradmi na výkon práce náborovej spoločnosti. Tieto organizácie striktne kontrolujú práva zamestnancov :)

Názor si však musí spraviť každý sám. My sme k dispozícii kedykoľvek.

Vďaka za čas všetkým, ktorí si našli čas prečítať tento status.

S pozdravom,
Lucia Henčelová - konateľ
Napísať odpoveď