Prasknuté akvarium
Prasknuté akvarium
Dobrý deň, dnes som menil v akváriu pre korytnačky vodu a buchol som akvárium o umývadlo.Urobila sa malá prasklina na rohu v dolnej časti akvária. Trošku to slzí.V akváriu je cca 20l vody.Stačí ak to zvonka zatriem priesvitným silikónom?Alebo korytnačky mám dať von a z vnútra to zalepiť?
-
Marcoso
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prasknuté akvarium
No zvnutra by som to nerobil, pokial nevies, ci chemia v tom silikone neuskodi korytnackam alebo vode...
-
evilbanana
Medium Star
kup akvaristicky silikon zatmel a uvidis
-
Pukii
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
No ja som pouzil asi na 3 akvariach ten silikon co pouzivaju robosi pri zateplovani a ziadny problem
...
V akvarku boli ryby a v jednom korytnacka.
Jedno malo 400L a stale drzi
Ale v kazdom akva shope by si mal najst take male tubicky prave na taketo opravy.
V akvarku boli ryby a v jednom korytnacka.
Jedno malo 400L a stale drzi
Ale v kazdom akva shope by si mal najst take male tubicky prave na taketo opravy.
Pokial to ma len 20 litrov, tak to nieje nejaký extra veľký tlak a mal by na to stačiť aj akvaristický silikón. Mne raz prasklo 250 litrové akvárium na spodnej casti, sice to par tyzdnov drzalo, no nakoniec sme ho museli dat prec a zariadit si nove. Co sa tyka korytnaciek, radsej sa o tom porad na nejakom specializovanom fore, pripadne v predajni, pretoze korytnacky su extra citlive na taketo veci.