uplne najlepsi su dlhodoby usery... ak nieco potrebuju tak pekne napisu maximum k rychlej pomoci.. ak sa teda jedna o taku chybu ze PC blbne.. napise zostavu, windows a pekne napise presne ako dlho mu to robi a kedy...
je to velmi dobre.. netreba stale dopisovat co ma este on dopisat k tomu aby sa dalo pomoct... lenze ked sa zavedie to pravidlo never tomu, ze to bude niekto citat ( z novych, alebo aj z momentalnych userov)... napriklad ja som si nikdy nikde necital pravidla na ziadnom fore..no snazim sa spravat podla urcitych zasad... este sa mi nestalo, ze by som mal nejaky problem voci pravidlam
ako bolo pisane... tak ako je zly nazov temy, 2x rovnaka tema... tak ako bude zavedena nova tema, tak usera akurat odkazeme na nove pravidlo.. cize vzdycky tam vznikne ta jednoprispevkova bariera... cize do toho jedneho prispevku teda nenapises (kukni si pravidlo "to a to") ale napise konkretne co potrebujes.. napriklad v tom pravidle bude.. vymenujte dopodrobna info o vasej chybe... on napise vsetko co ho napadne, ale to podstatne tam nebude, cize aj tak to budes od neho pozadovat... takto si to vyziadas ihned a je to...