Prblem z reklamaciou
-
satelitik11
Medium Professional
Prblem z reklamaciou
Mam taky problem dnes mi prisiel Mp3 prehravac z reklamacie .. no na rekklamacii povedali zevraj mu nic nebolo ... ale predtym ako som ho tam daval sa stala taka vec ze zacal svietit (samsung YP-U3 ) len diody nie display ... a potom zhasol asi tak na druhy den a nesiel spustit no po reklamacii mi povedali ze tam nieje nic chybne dnes som bol po neho skusali sme ho v Nay skusal som ho doma isiel ... a potom znovu zacali svietit len tie modre diodi a nereaguje na nic ine .... a takto stale dookola uz pojde do opravi treti krat
a zakazdym to opravia alebo neviem co spravia ...pretoze chvilu ide potom nic .... a zakazdym mi povedia ze tam ziadna chyba nebola tym padom si nemozem pytat peniaze ako nahradu ceny po tretej reklamacii by to bolo mozne .......tak aky to ma zmysel Furt tam davat ?? poradte mi co mam robit .... aby to bolo funkcne atd. dakujeeem nebol taky lacny stal 4000Sk ked som ho kupoval je to 4gb verzia
jj.. dones to do NAY a ukáž im, ako Ti to blbne. Ak nepochodíš, choď sa opýtať na Slovenskú obchodnú inšpekciu, že aké máš možnosti..