Prečo sem nechodí viac ľudí?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Prečo sem nechodí viac ľudí?

Príspevok od používateľa aacid »

cORP. napísal: 27 nov 2024, 19:00no prave mne by sa asi discord ani moc nepacil, ved mame roky na steame aktivnu steam grupu hojko - ktovie kolko ludi o nej vobec este vie :D , ked tam este bol predpoklad, ze by sme spolu nieco mohli aspon hravat, ak je niekto herne cinny, no discordove skupiny teda aspon mne pridu casto take neosobne a ultra chaoticke, s milionom miestnosti atd.
tak napriklad o takej skupine ani neviem, ale tak to je cisto herna skupina. mne skor islo o to ze idea tohto fora bolo vytvarat nejaku komunitu ale kazdemu nam je jasne ze diskusne fora su prezitok a tato nasa komunita skor zanika ako rastie. a myslim ze jediny realny sposob ako ju zvacsovat je sa trochu technologicky posunut do pritomnosti.
suhlasim ze discord vie byt chaoticky ale to je vacsinou o spravnom nastaveni. realne tam nebudes mat nikdy viac kanalov ako je tuto tem :D
s historiou sa tiez netreba lucit, verim tomu ze by nebol az taky problem toto forum zakonzervovat, udrzat len ako archiv, dokonca na discorde/matrixe spravit bota co by vedel existujuce temy/prispevky vyhladavat a linkovat.

ked sa nad tym tak zamyslis tak ako sa tu diskutuje? mas tu par velkych tem ktore vlastne su viac chaty ako forove vlakna (v temach ako "vyber telefonu/sluchadiel" aj tak nikdy nikto nepozera dozadu, radsej napise znova) a potom je tu zopar kategorii ktore by predstavovali kazda jeden kanal.

ja samozrejme nikoho neprehovaram, pokial si dobre pamatam tak discord som vytiahol uz davnejsie a myslim ze hojko bol proti tiez takze nemusis mat strach ze by forum skoncilo kvoli tomu.
mozno by stalo za uvahu aspon na discorde vytvorit hojko server a pokial by tam aspon par ludi aktivne chodilo tak by to mohlo sluzit ako nabor sem na forum :D
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

starysomar napísal: 27 nov 2024, 20:41 Ak sa niekto nevie zmestiť do predkožky - čo s ním? Nie som tu preto, aby som sa niekomu páčil. Tebe tiež poradím ak sa Ti tu nepáči - založ si svoje fórum.
máš dodržiavať pravidlá bazáru ak do neho prispievaš a nie si hneď namýšlať, že po tebe nejaký chalan ide keď ťa len na ne upozornil :D
mám otázočku, prečo si vôbec reagoval na môj príspevok?
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

Fglx, gogo956
takéto fóra vyšli z módy asi práve preto, že ich väčšinou vlastní jeden človek, čo si to úzko profiluje a iné názory sú nakoniec mazané. na to sa väčšina ľudí vykašle. mimochodom, diskusia je len medzi oponentami, ak majú ľudia rovnaké názory, nemajú o čom diskutovať a môžu ísť na ryby. zaujímalo by ma, prečo odišiel hughito, zrejme tiež mu boli nakoniec mazané príspevky.
ľudia prešli na Facebook, Telegram a pod., lebo tí si nemôžu dovoliť až tak okato pretláčať jediný správny názor, takže tam je aká taká sloboda

cORP.
zase každého chápať nemusíš
tiež niektorých ľudí nechápem, ako tzv. liberálov, s tým ich životom 70-80 rokov a potom koniec. po smrti nič nie je
alebo ženy sa tiež môžu ťažko chápať a naopak, ale som rád, že tu sú a život je pestrejší, a konkrétne ženy prinášajú emócie, tu na hojku všeobecne emócie chýbajú
ľudia, ktorí emócie odmietajú sa nazývali psychopati, dnes je na to iný termín, ale stále je to považované za poruchu. bez ohľadu na IQ
nostalgiu chápem, bol som na jednom fóre 15 rokov, keď to prebral úzko zameraný majiteľ a začal mazať, tak mu fórum zaniklo.
presunuli sme sa inde

hojko
problém vás pravičiarov/"liberálov" je práve, že chcete určovať čo je hoax, čo je táranina, čo si má kto myslieť, paródia je povolená len na Fica s Pellegrinim, nikdy nie na vašich politkov.
dal som tu veľa kvalitných argumentov, väčšinou sa diskutéri ako napr. mluks zmohli len na "klameš, mýliš sa, trolluješ, drístaš" a to boli celé protiargumenty. keď to isté urobím ja, tak už vraj nediskutujem.
to sú tie nerovnocenné podmienky.
na niečo som aj ja nereagoval, lebo je toho veľa, bol som tu sám procirkevný, sám prosociálny a nedá sa, aby jeden diskutoval naraz s pätnástimi
by si sa mohol zamyslieť, prečo tu sú už len "pravicoví liberáli" a nie je tu diskusia medzi rôznymi názormi
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

curta napísal: 27 nov 2024, 22:43 dal som tu veľa kvalitných argumentov, väčšinou sa diskutéri ako napr. mluks zmohli len na "klameš, mýliš sa, trolluješ, drístaš" a to boli celé
od teba som tu žiadny kvalitný argument v poslednom období nevidel v ktorejkoľvek téme a nemýľ si svoje myšlienky s faktami. Si si napísal svoj argument a keď ti ho traja užívatelia rozporovali, tak si im na to už nanpísal nič a o pár postov ďalej si prišiel s inou témou.

Ja som ti vždy zdôvodnil, prečo sa mýlíl, prečo klameš a prečo trolluješ. Ty si si nikdy nevedel stáť za svojim názorom a vyargumentovať si ho faktami.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Prečo sem nechodí viac ľudí?
Okrem viace dôvodov popísaných inými aj preto, že sem "chodia" jedinci s cieľom rozvracať, škodiť (lebo opak nedokážu).
Nevidím nič zlé na diskusii ľudí s podobnými názormi - nerozumiem snahe iných protirečiť, na všetko oponovať, hádať sa.
Každý robí, čo vie. Niekto čosi podporuje, fandí - iný spochybňuje, kazí, brzdí.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

curta napísal: 27 nov 2024, 22:43problém vás pravičiarov/"liberálov" je práve, že chcete určovať čo je hoax, čo je táranina, čo si má kto myslieť, paródia je povolená len na Fica s Pellegrinim, nikdy nie na vašich politkov.
problem je ze ty mas neustale pocit ze su dve strany a ze proti sebe bojujeme. ty to tak mozno vidis ale my (ja) nie.
mna netrapi ziadne nalepkovanie ani hadanie sa o to kto ma vacsieho. ja chcem len to najlepsie pre mna a spolocnost v ktorej zijem. a ked vidim ze aktualna vlada robi uplny opak, na dolezite veci (zdravotnictvo a skolstvo) kasle a miesto toho len rozvracia stat, rozdeluje spolocnost a potajomky si kradne do svojeho vrecka tak mi je z toho zle a chcem to zmenit.

naopak ty dookola riesis uplne hluposti, bojovat proti lgbti (ktorych je tu par percent a ozaj nic zle nerobia) a dookola len nalepkovat cokolvek co sa ti nepaci "slnieckari" a "liberalna propaganda"...

rozdiel medzi faktom a hoaxom je uplne jasny, teda kazdemu okrem teba, ktokolvek (ktokolvek, nie len ty) sem nieco napise tak ostatni ho budu kontrolovat, ci je to ozaj pravda to co napisal. a ty sem proste pises hoaxy, a su to hoaxy lebo ti ich iny vyvratia a dokazu ze su to hoaxy.
ale ty si proste zijes vo svojom svete kde akykolvek iny nazor ako tvoj alebo dokaz o nepravde beries ako osobny utok. miesto toho aby si si povedat "ok, tak to co som sem prispel bola blbost, dokazali ste to, moja chyba" tak radsej budes plakat ze sme zli liberali co ti zakazuju tvoj "nazor" aby si dalej mohol zit vo svojom sebaklame.

X krat sa ti to tu snazili ludia vysvetlit a ty furt len dookola opakujes tie svoje vyplakavacky. ved ked je tu tak zle tak sem nechod, bude to lepsie aj pre teba aj pre nas. lebo problem nie je ze mas iny nazor ako ostatni, problem je ze ty mas zaujem sirit len nenavist a zlobu, nic ine.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

curta napísal: 27 nov 2024, 22:43

cORP.
zase každého chápať nemusíš
tiež niektorých ľudí nechápem, ako tzv. liberálov, s tým ich životom 70-80 rokov a potom koniec. po smrti nič nie je
alebo ženy sa tiež môžu ťažko chápať a naopak, ale som rád, že tu sú a život je pestrejší, a konkrétne ženy prinášajú emócie, tu na hojku všeobecne emócie chýbajú
ľudia, ktorí emócie odmietajú sa nazývali psychopati, dnes je na to iný termín, ale stále je to považované za poruchu. bez ohľadu na IQ
nostalgiu chápem, bol som na jednom fóre 15 rokov, keď to prebral úzko zameraný majiteľ a začal mazať, tak mu fórum zaniklo.
presunuli sme sa inde

ja v podstate uz ani neviem o com vlastne tocis, miesas tu x tem dokola, chces tu riesit nejake emocie ci co, popravde nemam na to cas a ani chut dalej tuto debavu viest, uz budem len sledovat nakolko toto nikam nevedie a osobnostne sa asi na forum tohoto typu nehodis, to je ocividne.
curta
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa curta »

aacid
si predviedol veľa táranín :) ale kedže máš rovnaký _názor_ ako tých pár "liberálnych" pravičiarov, čo tu ostalo, tak ti skôr zatlieskajú

ide tu len o iný názor, žiadna nenávisť, zloba a neviem čo :) vy proste neviete zniesť iný názor
hoaxy tu zavesí každý, trebárs o tých 400 000 tisíc zneužívaných detí vo Švajčiarsku, alebo o mužovi v ženskom boxe na olympiáde, dávali ste tu hoaxy a pravdu som mal ja

a všetci okrem voličov PS a SAS sú plní nenávisti, či prečo tu nie sú? väčšina Slovenska nevolí tzv. liberálov, či má pozitívny vzťah k Cirkvi, tak prečo na fóre nie je ani jeden?
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

akokoľvek sa budeš snažiť zosmiešňovať uživateľov tohto fora, nebude to padať na úrdnú pôdu. Jediný plný nenávisti si tu ty, keď do každého príspevku musíš napchať slovo liberal, progres atď aj keď to s tým absolútne nesúvisí. Plný nenávisti sú kresťania, vidno to najmä na FB, keď sa pod každý článok o LGBTI téme vyjadrujú, ako treba LGBTI ľudí pozatvárať do ústavov, postrieľať atď.

ježiš sa v hrobe obracia keď toto vidí, jak sa správate
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

To musi ten curta v kazdom prispevku spominat liberalov? Musi mat poriadne mindraky z nich :D
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Je to zamindrákovaný úbožiak. Chodí sa aj sem vygrcať.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

curta napísal: 28 nov 2024, 22:38a všetci okrem voličov PS a SAS sú plní nenávisti, či prečo tu nie sú? väčšina Slovenska nevolí tzv. liberálov, či má pozitívny vzťah k Cirkvi, tak prečo na fóre nie je ani jeden?
znova len ty tu dookola riesis nejake tabory a strany a snazis sa nas delit na takych a takych. vsetci sme rovnaki, nikto neni lepsi nez ten druhy. preco tu nie je viac takych ako ty? netusim, neplati dost ruska propaganda ale to tu len neboli schopni najst? ved sprav nabor a dotiahni sem nejakych.
toto forum je verejne, moze sem chodit kto chce. nikto odtialto nikoho nevyhadzuje. ty (a par dalsich) si toho jasnym dokazom, dookola sa tu vyplakavas ako je to tu cenzurovane a nemozes napisat svoj nazor a pritom dookola tie svoje nazory pises. a nikto ta odtialto nevyhadzuje ani nebanuje. par prispevkov ti vymazali ale to preto ze to boli jasne bludy, nie pretoze to boli nazory ktore sa nepacili moderatorom.

ale ty to proste nepochopis, ty si ako robot, AI, ktory nedokaze diskutovat iba dookola pisat tie iste frazy. akonahle sa naucit diskutovat (to jest aj reagovat na to co ti niekto napise, nie len vsetko co sa ti nepaci onalepkovat a odignorovat) tak sa tu bude s tebou kazdy normalne rozpravat aj ked si na "opacnej strane"...
lebo ja osobne sa ovela radsej rozpravam s ludmi ktori maju opacny nazor lebo mi to dava moznost sa nieco naucit ale od teba som sa nikdy nic nenaucil lebo si nikdy nic rozumne nenapisal a nikdy si nebol schopny odpovedat na kriticke otazky smerovane k tebe.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

curta napísal: 27 nov 2024, 22:43 Fglx, gogo956
takéto fóra vyšli z módy asi práve preto, že ich väčšinou vlastní jeden človek, čo si to úzko profiluje a iné názory sú nakoniec mazané. na to sa väčšina ľudí vykašle. mimochodom, diskusia je len medzi oponentami, ak majú ľudia rovnaké názory, nemajú o čom diskutovať a môžu ísť na ryby. zaujímalo by ma, prečo odišiel hughito, zrejme tiež mu boli nakoniec mazané príspevky.
Nie, opacne nazory nie su mazane. Prispevok ci fotku so Simeckom v lete som zmazal ja, pretoze to bol uplny nezmysel.
curta napísal: 27 nov 2024, 22:43hojko
problém vás pravičiarov/"liberálov" je práve, že chcete určovať čo je hoax, čo je táranina, čo si má kto myslieť, paródia je povolená len na Fica s Pellegrinim, nikdy nie na vašich politkov.
dal som tu veľa kvalitných argumentov, väčšinou sa diskutéri ako napr. mluks zmohli len na "klameš, mýliš sa, trolluješ, drístaš" a to boli celé protiargumenty. keď to isté urobím ja, tak už vraj nediskutujem.
Ked niekto tvrdi, ze Lucansky bol zavrazdeny, tak to inak ako hoax nemozem povazovat. Su o tom rozhodnutia, dokazy, dohliadala na to krajska a neskor aj Generalna prokuratura, vid.: https://www.aktuality.sk/clanok/AMIYL4S ... vnu-bodku/

Tvoj prispevok v teme o tom ako Fico plni sluby - 13. dochodok. Ked si dostal otazku o dialnici, tak si nereagoval: post2429067.html#p2429067

K zruseniu Specialnej prokuratury a toho, ze odsudila uz 40 ludi najma z cias Ficovej vlady, tak ziadna protiargumentacia od teba: post2437128.html#p2437128

Liberalny mainstream a kampan pre Simecku, opat bez protiargumentov: post2437237.html#p2437237

Kotleba a oznacovanie slovom fasista, bez protiargumentacie z tvojej strany: post2437464.html#p2437464

Kristus vstal z mrtvych, hodis link, jednu vetu a bez reakcie od teba: post2437788.html#p2437788

O tom ako sme zvolili klamara Kisku a Caputovu, splechnes sem dve vety s linkom, ale uz nereagujes: post2438092.html#p2438092

Fico slubil, ze zbrane posielat nebude, ale aj tak to tato vlada urobila. Opatovne od teba bez protiargumentacie: post2438520.html#p2438520

Tvoje fantazie o atentate na Simecku a aky by to malo dopad, ale uz bez reakcie z tvojej strany: post2440022.html#p2440022

Vlaky a ekologia, opat bez protiargumentov od teba: post2441131.html#p2441131

Akym oligarchom sluzil Pellegrini??? Bez reakcie od teba: post2441550.html#p2441550

O deficite, ktoremu nerozumies, opat bez protiargumentov: post2447525.html#p2447525

O konsolidacii a o tom ako Fico za stav krajiny nemoze, zase bez reakcie od teba: post2447649.html#p2447649

Takze toto su tie tvoje kvalitne argumenty, ktore ponukas. Nieco sem linknes, napises k tomu par dojom a potom na otazky uz nedokazes zodpovedat.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ja na hojko chodim z dovodu, ze je tu naozaj inteligentnejsia cast naroda, tato tupota ktora sem presakuje zrejme z facebooku ma naozaj nezaujima, cize po velmi velmi dlhom case asi pouzijem moznost blokovania uzivatela a bude to okej :D
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Treba vymazať dezinformátorov s vymytými mozgami :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Staci ich ignorovat aby nemali pocit cenzury.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Dlhšie tvrdím, že by bolo najrozumnejšie nereagovať na takých. Sám občas neodolám :D
Tiež považujem toto fórum za jedno z mála, kde sa zišli prevažne "ľudia pri zmysloch".
Že občas v niečom s niekym nesúhlasím alebo niekto so mnou je v poriadku.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ani neviem co povedat, poviem len to, ze po covide sa ludska rasa tak zdegenerovala, ze aj ten najvacsi polodement je o sebe presvedceny, ze ma vo vsetkom pravdu, normalne prefackat.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Suhlasim s tebou cORP., no mozu zato aj socialne siete. Napriklad taky facebook je liahen dezolatov, myslim teraz ten slovensky(urcite aj ostatne postkomunisticke krajiny su an tom rovnako). Ja sa len tesim, ze vacsina terajsej mladeze uz facebook vobec nema, ostali tam uz len bud uzivatelia, co si zalozili ucet ked na Slovensku facebook zacinal okolo roku 2008-2010, alebo babky a dedkovia placuci po socializme, cize je sanca, ze sa v buducnosti konecne nebudu volit tito prezleceni komunisti. Napriek tomu mam este aj ja stale facebook, ale clovek straca vieru v ludstve, ked vidi kolko nenavisti, sebectva, klamstiev sa siri slovenskym facebookom, vdaka nemu napr. neskutocne profitovala terajsia vlada pri volbach. Jednoducho treba priznat, ze priemerny slovak, je blby, cudzie jazyky velmi neovlada, necha sa manipulovat vselijakymi fake videami.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Inde je to lepšie?
Napísať odpoveď