Pre vsetkych, co hladaju taby, akordy a noty pesniciek
Dieg0 napísal:hladam tab na my chemical romance - disenchanted.
Kód: Vybrať všetko
www.ultimate-guitar.comGodfather napísal:Neviem ci to patri tu takze sorry! Zhanam SURNE preklad pesnicky Whitesnake - Here I go Again!!!! PLS PLS PLS PLS
www.supermusic.sk-
Godfather
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Tam som to hladal ale neni to tamdawo napísal:Kód: Vybrať všetko
www.supermusic.sk
priatelia ak chcete daco fakt dobre na taby a cordy tak je to jednoznacne GUITAR PRO..ja mam teraz verziu 5,1.myslim ze je jedna z najnovsich...mozete si ho stiahnut na lamkach(dufam ze poznate stranku)(neviem ci mozem sem dat zivy link tak ak neviete a cete vediet tak napiste ja vam poslem link)...a taby do neho si mozete stianut na www.* - *ultimateguitar* - *.com(bez * - *)..je to genialny program...su tam taby aj cordy aj noty na: gitaru, basu, bicie...a vlastne na vsetky nastroje v pesnicke..idealne pre skupiny ked hraju prebrate veci...a je tam aj zobrazeny hmatnik a na nom vyznacene ktore treba chytat a tak isto su aj klavesy tam!!....ja som sa z toho vela naucil pesniciek!!...fakt odporucam!
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Keď sa trochu naučíš tabulatúru, zadaj do Google tieto zázračne slová:Riuška:-) napísal:kua sade hladam akordy na piesne od Papa Roach,ale nikde neviem najst nic....ani na supermusic ani na akordy.sk...ludia prosim pomozte
papa roach tabsRiuška:-) napísal:kua sade hladam akordy na piesne od Papa Roach,ale nikde neviem najst nic....ani na supermusic ani na akordy.sk...ludia prosim pomozte
http://www.ultimate-guitar.com/tabs/papa_roach_guitar_tabs.htm