Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
punky
Light Expert
Light Expert

nwm

Príspevok od používateľa punky »

Raz som hral taku multiplayer hru ktoru mohli hrat 4 hraci kazdy mal jednu gulicku (nieco ako pacman) inej farby a dali sa hrat preteky z autom vrtat sa v zemi alebo sa ukrivat pred padacimi raketami atd... uz nevem jak sa vola a rad by som si ju zahral pls ak niekto pozna taku hru napiste nazov
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Myslis Worms??
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Royalflush »

Chcel by som zistit nazov dvoch hier. (obi dve na PSX/1)

1.) Hralo sa tam za nejakeho robotickeho pavuka alebo take nieco. Myslim ze ho ovladal niekdo zvnutra a bola to zena. Ja som strasne davno hral demo, a bolo to myslim na nejakom letisku. (boli tam hangare) Ten pavuk vedel strielat, myslim ze aj lietat a vysoko skakat. Na konci dema bol boss v hangari. Myslim ze tiez pavuk ale vacsi.
Dalo sa liezt po stenach tych hangarov ci skladov ci take nieco. Pohlad bol zo zadu robota.

Ten kto uhadne, tomu budem 2 roky spamovat K+. :D (obrazne povedane, aby ste si nieco zle nemysleli)

//Diky. :)) a este tu jednotku.
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

1.) Ghost In The Shell
2.) Tombi seria
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

caute prosim vas teraz som googlil nejake obrazky a nasiel som tento obrazok hry a nvm co to je zac neviete niekto?

diki za rady
Prílohy
i162_ikariam[1].PNG
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Webowka Ikariam...link si hadam najdes sam
Btw: Jej nazov mas aj v popise obrazku.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

boze moj, ved to mas este v nazve obrazku :lol:
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

:D tak ja som nepozeral na nazov ja som nasiel screen tak som to sem postol :D a ako mam vediet ze sa to tak vola

ale diki aj tak
janchi
Medium Expert
Medium Expert

fps hra

Príspevok od používateľa janchi »

takze hladam jednu fps hru o ktorej som davnejsie cital je to podobne ako counter strike ale mate tam jednu postavu a najskor mate zakladnu zbran a setrite z nou peniaze zabijate aj viac kol a are a potom kupite dalsiu zbran a tu tiez mate na niekolko kol az kym nenasetrite na dalsiu a tak je to aj z granatmi atd. tusim ze to bola free game
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Hladam nazov jednej hry.
Hral som uz dost davno demo - no bolo to o tom, ze som bol (myslim) fotograf. Bolo to v afrike (teda aspon demo bolo v afrike) a mal som misie ako odfotit zirafu pri tom ako je (žerie, papa) atd. Ale hlavny hacik bol, ze som tie zvierata musel najst podla roznych stop.. napr. stopy od kopyt, trus atd. Bolo to z pohladu 1. osoby a to prostredie kde som bol bolo dost velke,

Je mozne ze pri urcitych informaciach som sa zmylil, lebo si to uz moc dobre nepametam.

Btw, nebojte sa, nepomylil som si to zo Zoo tycon 2 - Mod fotografa. :lol:
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

nebolo to hunting unlimited? sice tam sa zvierata strielaju ale myslim ze sa aj fotili
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Tiez ma to napadlo, ale myslim ze to neni ono. A preto som napisal "myslim", lebo som to hral strasne davno a niesom si isty ze to neni ono.
Ale skor neni ako je, pretoze tam sa len fotilo a prostredie bolo omnoho vačšie.
TiGeeR
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ONLINE HRA ,- AUTA

Príspevok od používateľa TiGeeR »

Zdravím ,

Raz som hral jednu závonu online hru na SLOVENSKEJ alebo CESKEJ online-hrovej stranke zavodnu hru , kde som si mal moznost vybrat auto , a mal som aj pocitacovych superov ,ktorym sa dalo aj vyhnut cez stred (cez travu drahy) , ale hlavne tam boli prekazky , ako napr , vybehnes a je to taky kolotoc a prevratit sa a tak ... je to komplikovane , alebo aspom keby ste mali hru podobnej tejto , dik moc.
feuer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa feuer »

Nie je to náhodou Trackmania??? Lebo tam sú nejaké také hovadinky.
skrceny
Novice
Novice

Príspevok od používateľa skrceny »

Zdravim. Cca 15 rokov dozadu som hral pod DOSom preteky na motorkach - kazdy typ jazdca mal nejaku zbran - napr. retaz, ktorou pretiahol obiehaneho supera po krizoch a tym ho spomalil....pomoze niekto s nazvom? Vopred dakujem.
Sgt.Moody
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Sgt.Moody »

Hladám hru z vojnového prostredia. Ono bol vlastne iba bunker odkial som zabíjal vojakov, ničil tanky a podobne. Je to dosť stará hra. Pred rokmi som to hral a už si nepametám názov...bolo to dosť dávno...takže len pohlad z bnkru a nič viac...a zabjíať...neviete niekto názov ?
Empatik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Empatik »

Sgt.Moody napísal:Hladám hru z vojnového prostredia. Ono bol vlastne iba bunker odkial som zabíjal vojakov, ničil tanky a podobne. Je to dosť stará hra. Pred rokmi som to hral a už si nepametám názov...bolo to dosť dávno...takže len pohlad z bnkru a nič viac...a zabjíať...neviete niekto názov ?
V hre BattleField 2007 je pár takých misii z bunkra ... potom niečo ako Bunker Smrti , inak fakt neviem ...
Sgt.Moody
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Sgt.Moody »

Q7_TiGeeR_X6 napísal:V hre BattleField 2007 je pár takých misii z bunkra ... potom niečo ako Bunker Smrti , inak fakt neviem ...
Už som to našiel...Beach Head 2000 :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

poznáte niekto nejaký dobre vyzerajúci simulátor tenisu na Počítač? Ak nedbue vyzerať dobre, nech sa aspoň dobre hrá. Tenis Critters poznám. Top Spin 2 vyzerá otrasne . Mám na mysli hrateľnosť
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

lekoklatik napísal:poznáte niekto nejaký dobre vyzerajúci simulátor tenisu na Počítač? Ak nedbue vyzerať dobre, nech sa aspoň dobre hrá. Tenis Critters poznám. Top Spin 2 vyzerá otrasne . Mám na mysli hrateľnosť
Virtua Tennis 3 si skúsil? :wink:
Napísať odpoveď