tak dnes ked som bol v bare tak som pocul jednu pesnicku...pamatam si iba refren in the middle east (mozno earth) hladakl som ale nic som nenasiel ak by ste niekto vedeli pomoct...tak dik K+
tak dnes ked som bol v bare tak som pocul jednu pesnicku...pamatam si iba refren in the middle east (mozno earth) hladakl som ale nic som nenasiel ak by ste niekto vedeli pomoct...tak dik K+
skus toto: Sabliminal & Shay 360 - Peace In The Middle East
caute ja by som sa chcel opitať že či nahodou nevie niekto pesničku čo hra na konci bailanda ked niekto vypadne a tiež tu pesničku hraju aj v serialy odložený prípad tiež väčšinou nakonci, dik
papeky napísal:newie niekto nahodou,ako sa vola ta pesnicka,co chodi v reklame na zlaty bazant, ta nova,co rozdavaju pivecka ? ,dik
Mungo Jerry - In The Summertime alebo The Frank Popp Ensemble - Hurry Up! . Skus obe lebo neviem presne ktoru mas namysli.
asroma napísal:caute ja by som sa chcel opitať že či nahodou nevie niekto pesničku čo hra na konci bailanda ked niekto vypadne a tiež tu pesničku hraju aj v serialy odložený prípad tiež väčšinou nakonci, dik
chrono napísal:Neviem, či myslíš tú istú pesničku ako ja, ale ak áno, tak to nie je Enya ale:
Skupina: Adiemus
Album: Songs of Sanctuary
Pesnička: Adiemus
asi hej ..teraz to chodi ako uputavka na markize.....
to spiewa taqy co ma dlhsie cierne wlasy taq na strapato urobene a namalowany je ma cierne oci.....a w klipe to uz trosku starsia pesna ale este stale chodi.....tam je ako keby oslawa a su tam aj deti a su normalne a zrazu sa zmenia ..jedno diewcatko ma ako keby popraskanu kozu na twari...a chlapcek ma nejaqe diwne oci....
nemas daku inu napovedu? lebo klip mi nic nevravi... skusal som daco hladat, ale nemam nic (ten TH som dal preto, ze tam je daka detska oslava ci co...)