to spiewa taqy co ma dlhsie cierne wlasy taq na strapato urobene a namalowany je ma cierne oci.....a w klipe to uz trosku starsia pesna ale este stale chodi.....tam je ako keby oslawa a su tam aj deti a su normalne a zrazu sa zmenia ..jedno diewcatko ma ako keby popraskanu kozu na twari...a chlapcek ma nejaqe diwne oci....
dakujem je to dost surne
Oomph! - Augen AuF
nabuduce ked budes davat nejaky popis tak prosim ta v slovencine, lebo sa to na<> cita
Zdravim.. nevedel by mi neitko poradit nazov pesnicky ktoru hraju vasto teraz v rusku na majstrovstvach... SLOV:RUSKO ju casto pustali cez prvu a druhu tretinu ... nieco ako rok, techno, trance.. fakt neviem.. asi taam nespievali
Ja nehľadám názov pesničky, ale skupiny. Konkrétne je to slovenská skupina, v ktorej spieva priateľ Zdeny Studenkovej. Spievajú bez doprovodu nástrojov....
zuzkazuzka napísal:Ja nehľadám názov pesničky, ale skupiny. Konkrétne je to slovenská skupina, v ktorej spieva priateľ Zdeny Studenkovej. Spievajú bez doprovodu nástrojov....
Potreboval by som nájsť názov pesničky ktorá je už dosť staršia ale dúfam že si niekto spomenie ...bol na ňu klip ..dvaja muži vylúpia banku a omylom vhodia peniaze do iného auta kde sú dve (pekné) ženy spievajú iba ony ...potom im uteču lupičov zatknú, ženy následne utekajú nejakou polopúštou pravdepodobne na čiernom mustangu a naháňa ich polícia avšak tá havaruje a ony sú voľné ....
fakt lepší opis už asi nedám tak pls skúste zaspomínať celá pesnička je dosť rýchla nič pomalé.