Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Hmmm hladam nazov interpreta, a ked viete tak aj piesne, videl som video je to taka niaka diskotekova ci jak to nazvat hudba, je tam jedna spevacka ci co to je co je iba v podprsenke, stale tam spieva Im In Love plus mozno aj nieco ine, stale tam je scena iba pred zrkadlom, alebo pred vanou, a obcas je niekde v pozadi chlap v obleku a kravate..
Meno sa zacinalo na Fa, neviem ale F bolo na zaciatku urcite..
Meno sa zacinalo na Fa, neviem ale F bolo na zaciatku urcite..
...
prosim nazov tejto pesnicky , budem rad ...
skusal som to postahovat pod tym nazvom no nic mi to nenaslo , neviete pomoct ,??
skusal som to postahovat pod tym nazvom no nic mi to nenaslo , neviete pomoct ,??
popripade si stiahni najnovsiu verziu VDownloader-a a v nom mas aj priamu konverziu videa do mp3..ale je pravda, ze ked spravis tu mp3 z toho videa tak vzdy bude mat dost nizku kvalitu, ale to nie je chyba programu...
-
mirecgametel
Amateur
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Lil Jon - Stop Fuckin wit me to asi nebude?
//Ja zhanam jednu pesnicku ktora hrala vo filme Annapolis a pritom ako trenovali ako to islo islo a potom tam asi 2 sekundy bol zaber ako bezia po skvare a ako sa ten cierny nanich pozera neviete niekto ako sa vola ta pesnicka? na nete som nasiel nieco takze sa to vola Brigade Training...dam K+ ak to niekto najde
dakujem all!
//Ja zhanam jednu pesnicku ktora hrala vo filme Annapolis a pritom ako trenovali ako to islo islo a potom tam asi 2 sekundy bol zaber ako bezia po skvare a ako sa ten cierny nanich pozera neviete niekto ako sa vola ta pesnicka? na nete som nasiel nieco takze sa to vola Brigade Training...dam K+ ak to niekto najde
hladam pesničku s prveho videa to alalallong http://www.khebikes.com/cms/index.php?o ... &Itemid=38
heh ... podmaz urcite nie je od mariah carey, ona ho len pouzila a to v najznamejsej pesnicke k tomu filmu - loverboy:2Pacaveli napísal:tento podmaz, zevraj je od mariah carey, podmaz z tohto songu:
bol zevraj aj vo filme Glitter...
chcel by som len link na youtube, kde je ten song od nej s tym podmazom... dik.
inac original je od cameo - candy: