Zdravim.. moc by som chcel vediet nazov jednej songy.. Ak bol niekto na mightysounds feste... Hrala tam kapela "The Basement Brothers feat. The Kitchenettes" ..alebo len the Kitchenettes... hned na zaciatku si ta spevacka skusala dale songy kratke do mikrofonu.. a to bola jedna z nich, co chcem vediet nazov nej.. neviem, ako to opisat.. Je to asi soul pesnicka..mozno stara.. Je dost pomala.. spieva tam krasny hlas..proste, zaspieva vetu.. a potom zaspieva bam bam... zase veta.. a zase bam bam... lalalalallalala... bam bam.. lalalalalallala..bam bam... lalallalala..bam bam... Neviem, ako to inak opisat... moc by som bol rad, ak by ste to niekto poznal.. dakujem krasne..
ahojte zhanam nazov pesnikcy spieva ju jeden chlap ktory na zaciatku pride na peknom ciernom aute potom on vystupi je cely v obleku a potom to tak vyzera ze ten isty chlap vychadza aj z kufra a roznych casti auta a potom ho nasleduju. Nevie niekto?
toto je remix z jedneho game videa ale ten hlavny song co je v popredi by mal byt znamejsi. ten hladam. byva sem tam v uputavkach na filmy a serialy....
viem ze mi asi nepomozete ale keby nahodou tak na radiu Expres teraz byva taka ukazka ze hrame iba hity a pustia tam vyseky zo 3-4 pesniciek no a prvy alebo ten druhy vysek ja taka dobra pesnicka....mi to pripada ak taka romska take zvlastny jazyk nie je to anglictina...tak keby ste niekto vedeli co je to za pesnicku tak pls hodte sem nazov, ja sa to pokusim nahrat a potom to sem dam...