som minule pocul v nemenovanom nakupnom peknu piesen, nevem ako sa vola pekny sladak, len viem ze zacina sa piesen: turn around....a dalej nevem prosim pomozte ak niekto vie
segedin napísal:som minule pocul v nemenovanom nakupnom peknu piesen, nevem ako sa vola pekny sladak, len viem ze zacina sa piesen: turn around....a dalej nevem prosim pomozte ak niekto vie
nemoze to byt nahodou Jan Wayne -Total Eclipse Of The Heart, ma vela verzii, tak som si nie uplne isty.
segedin napísal:som minule pocul v nemenovanom nakupnom peknu piesen, nevem ako sa vola pekny sladak, len viem ze zacina sa piesen: turn around....a dalej nevem prosim pomozte ak niekto vie
ludkovia ako sa vola ta pesnicka co teraz chodi v reklame ORANGE toto co idu taki 3ja chlapci v zime a potom sa k nim pripajaju dalsi rozsvieti sa stromcek ....
snad viete co myslim
mam pocit ze je to z filmu tri orisky pre popolusku ale nesom si isty
no ja by som poprosil o nazov pesnicky z reklamy co bezi uz dlhsie na markize na serial "Odlozeny pripad". Pripomina mi to Fatboy Slim-a alebo taku nejaku skupinu. Je to take pomale. Neviete niekto?
\\edit: ikeacik diiiiky ti. to som hladal uz dost dlho (karma+)
a nevies/neviete druhu pesnicku z toho serialu? spieva sa tam nieco ze: "haleluja"? tiez je to take pomale ako toto. Byva to samizda pri konci asi kazdej 4-tej casti.
Ja chcem vediet ako sa vola ta pesnicka ktora ide v programe Hviezdy na lade ked tam na lad vykorculuju vseci sutaziaci. (znie to tak trochu ako Rhapsody)