predali mi iphone..
predali mi iphone..
ahojte jeden chlapec ma zastavil na ulici vipadal jak fetak alebo do ze ci nechem iphone za 1200sk tak mi ho dal, dal som mu 1000sk dosiel som domov, bol vipaty .. a teraz neviem co mam robit.. kamarat mi povedal ze tam treba volaky kod zadavat ked zapinam mobil alebo tak .. a kazda krabica od iphonu ma iny tak neviem co mam robit
iphone
veď to, on bol dokonca naje*any.. ze ho nasiel.. neviem nezapinal som ho.. traba nabiť že.. ale tak ze ci nevihodi volaky kod.. sa pytam ci neviete
//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2008, 15:46 )
veď to, on bol dokonca naje*any.. ze ho nasiel.. neviem nezapinal som ho.. traba nabiť že.. ale tak ze ci nevihodi volaky kod.. sa pytam ci neviete
//autoeditácia príspevku ( 27 Nov 2008, 15:46 )
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
no v prvom rade sa pozri ci je tam simka daka..... ak hej tak ju zlom a zahod.... a s fonom by som zasiel niekam do nejakeho maleho obchodiku so servisom telefonov a nech sa ti an to pozre povedz ze si ho nasiel v takych obchodikoch to chapu a hned sa ti an to pozre popripade si ho hned daj aj odblokovat, prepalit software a mas pokoj