predvolba 0906
-
Robinho1290
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
predvolba 0906
Zdravim.... dnes sa mi pokusalo dovolat telefonne cislo s predvolbou O9O6 XXX XXX....ked som sa pokusal dovolat naspat tak sa uz nedalo...neveite nahodou niekto kto pouziva takuto predvolbu? dakujem za komentare 
-
Janio
Zablokovaný
Re: predvolba 0906
Téma o číslach tu už je, používaj hľadať...
A po ďalšie čo asi čakáš, že sme nejaké zlaté stránky ? Mal si zdvihnúť poprípade počkaj, pokiaľ nezavolá zase...
Nie je to viac menej jedno ? Mne koľko čísel zavolá a teraz mám pre každé zakladať tému ? 
A po ďalšie čo asi čakáš, že sme nejaké zlaté stránky ? Mal si zdvihnúť poprípade počkaj, pokiaľ nezavolá zase...
-
Robinho1290
Medium Expert
ja som len chcel vediet ci naaahodou niekomu nevolalo taketo cislo uz....ci som nahodou nevyhral loto...a som to prepasol lebo som nestihol zdvihnut...a uz asi nezavola lebo keby to bolo normalne cislo tak sa asi da dovolat spat...ale diky za spolupracu
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
napises 0906 XXX XXX a chces vediet ci niekomu toto cislo nevolalo ???
-
Robinho1290
Medium Expert
no preeeesne to som chcel vedeit ze komu patri tato predvolba...diky bronaa:D som vedel ze sa tu najde aspon jeden clovek co mu uz volalo taketo cislo:DDD ja som len nechapal preco som sa nemohol dovolat spat...asi som vyhral novu kiu sportage:D
cislo moze byt prenesene hod ho do googla ci ti nieco nenajde