PREHRIATIE ADAPTERA (transformatora)

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

PREHRIATIE ADAPTERA (transformatora)

Príspevok od používateľa slay »

zdravim vospolok.. stala sa mi taka vec.. lezim si na posteli na intaku a surfujem.. zrazu zacne robit notebook pi*ov***.. raz nabehuje adapter mod raz bateria.. a takto rychlo za sebou.. rychlo som vytiahol adapter z NB aby som zistil ci je chyba v nom , v nb alebo v zasuvke (ktore su tu v hroznom stave)... prestalo to.. pfff.. myslel som ze je to zasuvka.. zapojil som to zase... a o 5 min.. sa to cele zopakovalo... potom som si ja debil vsimol ze adapter chudak je po perinou.. aaaaaaaa.. dpc dpc dpc.. pff.. hned som ho vybral a porozpajal.. a nechavam ho vychladnut...

pointa.. otazka znie... moze sa adapter trvalo takymto niecim poskodit? stalo sa to uz niekomu z vas? myslim ze inak mi teraz funguje dobre.. ale predsa som dost neisty...

nemam tu manual k nb.. ani nic.. a neviem co by som mal v takom pripade robit.. ked sa pokazi.. tak asi novy adapter.. ale ani nevim odkial.. :? a kolko taky stoji .. kruci..
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: PREHRIATIE ADAPTERA (transformatora)

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

slay napísal:pointa.. otazka znie... moze sa adapter trvalo takymto niecim poskodit? stalo sa to uz niekomu z vas? myslim ze inak mi teraz funguje dobre.. ale predsa som dost neisty...
Samozrejme, že sa môže poškodiť. Je to len hlúpy impulzný zdroj s nejakými ochranými obvodmi, ale stále je to hlúpy impulzák.
Dž.e.f.o
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dž.e.f.o »

novy sa da zohnat lahko.. napr. z e-obchodu, a ceny nie su az take zavratne. zalezi to od konkretneho typu, ale myslim ze tak okolo 1500-2000 Sk.
Napísať odpoveď