Preinstal Win 7

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mike1332
Expert
Expert

Preinstal Win 7

Príspevok od používateľa mike1332 »

Cavte chcel som preinstalovat win na notebooku len takto ja som ho kupoval v Nayi proste ja som k nemu CD nedostal ten tipo mi povedal ze win je na
Hardisku! na zaciatku vzdy ked zapnem Notebook tak mi vyhodi taku tabulku Back Up Recovery ja som to dal napalit na 5 dvd diskov mi to
urobilo myslel som si to ze je to windows ale nejde mi to otvorit ako mam postupovat pre preinstalovani ?mam stiahnut novy win z netu? o zalohovanie mi nejde potrebujem ho proste len preinstalovat
j@ro
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Preinstal Win 7

Príspevok od používateľa j@ro »

Nainstaluj si win nanovo a pouzi svoj kluc na aktivaciu. (Warez sa tu neriesi, takze ohladne stahovania opatrne.) Microsoft ponuka (neviem ci este stale) aj bezplatne stiahnutie po registracii, takze asi to si myslel.

Tieto "recovery blbosti" mozes zahodit. Obsahuju bud obraz systemovej particie alebo customizovany win.
Ja som mal pri svojom notebooku tiez recovery dvd, na ktorom bol HP-ckove XP (XP znicene HP-ckom). Dvd bolo bootovatelne a instalacia prebiehala podobne ako pri klasickom XP-cku, v instalacke boli zahrnute vsetky potrebne ovladace a kompletne softverove vybavenie.
Mne to nevyhovovalo, takze som recovery DVD vyuzil vtedy prvykrat a naposledy.
Napísať odpoveď