Preinštalácia Windows XP
Preinštalácia Windows XP
Ako mám preinštalovat XPčko ? Najskôr teda ako ho mám odinštalovať ? čo mám stlačit ?:D ešte som to nerobil.. 
restartuj komp, a ked sa ti bude znova zapinat tak stlacaj delete jak divy... otvoris tym Bios setup, tam by malo byt nieco ako Boot priority setup a na 1st boot device nastavis CDROM...
inac tu je aj nejaky navod
http://www.hiren.info/pages/bios-boot-cdrom
a tu
http://www.hojko.com/post833860.html?highlight=#833860

inac tu je aj nejaky navod
a tu
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tu mas navod
inak naozaj je to jednoduche pretoze ono sa ta pyta a ty len klikas.. a v podstate urobis len par klikov... len si nezmaz dolezitu particiu.. ked sa bude pytat kam nahodit XP tak si zvolis particiu.. potom ze ako ju formatnut.. tak si zvol tu spravnu
inak naozaj je to jednoduche pretoze ono sa ta pyta a ty len klikas.. a v podstate urobis len par klikov... len si nezmaz dolezitu particiu.. ked sa bude pytat kam nahodit XP tak si zvolis particiu.. potom ze ako ju formatnut.. tak si zvol tu spravnu
-
cORP.
Addict
podla mna pre teba najjednoduchsie naucit sa to bude tak ze si zavolas nejakeho kamarata co s tym uz ma skusenost a vsetko dopodrobna pozres cely postup a to by ti malo do buducna stacit samozrejme mozes aj sam ale tak ktovie co sa stane a ty nebudes vediet reagovat predpokladam ked sa pytas otazkou co treba stlacit tak asi nemas moc ani info co je bios ze ? 
Re: Preinštalácia Windows XP
Kód: Vybrať všetko
http://support.microsoft.com/kb/315341/skKód: Vybrať všetko
http://preinstalacepc.ic.cz/Re: Preinštalácia Windows XP
myslím, že po dvoch rokoch to už chalan zvládne ľavou zadnou... čiže veľmi aktuálny príspevok...
Ahojte, novy rok, novy nevedomy 
Mam boot CD Win XP, mam nastavenu prioritu bootovania na mechaniku. Ked spustim PC s boot CD v mchanike, zacne sa mi spustat bootovanie z CD. Problem je vsak v nasledovnej hlaske: "Bootovanie spustite stlacenim akejkolvek klavesy." Ja stlacam klavesy ako blazon, avsak klavesnica akoby nebola pripojena, nereaguje. Asi po 5 sekundach rezim zmizne a zacina sa nacitavat povodny Windows, ktory by som tak rad zmazal.
Neviete mi poradit, kde by mohol byt problem? Klavesnica mi napriklad odmieta reagovat aj ked spustim Recovery mod stlacenim klavesy F12. V menu sa nemozem hybat.
Mam boot CD Win XP, mam nastavenu prioritu bootovania na mechaniku. Ked spustim PC s boot CD v mchanike, zacne sa mi spustat bootovanie z CD. Problem je vsak v nasledovnej hlaske: "Bootovanie spustite stlacenim akejkolvek klavesy." Ja stlacam klavesy ako blazon, avsak klavesnica akoby nebola pripojena, nereaguje. Asi po 5 sekundach rezim zmizne a zacina sa nacitavat povodny Windows, ktory by som tak rad zmazal.
Neviete mi poradit, kde by mohol byt problem? Klavesnica mi napriklad odmieta reagovat aj ked spustim Recovery mod stlacenim klavesy F12. V menu sa nemozem hybat.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
zapoj PS/2 klávesnicu.
dá sa preinstalovat windows bez cd? mam netbook a tam neni cederomka.ako to preinstalujem?
-
hojko
Site Admin
schoke: Spravis si bootovacie USB, je tu niekolko tem o tom ako to spravit alebo staci pouzit Google a najdes programy a aj navody k tomu.
dik moc 
na XP mam najradšej že s tym zabijem cely deň a to mam 250gb hdd
Definicia je že to robi strašne dlho
Definicia je že to robi strašne dlho
-
cORP.
Addict
tvoj prispevok sa neda rozlustit ,mozes to prosim ta prelozit ? dakujemjapaja napísal:na XP mam najrasej ze s tym zabijem cely den a to mam 250gb hdd