Ahojte, mám problém s telefónom Huawei Sonic - po zapnutí telefónu naskočí logo Huawei a zamrzne, ďalej proste nič.
Čo predchádzalo problému: normálne fungoval, pozerám si fotky, zrazu sa vypol a nešiel zapnúť. Po vybraní batérie naskočilo logo, zamrzlo. Jediný krát sa mi podarilo už ani neviem ako dostať až do menu kde znovu zamrzol.
V tomto stave je už dva roky, neriešil som to a kúpil som iné telefóny ale teraz ho akurát potrebujem preto hľadám niekoho kto by mi to (samozrejme za finančnú alebo tekutú odmenu) nejako opravil. Čítal som na anglických fórach že by malo stačiť preinštalovať softvér (očividne som nebol jediný čo sa mu toto stalo).
Preinštalovanie softvéru Huawei Sonic
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Preinštalovanie softvéru Huawei Sonic
vytiahni z neho na pol minutu baterku, vloz ju spat a drz spolu VOLUME UP + POWER az kym ti nenabehne recovery menu. Najdi tam nieco ako restore do defaultnych nastaveni a potvrd to. Malo by to pomoct, ak nie, tak bude treba skusit nahrat novu rom, nic zlozite.
-
L.E.n
Light Star
Hej presne toto som si vygooglil, nič to nespravilo. Skúšal som aj iné kombinácie čo som našiel, nikdy telefón nereagoval. Ale dík.
-
kukiak
Addict
Vybral si aj tu baterku predtym? Skusal si to drzat aj 20s+ ?.. Nejde ani volume down+power cize fastboot? Ale skus to drzat fakt dlho.
-
L.E.n
Light Star
Hej skúšal som asi naozaj všetko. Bol som zúfalý, telefón za 100 eur po dvoch týždňoch takto kaput, boli to smutné časy 
Ale nie, nefungovalo nič.
Ale nie, nefungovalo nič.