Preklad webu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
TomTom29
Amateur
Amateur

Preklad webu

Príspevok od používateľa TomTom29 »

Zdravím,

chcel by som sa spýtať či niekto nemá skúsenosť s nejakou prekladateľskou agentúrou...alebo teda, prekladateľmi. Tvorím weby a rád by som možno dohodol aj dlhodobejšiu spoluprácu. Niekto kto má skúsenosti a zároveň nieje pridrahý.

Viem po anglicky, no nemám na to nervy a rád by som to outsourcoval a s prirážkou miernou mal ako produkt / službu... :smt059

Ak niekto teda pozná a má skúsenosť, dajte vedieť, lebo keď dám do googlu "prekladateľ" tak to vyľuje fakt veľa http://lmgtfy.com/?q=prekladate%C4%BE+bratislava :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Preklad webu

Príspevok od používateľa Michaelo »

TomTom29
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa TomTom29 »

Sranda, :shock: s takýmto niečím som sa ešte nestretol. Máš skúsenosti? Ešte ma v spojitosti s týmto napadlo "jaspravím" web...

Kamarátka mi odporučila prekladateľov z A.B.I.E.S, vraj okrem úradných prekladov robia aj všeliake maličké prekladateľké práce. Jasné, podobne na tom je aj Lexman ale oni sú vraj drahší... :nono:
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Oba som viac krat pouzil, ale nie ako ten pre koho bolo prekladane ale ako prekladatel.
Na CrowdIn som pomahal prekladat Turn off the lights anda OneSkyApp pomaham s prekladom EMBY (Media browser Server).
Napísať odpoveď