prelomenie WEP s backtrackom3

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

No to urcite nie kedze nieje tam ziadny client, bud si vyskusas tu druhu moznost alebo pockas kym sa niekto pripoji na tu siet a rychlo zacnes konat...

:)
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Lenze nerozumiem tomu, kedze niekto ma doma siet a ked sa na nu pripojim , v podstate to by malo byt take iste akoby tam bol niekto napojeny? ci nie ? a ako zistim ked sa niekto na siet pripoji ? aby som mal v tom aspon trosku jasno
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

Kód: Vybrať všetko

CH  9 ][ Elapsed: 8 mins ][ 2007-03-21 19:25

BSSID              PWR RXQ  Beacons    #Data, #/s  CH  MB  ENC  CIPHER AUTH ESSID

00:14:6C:7E:40:80   42 100     5240   178307  338   9  54  WEP  WEP         teddy                           

BSSID              STATION            PWR  Lost  Packets  Probes                                             

00:14:6C:7E:40:80  00:0F:B5:88:AC:82   42     0   183782  
toto znamená že je tam niekto pripojený to pod tým BSSID a STATION v tomto prípade je to toto

Kód: Vybrať všetko

BSSID              STATION            PWR  Lost  Packets  Probes                                             

00:14:6C:7E:40:80  00:0F:B5:88:AC:82   42     0   183782  
tam aj vidíš MAC clienta je 00:0F:B5:88:AC:82
toho clienta musíš v treťom kroku deautentifikovať

//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 23:01 )
a cesta k súboru je keď dáš domovský priečinok home tak tam bude súbor jednoducho napíš prikaz sudo aircrack....... a cestu dáš tak že chytíš súbor outpud.cab a prenesieš ho do terminálového okna :wink:
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ok diky cudoval som sa ze ja som pod station nemal nic napisane tak ako ty v navode. zajtra skusim zase kus pocrackovat , diky zatial za pomoc :)

//autoeditácia príspevku ( 19 Nov 2009, 13:36 )
Andrew007 napísal:Ak dobre vidim tak ty tam nemas ziadneho klienta, su dva sposoby wep hackov, ked je tam klient (tak pakety nabehnu za par minut), druha moznots pouzit dlhsiu cestu bez klienta...takto ti len bude chciet zachytavat pakety ale nieje tam dalsi komp, ktory by komunikoval s routrom a tym padom nic nevysiela, nezachyti..a ten ten druhy sposob, snad pochopis tu na videjku kam nepotrebujes klienta..keby nieco tak napis mi..

No sksual som to podla toho videa ale len v ubuntu kedze BT mi blbne, na videu ako zacina od 3:18 z tohto kroku sa neviem pohnut alebo mi pise ze AP je na chaneli 2 a mon0 je na chaneli 11.. takze som na mrtvom bode :/ nikto nic nevie co a jak ?

//autoeditácia príspevku ( 19 Nov 2009, 13:57 )
vacsinou toto pise
Prílohy
Screenshot.png
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

keď zadávaš airmon-ng start wlan0 pridaj tam aj -c 6 to by malo nastaviť na kanál 6
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

skusal som, nejde to teraz mam napriklad AP ch 2 ale wlan0 je na chaneli 1 :/
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

btw prečo máš v tom príkaze mon2 skus dat príkaz airmon-ng stop mon2 mon1 a potom mon0 a znova zapni na kanáli aký potrebuješ
počkaj hodím sa na ubuntu a pripojím sa na icq
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lebo som robil viac veci naraz uz fungujem len an mon0 , momentalne pisem z windowsu a musim ist prec takez budem tu asi niekedy vecer daj mi icq hodim si ta do CL a potom ak tu budes tak mi poradis :)
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

systém -> domovský priečinok tam sa ukladá súbor output.cab
IV=Data v airdumpe
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

IMI napísal:skusal som, nejde to teraz mam napriklad AP ch 2 ale wlan0 je na chaneli 1 :/
Viackrat zasebou stlac ten prikaz (ak nereaguje ctrl+c ) a uvidis ze sa ptom hodi na ten isty channel..

IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Zajtra to vyskusam, ale ja som to skusal a bohuzial neslo to, hadzalo vselijake chanely ale ten kde je AP takze 2ka tak nie :)
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

zdravím teraz mám na vás prosbu chcel by som nejaký wordlist ale so slovenskými slovami resp aký používate chcem skúsiť airolib-ng na vytvorenie databázy spolu s SSID AP-čka len na skúšku ako to funguje ale chcem k tomu aj nejaký poriadny wordlist (ja by som aj niečo našiel ale problém je v tom že sa tam nachádzajú slová od 3 znakov čo je podľa mňa zbytočné keďže WPA heslo je min 8 znakov :? )

//autoeditácia príspevku ( 17 Dec 2009, 21:21 )
IMI napísal:Zajtra to vyskusam, ale ja som to skusal a bohuzial neslo to, hadzalo vselijake chanely ale ten kde je AP takze 2ka tak nie :)
neskoro ale predsa
chyba je v tom že si asi (možno nechcene) pripojený/pripájaš sa na nejakú wi-fi ktorá je na nesprávnom kanály keď toto robíš nesmieš byť pripojený na inú sieť
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ok ja tei veci poskusam ked si na win7 hodim potom aj linux, ale neviem kedy to bude ekdze som lenivy :D
matko24
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matko24 »

zdravim, nedávno som po poriadne dlhom čase stiahol Backtrack 4 a mám jednu trápnu otázku, keď nabootuje CD, vypíše niečo a neviem čo ďalej, čo mám zadať... viem že v starej trojke beta sami zdá že som musel zadať startx pre start a potom root toor ale tera tam nemám nič na výber, tak neviem čo to
dík
3PO
Medium Professional
Medium Professional

co

Príspevok od používateľa 3PO »

co tam pise? startx by malo na nastartovanie x servera stacit
half-life2
Novice
Novice

Re: prelomenie WEP s backtrackom3

Príspevok od používateľa half-life2 »

zdravim vas mam tuto wifinku http://www.azurewave.com/product_AW-GA800BT_1.asp da sa to s nou ? lebo podla navodu na prvej strane som to trosku nepochopil

//autoeditácia príspevku (21 Feb 2010, 17:51)
dakujem moc za vrucnu pomoc :) :?
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ok tak aby dotyčný nenadával. Áno dá sa to s ňou len treba skúsiť.
half-life2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa half-life2 »

dakujem velmi pekne a najde sa niekto kto by mi to trosku vysvetlil ako robit v tom programceku a ako to cele ovladat lebo tak trosku som na to neprisiel skusal som aj airopeek ale tam trebalo nejaky driver doinstalovat ktory som nenasiel . pomoze niekto ?
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Chcem sa spýtať jednu vec. Skúšam crackovanie wifi ( WEP ) cez aircrack a Ubuntu. Vzdy sa dostanem k utocnemu prikazu., potom cita packety. ( Read XXXXX packets - GOT 0 ARP request..... )

Packety číta, ale žiadne ARPčka nemôžem odchytiť. Je to tak už druhý deň, dokonca, keď skúšam cracknúť svoju wifi na ktorú je napojená mama a napríklad aj sťahuje, tak tie ARP nemôžem dostať
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

musíš klienta deautentifikovať
proste on sa ako keby odpojí a automaticky (väčšinou je to tak nastavené) ho pripojí naspäť a pri pripájaní posiela packet (ARP) a ten ak odchytíš už to pôjde
Napísať odpoveď