prepalenie software
-
Andreso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Niekto, kto nevie rozdiel medzi prepalením a flashnutím predsa nebude tunnovať telefón. Radšej to sprav cez SEUS, máš to najistejšie a nič sa pri tom nestane.
Ja mám v k610i CID53 a v pohode tunnujem cez FAR. A po práci vo FAR by som sa k tým hrozným flashovačom nevrátil, pretože sú pekne nestabilné.
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
Deafboy
Darca
bez urážky
Bez urážky, ale neviem či dotyčný bude schopný flashnúť si telefón, keď nepochopil návod na se-tuning. Predsalen na prvý pohľad sa to zdá zložité a zdĺhavé. No na druhej strane neviem či hrozí nejaké extra riziko ak človek ide podľa návodu. (A to som už do MAIN-u naflashoval omylom iné veci)
-
matkoo9894
Novice
helfnite mi
ahojte minule som na youtube videl video ako si jeden na se k610i zmenil menu ikony a take veci aja by som to chcel tiez neporadil by mi niekto ze ako??budem vam vdacny
www.se-tuning.cz
tam nájdeš všetko. najskôr si čítaj, potom sa pýtaj. inak ťa odtiaľ rýchlo pošlú kade ľahšie
ten link na to forúm už je ti viackrát, takže to s tým čítaním ber vážne
tam nájdeš všetko. najskôr si čítaj, potom sa pýtaj. inak ťa odtiaľ rýchlo pošlú kade ľahšie
ten link na to forúm už je ti viackrát, takže to s tým čítaním ber vážne
-
matkoo9894
Novice
ja mam precitane obe strany aj tu stranku se-tuning.cz mam tiez uz prestudovanu ale tam som pisal no nikto mi neodpisuje tak som sa nato vysral s prepacenim a preto pisem tu tam na tej stranke som nasiel navod ale co mi je z neho ked neviem aky program nato potrebujem a s tim by som chcel helfnut chapes ma??
docital som sa tam ze musim mat iba nejaki CID52 ci 51 uz neviem ale neviem kde si mam zistit aky CID mam
docital som sa tam ze musim mat iba nejaki CID52 ci 51 uz neviem ale neviem kde si mam zistit aky CID mam
3s hladania ....
http://www.hojko.com/zistenie-cid-t87057.html
http://www.hojko.com/zistenie-cid-t87057.html
práve si ma uistil, že si skoro nič neprečítal. keby si si to poctivo naštudoval, tak to máš už flashnuté. než som ja začal s tuningom, tak som na tom fore strávil asi týždeň času a poznal som to odhora pospodok... študujmatkoo9894 napísal:ja mam precitane obe strany aj tu stranku se-tuning.cz mam tiez uz prestudovanu ale tam som pisal no nikto mi neodpisuje tak som sa nato vysral s prepacenim a preto pisem tu tam na tej stranke som nasiel navod ale co mi je z neho ked neviem aky program nato potrebujem a s tim by som chcel helfnut chapes ma??
-
bb5unlock
Light Professional
mas to takze, ale presne ako ti uz viacery poradili na setunning.cz je to popisane dost presne, vratane vsetkych programov ktore k tomu potrebujesmatkoo9894 napísal:ja mam precitane obe strany aj tu stranku se-tuning.cz mam tiez uz prestudovanu ale tam som pisal no nikto mi neodpisuje tak som sa nato vysral s prepacenim a preto pisem tu tam na tej stranke som nasiel navod ale co mi je z neho ked neviem aky program nato potrebujem a s tim by som chcel helfnut chapes ma??
nikto ta tu za rucicku vodit nebude, a pokial to nedokazes spravit podla navodou, tak byt tebou to radsej ani neskusam
PS: inak este mas moznost navstivit nablizsi mobilshop v tvojom meste a nechat si to spravit tam za par euro
-
Deafboy
Darca
Re: prepalenie software
Ak by si si naozaj precital tie navody, tak zistis ako skontrolujes CID. Stiahnes si XS++ alebo SE Tool, pichnes kabel do telefonu, pripojis telefon v tom prislusnom programe (XS/SETool) a citas co ti pise v logu.
Ja ked som zacinal s tuningom SE, nevedel som absolutne nic. Po podrobnom prestudovani se-tuning fora (mozno sa tam veci hladaju tazsie, ale vsetko je tam) som sa dostal od prepalenia FW, cez patche az po elfy.
A tu je vysledok (k530@w660):
Ja ked som zacinal s tuningom SE, nevedel som absolutne nic. Po podrobnom prestudovani se-tuning fora (mozno sa tam veci hladaju tazsie, ale vsetko je tam) som sa dostal od prepalenia FW, cez patche az po elfy.
A tu je vysledok (k530@w660):
- Prílohy
-
- scr15-24-33.png (29.77 KiB) 1281 zobrazení
-
- scr21-54-09.PNG (40.54 KiB) 1281 zobrazení
dobri den chcel bi som prepalit software na sony ericssone k550 ale neviem ako prosim moze mi niekdi poradit dakujem
prečítaj si túto tému a douč sa slovenčinu
//
//