Prepojenie 5.1 repro s TV
Prepojenie 5.1 repro s TV
Vedel by mi prosím niekto pomôcť s prepojením 5.1 GENIUS reprakmi s TV, ktorá má len 3,5mm výstup? Bola to rýchla kúpa a neuvedomil som si, že ta tv (SENCOR SLE 40F56M4) ma výstup len na 3,5mm jack. Hľadal som nejake redukcie, ale nič som nenašiel. Skúšal som to prepojiť aj cez externú zvukovku CREATIVE X-Fi, ale ta sa ani nezapla. Teraz momentalne fungujú len Ľ a P reprák a je jedno či ostatné zapojím do OUTPUT. Veľmi sa v tom nevyznám, tak ak by niekto vedel poradiť, tak by som bol rád.
Re: Prepojenie 5.1 repro s TV
3,5mm jack je stereo, takze ak ti hra len P a L kanal, je to spravne
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Určite sa to dá. Kamoš má svoje 5.1 napojené taktiež len cez 1x 3,5 jack.
noze, pouc ma akocez 1x 3,5 jack
-
Ryan Giggs
VIP
A aky iny analogovy vystup by si od televizora chcel? Hadam nie 5.1 analog?!Fidelcs napísal:Vedel by mi prosím niekto pomôcť s prepojením 5.1 GENIUS reprakmi s TV, ktorá má len 3,5mm výstup? Bola to rýchla kúpa a neuvedomil som si, že ta tv (SENCOR SLE 40F56M4) ma výstup len na 3,5mm jack.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Nejak cez cinche. Nehovorím že ten zvuk je plnohodnotný 5.1 priestorový zvuk. Ale funguje to dvom známym.
musis konkretizovat, lebo cez 1x 3,5 jack naozaj 6 kanalov nepretlacis
Netuším, aký iný výstup by som chcel, lebo sa do toho nevyznám. Chcem požiadať o radu, ako to rozbehať, ak je to možné. Keď tak, aké káble a redukcie.
-
Ryan Giggs
VIP
Mas to prepojene dobre. Ziadna ina moznost nie je. Len to pripojit takto stereo a nastavit repro (ak sa da) aby hralo zo vsetkych repro. Nebude to ale 5.1 zvuk, iba stereo ktore hra zo vsetkych repro. A to ti je neviem naco.