Presmerovanie na google
Presmerovanie na google
Zdravim. Kamaratka ma problem. Vzdy ked zada adresu facebooku presmeruje ju to na google. Vo vsetkych prehliadacoch. Neviete niekto co moze byt zle ?
Re: Presmerovanie na google
tieto presmerovania robi vacsinou umyselne spravca siete
predpokladam ze chce na facebook chodit tam kde to ma zakazane
(skola, zamestnanie...)
nech skusi do adresneho riadku v prehliadaci vpisat namiesto jeho ip co je
vacsinou taketo riesenie pomoze ale nie vzdy
pripadne sa to da obist vytvorenim tunela co je trocha zlozitejsie ale este som sa nestretol s tym ze by vytvorenie tunela nepomohlo
dalsie co ma teraz napadlo akurat je pouzitie proxy ale pri facebooku s osobnymi informaciami by som to neriskoval
predpokladam ze chce na facebook chodit tam kde to ma zakazane
nech skusi do adresneho riadku v prehliadaci vpisat namiesto
Kód: Vybrať všetko
facebook.comKód: Vybrať všetko
69.63.189.16pripadne sa to da obist vytvorenim tunela co je trocha zlozitejsie ale este som sa nestretol s tym ze by vytvorenie tunela nepomohlo
dalsie co ma teraz napadlo akurat je pouzitie proxy ale pri facebooku s osobnymi informaciami by som to neriskoval
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
súbor hosts alebo nejaká rodičovská ochrana 
no neviem ktory rodic vie v dnesnej dobe menit zaznamy v hosts alebo menit nastavenia dnssúbor hosts alebo nejaká rodičovská ochrana
pouziva to v praci, ide to na striedacku, raz ano, raz nie ... takze spravcu siete by som vylucil, tiez ma to napadlo ... mozno nekay vir, alebo ... ja fakt neviem
nech to skusi cez tu ip adresu to by malo ist vzdy pripadne nech si zmeni dns server na nejaky free verejny napr google (8.8.8.8 alebo 8.8.4.4) alebo open dns (208.67.222.222 alebo 208.67.220.220)
a vir nezvykne presmerovavat na stranky googlu ale na nejake nemecke pripadne ruske zoznamky
a vir nezvykne presmerovavat na stranky googlu ale na nejake nemecke pripadne ruske zoznamky
adresu skusala ... neslo, vir nezvykne, ale mam p[ocit ze o niecom takom som prave cital ... fakt neviem
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak to ma zakázané , kdesi na Proxy - servry , ak to pred tým nešlo / išlo tak možno vystihla moment konfigurácie ....
Pokiaľ je to nejaká veľká firma , pochybujem že by to administrátor nemal neja poistené ...
Pokiaľ je to nejaká veľká firma , pochybujem že by to administrátor nemal neja poistené ...