Prestriekanie BMX
Prestriekanie BMX
cawte cel by som si prestriekat BMX.. ale newiem ako na to... hlavne by som cel nake webove stranky nakej lakovni v blizkosti Šaľe.( ak poznate) a na niake vystrahy ktore odporucate... na co si mam davat pozor a tak.. ide my hlavne o kvalitu cenu a sposob vybavenia:D
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
barvy.cz - Poradna napísal:Rám kola je potřebné dobře očistit, přebrousit ( poslední broušení za mokra jemným brusným papírem Waterproof č. 400 a případně jemnějším) a odmastit omytím saponátem. Na připravený, dokonale hladký suchý povrch je možné aplikovat vrcní email. Sprej je nutné nanášet v doporučené vzdálenosti (20-30cm), rovnoměrně v tenkých vrstvách tak, aby se email sléval, ale nestékal. Počet vrstev není nijak předepsaný, záleží na docíleném vzhledu, nástřik musí být kryvý, dobře slitý, lesklý.
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No kedze mas bike, tak nieje problem zajst do nejakych firiem, kde striekaju napr. auta a tak. Ja som kedysi tiez nasiel nahodne auto dielnu, kde mi ho kompletne opieskovali a nastriekali. Ta farba tam drzala velmi dobre, bolo to fakt dobre spravene.
Problem je v tom ci maju cas a hlavne na jednu kostru bicykla sa im neoplati objednavat farbu. Takze dohodnut sa je trosku problem.
Ale popytaj sa znamych, za to nic nedas aj ked si to obehnes.
Problem je v tom ci maju cas a hlavne na jednu kostru bicykla sa im neoplati objednavat farbu. Takze dohodnut sa je trosku problem.
Ale popytaj sa znamych, za to nic nedas aj ked si to obehnes.
Uz niekolkym znamim som pomahal s podobnym problemom. Jeden kamos zohnal staru BMX za 500Sk rozobral ju a dal ju opieskovat. Tak ju natrel zakladkou a potom zasiel do obchodu a kupil farbu v spreji. Presne si dal namiesat odtien aky chcel a myslim ze jeden sprej ho vysiel na 150Sk kupil pre istotu rovno dve. A ta BMX dodnes vyzera viac nez slusne.
Okrajovo spomeniem ze podobne obili kamosi aj horske bicykle, favorit, nejake vidlice a ine kovove sucasti bicykla.
Okrajovo spomeniem ze podobne obili kamosi aj horske bicykle, favorit, nejake vidlice a ine kovove sucasti bicykla.
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ked si kupis sprej v nejakej drogerii alebo v nejkom podobnom obchode, kde predavaju spreje, tak ta to vyjde lacnejsie...
Ale zase je tam nevyhoda, ze to nedrzi bohvie ako. Osobne som striekal BMX, tym sprejom, ale o rok to islo dole, aj som to odmasnil, vsetko.. Najlepsie kompresorom. Myslim, ze synteticka farba drzi lepsie, ako acetonova.
Ale zase je tam nevyhoda, ze to nedrzi bohvie ako. Osobne som striekal BMX, tym sprejom, ale o rok to islo dole, aj som to odmasnil, vsetko.. Najlepsie kompresorom. Myslim, ze synteticka farba drzi lepsie, ako acetonova.