Preventívna prehliadka

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
shanoy
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Preventívna prehliadka

Príspevok od používateľa shanoy »

Dorbý den.. chcel som sa spytat ci je povinne chodit na preventivne prehliadky k lekárovi.. diky
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: Preventívna prehliadka

Príspevok od používateľa Šu-Do »

shanoy napísal:Dorbý den.. chcel som sa spytat ci je povinne chodit na preventivne prehliadky k lekárovi.. diky
nie je...
plati to akurat u zubara... ale to len preto ze ked aspon raz do roka neprijdes tak potom ked ho navstivis s problemom sa nedoplatis :D
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Šu-Do napísal:nie je...
plati to akurat u zubara... ale to len preto ze ked aspon raz do roka neprijdes tak potom ked ho navstivis s problemom sa nedoplatis :D
ani toto pravda nie je. ak ho navstivis tak dalsi rok ti poistovna preplati tych par korun za osetrenie pripadneho kazu, avsak ma to hacik ze oni preplatia iba to uplne uplne najzakladnejsie osetrenie, ktore ti nikto neponukne, takze ziadne take, ze budes mat osetrenie zadarmo
vacsina ludi aj tak u zubnych lekarov plati plne sumy, resp spoluucast je velmi vysoka
takze u zubara je to jedno

povinne su tusim ockovania
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ja mam 14 rokov a prave tam mam ist, no mne sa tam akosi nece... Aj chytat cicku mi bude a to fakt nechcem :D .. to jej mam povedat ze nechcem aby mi to robila?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:ak ho navstivis tak dalsi rok ti poistovna preplati tych par korun za osetrenie pripadneho kazu, avsak ma to hacik ze oni preplatia iba to uplne uplne najzakladnejsie osetrenie, ktore ti nikto neponukne, takze ziadne take, ze budes mat osetrenie zadarmo
ja som to myslel takto.. nikde som nepisal ze to bude zadara :wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

shanoy napísal:ja mam 14 rokov a prave tam mam ist, no mne sa tam akosi nece... Aj chytat cicku mi bude a to fakt nechcem :D .. to jej mam povedat ze nechcem aby mi to robila?
môže sa stať, že niekedy neskôr budeš vďačný za to, že ti vajcia kontroluje.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

A si si isty ze ti bude chytat vtaka? Mas take torpedo, ze by ho/ju to mohlo ohrozit na zivote? Ako u nas tieto "kontroly" prebiehali stylom...

Lekar: "Vtaka mas?"
Ja: "Rano som mal..."
Lekar: "Vyborne"
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

tak mne vtaka kontrolovali ledatak na odvode :D .. doktorku moje malickosti nikdy nezaujimali :))

a keby aj - teraz uz na to hladim trosku z ineho uhla pohladu - je to jeho/jej napln prace, nebol by som zdaleka prvy a ani posledny komu by kontroloval/a genitalie. Alebo mas pocit ze ho mas nejak zle vyvinuty a hanbis sa zan? ;) .. nemaj strach ze by doktor o tvojom vtaku vypraval po okoli :D .. ale uznavam ze ked som bol este maly soplak, hanbil som sa vytiahnut ho z nohavic aj ked som sa isiel vycurat na skolskych WC :D .. jezis trapne :D
M0nd0
Expert
Expert

Príspevok od používateľa M0nd0 »

ti vole ja nechcem ist na prehliadku guly ti vole ved sa budem hambit do smrti :lol: ale k zubarovy tiež nechodim hubu mam skazenu jak rit a aj tak vypada zubarka mi pove "Za dva tyzdne si to prid dat skontrolovat" a už som tam nebol 2 roky :lol:
zdeno15
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa zdeno15 »

mi mame taku peknu doktorku ze na prehliadku chodim rad a ked sa opyta ze ci nemam nejake problemy tak jej poviem ze nie ale nech mi ho radsej pozrie... tie jej dobre dlane... normalne aj skusa ze ci mi ide pretiahnut predkozka celkom a to vypada ako keby mi zacala honit potom mi uz zacne trochu tvrdnut a urcite to urcite citi... takze na prehliadky chodim najradsej
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no pokial viem tak este na kozne su povinne prehliadky, ale iba v pripade niektorych ochoreni ako je lupienka (psoriaza) a taktiez sa nieco planovalo s ocnym ale ci to preslo, prejde netusim
M0nd0 ja byt tebou tak sa nechvalim 8)
M0nd0
Expert
Expert

Príspevok od používateľa M0nd0 »

ale ja sa rad pochvalim ja vam to aj odfotim ak chcete :lol: ale inac s tou doktorkou je to zaujimave... ale ja som ešte na takey prehliadke nebol takže neviem.... :lol:
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

KoCi napísal:Alebo mas pocit ze ho mas nejak zle vyvinuty a hanbis sa zan? ;)
nic take...len proste nechcem aby mi ho ohmatavala nejaka 45 rocna hnusoba :cry: je mi to dost neprijemne.. ... To je rpeventivka..normalne vsetko kontroluje zrak, chrbticu, vahu a tak dale...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

neboj kamo.. aj ja som to musel v tvojom veku podstupit.. :)
vsetko to bude okeej :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No neviem, ale mne ho do ruky doktorka chytila iba raz.. aj to bolo ešte v prvom stupni na základnej, keď mi nešlo pretiahnuť predkožku. Vtedy to ona zobrala do rúk a pretiahla. :cry: Odvtedy keď nejaká doktorka chcela (od odvodu však nikto nepýtal), tak sa len opýtala, maximálne sa pozrela, či si viem pretiahnuť predkožku. Nič sa nedotýkali. Dokonca raz ma osud zahnal na urológiu a ani samotný urológ nešahal, z čoho som mal najväčšie obavy. ;)

Inak teraz sa už na prehliadky chodí priamo ku doktorovi do ambulancie.. že? Za mojich čias doktori prichádzali raz za polrok do škôl a brávali celú triedu (najskôr dievčatá, potom chlapcov) do jednej špeciálnej miestnosti v škole a tam nám robili preventívky. A to bol len trapas ukazovať ho pred všetkými spolužiakmi. ;)

Na preventívnu prehliadku by si však v každom prípade mal ísť. Už záleží len na Tebe, či strpíš jej vyšetrenie, alebo nie. Skús jej povedať, že Ti to je nepríjemné. Ak je normálna, tak to bude akceptovať, resp. nájde iné riešenie, ak nie, stále máš šancu zmeniť obvodného lekára. ;)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

M0nd0 napísal:ti vole ja nechcem ist na prehliadku guly ti vole ved sa budem hambit do smrti :lol: ale k zubarovy tiež nechodim hubu mam skazenu jak rit a aj tak vypada zubarka mi pove "Za dva tyzdne si to prid dat skontrolovat" a už som tam nebol 2 roky :lol:
Chlapce dospej... :roll: Vyzera to, ze mas cca 10 +-1... O par rokov budes hovorit inak a budes na seba nadavat aky si bol debil :roll:
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

jaaaj,keby som ja mal take problemy. Sak ser na prehliadku, aspon sa ulejes zo skoly. Robis z toho tragediu. Aj keby sa ti pred lekarkou "postavil", maj to na haku. Sa hambis za cicinu? :lol:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Shanoy : ...ja mam 14 rokov ...
Šu-Do : ICQ (Age : 13)

Šu-Do : neboj kamo.. aj ja som to musel v tvojom veku podstupit..
:hmm:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

no ja som nedostal od dvanastich rokov a potom ked som dostal na 18, prisiel som a ona taka jej ale si nam vyrastol :lol: nie je to povinne, ale oplati sa, mas komplet prehliadku a ospravedlnenku na cely den :D
zdeno15
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa zdeno15 »

Už sa teším na tú sedemnásťročnú... už mi aj pvedala že nech sa zastavím... zase mi ho bude chytať :) :) bude to super
Napísať odpoveď