a ked nemozes ani poslat sms-ku a ani zavolat, co spravis? ja mam pausal,mna sa to netyka,ale tak prezvanam aj ja ...Jussi napísal:jj to si myslim aj ja .... radšej napišem sms-ku nie? ked už nemôžem zavolať
PREZVANANIE
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Tak budem stastny, ze uz nemam ani korunu kredwesley17 napísal:a ked nemozes ani poslat sms-ku a ani zavolat, co spravis? ja mam pausal,mna sa to netyka,ale tak prezvanam aj ja ...
K teme:Ten kto prezvana je podla mna ch*j.Ked nemam kred tak nech spokojne sedi a nech nerobi pi**viny.Prezvananie mi vadi.
-
DarK_AngeL
Amateur
tvoj nazor.... ale podla mna mylný a rychlo odsudzujuci dobru vec....Gangy napísal:Prezvananie je priznak debility.
K teme:
Osobne sa s priatelkou prezvaname uz cely cas co sme spolu cca 3,5 roka neprezvaname sa pravidelne kazdy den ale proste vtedy ked pomyslim na nu a mam chuť byť snou a nejde to tak isto... vzhľadom na to že bývame od seba 250km tak to má u nás dosť velký význam...
ano prezvaname sa a áno je to velmi dobrá vec hlavne vo vzťahoch na dialku
presne tak...Guczmann napísal:Nikdy za 16 rokov co zijem som nikoho neprezvanal. Riadim sa tym "co nechces aby robili tebe, nerob druhym"
Ale ak by som sa s nejakym kamošom dohodol že "ked ta prezvonim, vtedy dojdi ku mne" tak to beriem ako signalizaciu
raz sa mi stalo, ze ma nejake nezname cislo prezvanalo... napisal som smsku na to cislo ze kto to je a nechcel prestat... tak jedna kamoska sa toho chopila, zavolala na to cislo ze preco ma prezvanaju, a odpovedala jej nejaka baba, ze si moje cislo len tak vymyslela... to je priznak demencie...
inak to neodsudzujem... ked mi chyba priatelka tak ju prezvonim... alebo ked nemam rkedit, tak prezvonim kamosa a ten mi zavola... ak ma kredit/pausal
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
moj osobny nazor na prezvananie je ze je uplne normalne,ja si tiez pomerne casto s priatelkou prezvanam...aj ked sa to pre niekoho zda zbytocne,prezvonenim dokazete druhej osobe ze na nu myslite,pripadne chcete na nieco upozornit ked sa dohodnete na nejakych signaloch
...napr ked ja priatelke prezvonim 2x,davam jej vediet aby prisla na ICQ
a 3x aby mi zavolala,lebo ma na mna hovory zadarmo,teda resp. ma telefon s partnerskou kartou ktoru ma odo mna
cize prezvananie vyuzivam dost casto 
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Ako povedal gangy na začiatku "príznak debility"
Dnes ma prezváňalo neaké utajené číslo, raz sa mi to podarilo zodvihnúť a smiali sa tam neaké deti, to ma pekne dožralo. Prezváňal ma dotyčný/dotyčná ďalej zodvihol som to a zase sa tam niekto smial, to ma už vytočilo tak som sa ohlásil "počúvaj ma ty zasran, ešte raz zavoláš na toto číslo! myslíš si, že ja si nedokážem zistiť tvoju identitu ? A potom ma bude zaujímať čo nato povedia tvoji rodičia" zostalo ticho a dotyčný/dotyčná položil/a a odvtedy bol kľud.
Dnes ma prezváňalo neaké utajené číslo, raz sa mi to podarilo zodvihnúť a smiali sa tam neaké deti, to ma pekne dožralo. Prezváňal ma dotyčný/dotyčná ďalej zodvihol som to a zase sa tam niekto smial, to ma už vytočilo tak som sa ohlásil "počúvaj ma ty zasran, ešte raz zavoláš na toto číslo! myslíš si, že ja si nedokážem zistiť tvoju identitu ? A potom ma bude zaujímať čo nato povedia tvoji rodičia" zostalo ticho a dotyčný/dotyčná položil/a a odvtedy bol kľud.