prihlasenie auta
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
prihlasenie auta
Ahoj, chcem sa opytat ako je natom prihlasenie auta zo zahranicia, teda cena ale pre firmy.
-
Clean_Up
Professional
Re: prihlasenie auta
Kolok - 66€
Prihlásenie - 33€
TEČ - 33€
KO - cca. 70€
Toto je štandardne pre FO, ale aby boli nejaké iné ceny pre prihlásenie na firmu, tak to neviem o tom.
Prihlásenie - 33€
TEČ - 33€
KO - cca. 70€
Toto je štandardne pre FO, ale aby boli nejaké iné ceny pre prihlásenie na firmu, tak to neviem o tom.
-
Hellboy248
Guru wannabe
asi tak rok a pol dozadu sme prihlasovali auto z ciech na slovensko. normlane na fyzicku osobu by to vyslo 16k ci kolko sme to vyratali, no na firmu to bolo lacnejsie ..
-
Kibo
Hardcore addict
Podľa krajiny, odkiaľ to auto privezieš ešte prirátaj úradne overené preklady, STK a EK... Ak bude auto z ČR, preklady robiť nemusíš, v tomto prípade je čeština akceptovná ako úradný jazyk a ak má auto platnú STK a EK, stačí si to len dať zapísať na základe protokolov, ktoré ale v tomto prípade musíš k autu mať. Dá sa zapísať aj STK a EK zo zahraničia, ale treba dať preložiť protokoly, lenže to Ťa bude stáť toľko, ako keby si tou STK a EK prešiel
Ešte mám pocit, že treba zaplatiť recyklačný poplatok, jeho výška sa určí podľa typu auta...
Na firmu k tomu ešte treba prirátať cestnú daň, tá sa tiež vyrúbi podľa tabuliek...
Hellboy248, ja som auto prihlasoval zhruba v tom istom období a medzi tým išli ceny dole, tiež ma prihlásenie stálo zhruba Tebou udávanú sumu...
Ešte mám pocit, že treba zaplatiť recyklačný poplatok, jeho výška sa určí podľa typu auta...
Na firmu k tomu ešte treba prirátať cestnú daň, tá sa tiež vyrúbi podľa tabuliek...
Hellboy248, ja som auto prihlasoval zhruba v tom istom období a medzi tým išli ceny dole, tiež ma prihlásenie stálo zhruba Tebou udávanú sumu...